2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

pranjic gelecekse acilen protesto edilmeli yönetim , kanat olmayan adami kanat diye aliyoruz. reyes'e bile evet derim bunu almaktansa.. aman ha

Bizim Taraftarımız Lig Başlamadan Ujfalusiyi de beğenmiyordu , O Yüzden Boş Yere Atıp Tutmayın Vardır Fatih Hoca'nın Bir Bildiği ..

arkadaşlar pranjic öncelikle sol açığa değil beke düşünülüyordur bi de ortasahnın göbeğinde oynayabiliyor. inşallah olmaz gibilerinden homurdanmayın imparatora güvenin ve hırvatistan maçını hatırlayın bizim sağ kanadı yol geçen hanına çevirmişlerdi. şöyle söyleyim bize reyes gibi ferdi bir eleman değil hamit gibi takım oyuncusu lazım. yapılacak transferleri de bu manada ele alın ve tekrar söylüyorum İMPARATORa gü-ve-ninnn :)

Bizim Taraftarımız Lig Başlamadan Ujfalusiyi de beğenmiyordu , O Yüzden Boş Yere Atıp Tutmayın Vardır Fatih Hoca'nın Bir Bildiği ..

ujfalusi ye insanlar yaşlı diye eleştiriyolardı futbolculuğuna laf eden yoktu. bi kaç tane densiz adam yaşlı diye yavaş diyordu ama onlarda cevabını aldı. fakat pranjic gerçekten leş bi adam

Fatih hoca sol beke belli ki Eboue gibi cok yönlü yani degisik mevkilerde oynayabilen bir oyuncu istiyor,gecmiste umit davala ergun penbe örneklerinden yola cikmis olabilir.

Bu isim Pranjic mi o tartisilir,degisik mevkilerde oynayabilen bir oyuncu ama...

Riera'yi da Fatih hoca israrla istedi sezon basi Reyes ve Podolski olmayinca. Sonuc ortada. Herkes hata yapar ...

Soruyorum size: Bayern München hangi bos oyuncuyu almis ve üstelik Marka degerinin üc dört sene önce 20 milyon Euro olan takimda kactane futbolcumuz var...Evet Pranjicin mac eksikligi vardir dogru olabilir ama ona lesh diye hitaplari yanlis buluyorum..Üstelik bu oyuncu hem solbek hem sol acik ve ortashanin göbeginde oynayabilme özeliklerine sahip...

Nordin Amrabat gelsede olur sonuçta kanatlarda adam akıllı çalım atan oyuncumuz yok kazım sahada yürüyor

Ujfalusi'ye de gelmesin falan diyordum ama adam pişman etti beni. :D

Pranjic abartıldığı kadarda kötü transfer olmaz.Haziranda sözleşmesi bitiyor.Ucuza alınabilir.Sol bek,sol açık,ortasaha mevkilerinde oynayabiliyor.Hoca böyle joker oyuncuları sever.Çok yetenekli bir oyuncu değil ama mücadelecidir.En azından Riera'dan kat kat iyidir.Çok fazla maliyeti olmayacağını düşündüğüm için gelebilir bence.

yabancı kontenjanını pranjic'e kullanmayalım , Kazım'ın yerine biri alınmalı (amrabat , reyes ... )

Ujfalusi'ye de gelmesin falan diyordum ama adam pişman etti beni. :D

Pranjic abartıldığı kadarda kötü transfer olmaz.Haziranda sözleşmesi bitiyor.Ucuza alınabilir.Sol bek,sol açık,ortasaha mevkilerinde oynayabiliyor.Hoca böyle joker oyuncuları sever.Çok yetenekli bir oyuncu değil ama mücadelecidir.En azından Riera'dan kat kat iyidir.Çok fazla maliyeti olmayacağını düşündüğüm için gelebilir bence.

Riera da aslında bu kadar kötü bir oyuncu değildi. Teknik kapasitesi yüksek, tecrübeli ama fizik olarak çok bitik gelmiş bize. Toparlayabilir mi bilmiyorum ama inşallah form tutar da bize söylediklerimizi yedirir.

Riera da aslında bu kadar kötü bir oyuncu değildi. Teknik kapasitesi yüksek, tecrübeli ama fizik olarak çok bitik gelmiş bize. Toparlayabilir mi bilmiyorum ama inşallah form tutar da bize söylediklerimizi yedirir.

Riera'nın düzeleceğini sanmıyorum ben.Adamda hiç hırs yok.Topu kaptırdı mı bari adamın peşinden koş.Kaç ay oldu hala birebir mücadelelerde yıkılıyor.Hiç mi toparlayamaz bir insan kendisini.

Pranjic muhabbeti nedir yahu?Allah korusun.Bayern'in yapıp yapacağı en boş transferlerden biridir Pranjic.Vasat kere vasat bir adam.

Şeref Aydın Pjanic resmi paylaştı hayırlı olsun...

Sözlükten bir eleman taa 17 kasımda "galatasaray rakitic ve pranjic'le ilgileniyormuş desem. rakitic sene başında istenmiş, pranjic'de devre arası riera'nın yerine diyorlar" yazmış, daha yeni yakalayabildim.

Geri
Üst Alt