- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları
gökhan törenin en beğendiği oyuncu arda turan.
gökhan törenin en beğendiği oyuncu arda turan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fanatik bjkli olduğunu da videolarda falan söylediği yok. milli takımdayken söyledi diyolar...
Benec Bjk'li olabilir. Ama öyle yok Besiktas disinda baska takimdan oynamam dedigine inanmiyorum.
Anıl Dilaver/Galatasaray | Facebook
Anil Dilaverin gercek profilimi degilmi bilmiyorum ama oda Töre Bjkli diye birsey yazmis.
Benec Bjk'li olabilir. Ama öyle yok Besiktas disinda baska takimdan oynamam dedigine inanmiyorum.
Anıl Dilaver/Galatasaray | Facebook
Anil Dilaverin gercek profilimi degilmi bilmiyorum ama oda Töre Bjkli diye birsey yazmis.
O kadarını bilmiyorum da dediğim açıklamayı çok net hatırlıyorum. Genelde Galatasaray'ı tutar gurbetçilerimiz, ama profesyonel adam her takıma gider kanımca.
A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu;
"Türkiye'de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum."
Fazla takilmayin bence tuttugu takima felan,Engin Baytar fenerlidir mesela.
Hakan Balta Besiktasli,Gokhan zan Besiktasli.
Fazla takilmayin bence tuttugu takima felan,Engin Baytar fenerlidir mesela.
Hakan Balta Besiktasli,Gokhan zan Besiktasli.
enginin bizim maçtaki hallerini gördün mü ?her gol kaçtığındaki hali ...ayrıca engin GS ya da sempati duyuyorum demişti bi röportajında.ilginç bi adam![]()
enginin bizim maçtaki hallerini gördün mü ?her gol kaçtığındaki hali ...ayrıca engin GS ya da sempati duyuyorum demişti bi röportajında.ilginç bi adam![]()
Engin genclerdeyken bir cok kez demisti fenerli oldugunu.
[video=youtube;65eZyCnVhj0]https://www.youtube.com/watch?v=65eZyCnVhj0[/video]
2.14 den sonra engini izle .gökhan töre de gelirse böyle olacak.
Doğru ise Kayserispor yine sağlam bir genç transferi yaptı. 2 sene sonra onunda tartışması başlar. Diğer takımlar ayakta uyusun.
19Bucaspor28 Bucaspor
Bucaspor'la sözleşmesini fesh eden Kamil Ahmet Çörekçi kesin olarak Kayserisporla anlaştı.