2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Doğru ise Kayserispor yine sağlam bir genç transferi yaptı. 2 sene sonra onunda tartışması başlar. Diğer takımlar ayakta uyusun.

19Bucaspor28 Bucaspor

Bucaspor'la sözleşmesini fesh eden Kamil Ahmet Çörekçi kesin olarak Kayserisporla anlaştı.

20 takipçisi varmış .salla :D

enginin bizim maçtaki hallerini gördün mü ?her gol kaçtığındaki hali ...ayrıca engin GS ya da sempati duyuyorum demişti bi röportajında.ilginç bi adam :D

"Güiza'yla iyi anlaşırım" - Röportaj

Röportaj bu galiba. Sporx denen palavra sayfasinda cikmismis. Videosilinmis ama satirbaslari ilginc.

NEDEN G.SARAY'I TUTUYORUM DEDİ?

"F.BAHÇE'YE SEMPATİ DUYMUŞTUM DEDİM"

"KÜÇÜKKEN TRABZONSPOR'U TUTUYORDUM"

ben bunda, hangi takima gidersem o takimi tutarimi cikardim ;)

Bu Soner geçen hafta Trabzon'a müthiş gol attı.

EmreUtkucan Emre Utkucan

Transfer doneminde en hareketli kulup Galatasaray olacak.

Fener olacak hali yokdur herhalde. Bank Asya yolcusu takim transfer mi yapar? Yaparsa MAA garantiyi vermisdir demekdir.

o garanti verecek durumda değil ama geçen biri demişti. ünal aysal varken GS bütün yerlileri alıcak gibi demişti...yurt içi,yurt dışı 4-5 oyuncu alabiliriz. yerli olaraktan...hem cüneyt közün gelme ihtimali var,yine mervanın öyle...

o garanti verecek durumda değil ama geçen biri demişti. ünal aysal varken GS bütün yerlileri alıcak gibi demişti...yurt içi,yurt dışı 4-5 oyuncu alabiliriz. yerli olaraktan...hem cüneyt közün gelme ihtimali var,yine mervanın öyle...

Yerli transferlerin olmasi cok güzel. Gerekli olan birseydi, yillardir yabanci transferden ziyade yerlilerden cekiyorduk. Yoksa Kewell, Keita Elano gibi adamlar gelmis ne yazar, yanlarina bir Sarp, Baris veya Aydin koyarsan.

Galatasaray Drogba ile anlasti. Tek sorun astronomik bonservis bedeli. Twitter. Baris Tunay ( cnnturk genel muduru)

Drogba gelirse Elmander - Baros'tan birinin yedek kalmasına üzüleceğim :asd:

adam kafa yapıyor bilgin gökberk ile .. boşuna hayallere girmeyin . reyesi maliyeti açısından reddeden terim drogbayı mı kabul edicek ?

adam kafa yapıyor bilgin gökberk ile .. boşuna hayallere girmeyin . reyesi maliyeti açısından reddeden terim drogbayı mı kabul edicek ?

Drogba daha yaşlı.Ve sene sonu mukavelesi sona eriyor.

Bonservis olarak çok cüzi miktarlara inecekler.Drogba da 3 milyon falan alsın yani.

Geri
Üst Alt