2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

gökhan törenin en beğendiği oyuncu arda turan.

bu fanatik bjkli olduğunu da videolarda falan söylediği yok. milli takımdayken söyledi diyolar...

O kadarını bilmiyorum da dediğim açıklamayı çok net hatırlıyorum. Genelde Galatasaray'ı tutar gurbetçilerimiz, ama profesyonel adam her takıma gider kanımca.

Benec Bjk'li olabilir. Ama öyle yok Besiktas disinda baska takimdan oynamam dedigine inanmiyorum.

Anıl Dilaver/Galatasaray | Facebook

Anil Dilaverin gercek profilimi degilmi bilmiyorum ama oda Töre Bjkli diye birsey yazmis.

Göhan Töre BJKlidir ama bunun sorun olacagini dusunmuyorum.

Hakan Balta Bjkli oldugunu aciklamisti mesela.

O kadarını bilmiyorum da dediğim açıklamayı çok net hatırlıyorum. Genelde Galatasaray'ı tutar gurbetçilerimiz, ama profesyonel adam her takıma gider kanımca.

öyle hakan baltada bjkliymiş ...aman hangi takımı tutarlarsa tutsunlar. aha kamil ahmet çörekçi gelirse o da fenerli. ne yapıcaz sanki ...

A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu;

"Türkiye'de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum."

A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu;

"Türkiye'de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum."

:D bi gelsin. sarı kırmızı demeyi öğrenir.

Balta'nin Bjkli olmasi beni biraz sok etti simdi :)

Fazla takilmayin bence tuttugu takima felan,Engin Baytar fenerlidir mesela.

Hakan Balta Besiktasli,Gokhan zan Besiktasli.

Takildigim yokda, Baltanin GSli oldugunu duymusdum. O yüzden. Yani gelmende önceede Gsli oldugunu duymusdum.

enginin bizim maçtaki hallerini gördün mü ?her gol kaçtığındaki hali ...ayrıca engin GS ya da sempati duyuyorum demişti bi röportajında.ilginç bi adam :D

enginin bizim maçtaki hallerini gördün mü ?her gol kaçtığındaki hali ...ayrıca engin GS ya da sempati duyuyorum demişti bi röportajında.ilginç bi adam :D

Bu Futbolcular acayip. Her takimli oluyorlar vallahi. Aziz Yildirim bile Galatasarayli cikar bu gidisle ;) Olaylari Galatasaraya yüklemek icin olur mu olur^^

Engin genclerdeyken bir cok kez demisti fenerli oldugunu.

[video=youtube;65eZyCnVhj0]https://www.youtube.com/watch?v=65eZyCnVhj0[/video]

2.14 den sonra engini izle .gökhan töre de gelirse böyle olacak.

[video=youtube;65eZyCnVhj0]https://www.youtube.com/watch?v=65eZyCnVhj0[/video]

2.14 den sonra engini izle .gökhan töre de gelirse böyle olacak.

Ben aksini mi iddaa ediyorum?

Engin'in yaninda ve arkasinda oturanlar ayakta,Engin yerinde otursaydi cok belli olurdu:D

Doğru ise Kayserispor yine sağlam bir genç transferi yaptı. 2 sene sonra onunda tartışması başlar. Diğer takımlar ayakta uyusun.

19Bucaspor28 Bucaspor

Bucaspor'la sözleşmesini fesh eden Kamil Ahmet Çörekçi kesin olarak Kayserisporla anlaştı.

Neden kayseri arkadaş

Doğru ise Kayserispor yine sağlam bir genç transferi yaptı. 2 sene sonra onunda tartışması başlar. Diğer takımlar ayakta uyusun.

19Bucaspor28 Bucaspor

Bucaspor'la sözleşmesini fesh eden Kamil Ahmet Çörekçi kesin olarak Kayserisporla anlaştı.

doğru gibi...fener nasıl olsa bank asya yolcusu...bu okan alkanın sözleşmesi fenerle bitiyo. onuda alır bunlar. hem kamil ortasahadada oynuyo...kim bilir hem özgür çek hem de okan alkanı biz alırız .belli mi olur ?:o

Geri
Üst Alt