2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

usta mervan çelik var.adam gais te oynuyor.bu 31.de sözleşmesi sona eriyor.büyük ihtimalle onu alcaklar

ismini duydum ama hic izlemedim

sen izledinmi?

bence muhammet demir su an alinabilecek en iyisi isim elmanderle süper ikili olurlar

kaynağın sağlam mı?

fatih demireli.yurtdışındaki herşeyi takip ediyor adam.cüneyt köz tolga ciğerci ve mervan çeliği söylemişti.bende bugn baktım sözleşmesi 31.de bitio.adamda devre arasında beleşe alıncak demişti.ama büyük ihtimal gelcek.benm takip ettiklerim gökmen özdemir ve fatih demireli.kaynak sitelerde fcn.sende bak buralardan.

ismini duydum ama hic izlemedim

sen izledinmi?

bence muhammet demir su an alinabilecek en iyisi isim elmanderle süper ikili olurlar

mervan çelik yetenekli türk gençleri.comda yada .de de en çok gol atan türk gençi.adam c.ronalda tarzında.muhammet demir i ise hiç bilmiyorm.gais maçını bi dfa izledim internetten.adam hakkaten göründüğü gibi

teşekkür ederim anıl .. benim içimdeki ses mervan diyor sezon başından beri. yönetim beleşe almak için sabrediyor gibime geliyor. . ama parma vs peşinde deniyordu elden de kayabilir.

Mervan'ı parmada alabilir. Adı geçiyordu. Mervan gelirse rotasyonda en azından dikine gidebilecek iyi bir kanatimiz olur. Topla oynamayıda çok seviyor. Hızlı +Atletik

Osasunadaki Lamah yine aklıma geldi. Madrid maçında ne oynamışdı be:)

ama şimdi baktım internetten muhammet demir e adamın ortalaması çok iyi ya.her maçta gol atmış adam.

West Ham have stepped up their interest in Mervan Celik after injuries to Matt Taylor.

teşekkür ederim anıl .. benim içimdeki ses mervan diyor sezon başından beri. yönetim beleşe almak için sabrediyor gibime geliyor. . ama parma vs peşinde deniyordu elden de kayabilir.

inş önceden anlaşmışlardırr.yoksa reyes e werilen para çok yazık olucak

Mervan'ı parmada alabilir. Adı geçiyordu. Mervan gelirse rotasyonda en azından dikine gidebilecek iyi bir kartımız olur. Topla oynamayıda çok seviyor. Hızlı +Atletik

Osasunadaki Lamah yine aklıma geldi. Madrid maçında ne oynamışdı be:)

kader keita tarzı oyuncu.böyle oyuncular kanatlarda oynadımı tribünde heycanlanıyor.insanı ayağa kaldırıyo herifler.

middlsbrgh da talip ..

tabi adamın tercihi olur ben bilmem valla ..

bnm dayımlar isveçtelerde.ailecek GS li.haberleri takip ediyolar.hemde bu haberi fatih demireli gibi yurt dışında oyuncu arama taramalarını yapan gazetecinin bunları söylemesi olayın ciddi olduğunu gösteriyor.bana ve haberlere göre 31.de mervan çelik GS li olucak.

Servetin de sezon sonu kontratı bitiyormuş. Devre arası yerli transferi takasta kullanmak lazım. Alper Potuk için para artı Servet iyi olurdu. Skibbe sever Serveti...

2011-2012 Sezonu Performansı

[video=youtube;LZ2ignkRnys]https://www.youtube.com/watch?v=LZ2ignkRnys[/video]

29 maç 14 gol 3 asist

2010-2011 Sezonu Performansı

[video=youtube;VbGCIPLqJpM]https://www.youtube.com/watch?v=VbGCIPLqJpM[/video]

transfer dönemi gelince sabaha kadar bekleriz artk bunları :D

reyes te maç kadrosuna alınmamş

Mervan türkiyeye gelmez.Nedenleri spor´la alakasi yok.

Geri
Üst Alt