Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları
Alex devre arasinda ayrilacagini aciklamis olsa bile galatasaray teklif gotururse bizi sececegine inanmak biraz hayalcilik oluyor, haftalik maasini da karsilayabilecegimizi pek sanmiyorum. Benim gozumde ara transferde mutlaka transfer yapilmasi gereken yerler stoper ya da sol kanat mevkisi degil. Hakan muthis oynuyor bu sene, nazar degmesin. Defansimiz ve kalemiz, seneler sonra nihayet, saglam.
Bizim ihtiyacimiz olan takimi cok rahat bir sekilde hucuma kaldirabilecek iki oyuncu: Kazim sag kanatta yedek olarak dusunulurse, bir as sag kanat yabanci lazim, bir de eger mumkun olursa hucumcu orta saha. Ben ara transferde oyle 3-4 oyuncu alacagimizi dusunmuyorum. Ara transfer donemleri genelde biliyorsunuz fahis fiyatlarin cekildigi donemlerdir. Su anki mali durumumuz ise ortada.
Deniliyor ki GS hisse senetlerinden bir kismini satmis yakin zamanda, Reyes transferine nakit yaratmak icin (Arda'dan kalan taksit ile bonservisi alinacak deniyordu ama bilemedim simdi). En ideali 3 oyuncu olurdu: Ilk 11'e bir sag acik, mumkunse alternatif bir hucuma yonelik ortasaha, ve forveti yedekleyecek bir genc yetenek, mumkunse Turk ve gelecek vaad eden bir isim (forvette zaten 2 yabancimiz oldugunu dusunursek), ki ben bu yuzden M. Pektemek icin cok istekliydim gecen sene, ama besiktasa kaptirdik.