2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

olcan + mevlüt + alper potuk üçünü alsak yeter bize bu sene için

Alper 5 milyon eurodan fazla etmez.İyi oyuncu fakat öyle 10 milyon euro filan istiyorlarsa,almayalım.

Neyi kanıtlamış da 10 milyon edecekmiş yahu? En fazla 3-3,5+Servet verilir. Yapacağı transferden pay verilebilir.

Necati,Turgut,Yiğit,Hüseyin,Batuhan,Uğur..Allah aşkına yeter.Şu isimlerin bizimle anılması başlı başına fiyasko.Eğerki bu oyunculara karşı gerçekten bir ilgimiz varsa Bu yöneticilereden ve doğal olarak bizden bir halt olmaz.Bu konuda geçen senelerden değişen hiç bir şey olmadığını görmüş oluyoruz..

Gökhan Töre,Hamit,Mevlüt,Alper,Olcan,Serdar Azizi alabiliyorsan al,alamıyorsanda transfer falan yapma...bu takımı özellikle yerli oyuncu anlamında sırdanlaştırmaktan bir türlü vazgeçemedi bu iş bilmez yöneticiler..

Genç yerli peşindeyiz,gelecek vadeden oyuncu falan düşüncesi palavradır.Bu takıma genç,orta yaş veya yaşlı farketmez sadece önemli olan kaliteli yerli oyuncular şarttır..Ve bu konudada elini cebine atacaksın..Parayı basacaksın..Hep masal anlatıyorlar..Hem para harcama ondan sonra genç yetenekli yerli oyuncu peşindeyiz desen ne olacak..Zaten ancak lafta olur icraatları..

Sadece şunu söylüyorum..Bu takımın eksiği çok..Son haftalarda alınan galibiyetler göz boyamasın..yahu transfere bile gerek yok diyenler çoğunluk olmaya başladı..Rezil durumda olam şikecilerle aynı puandayız..Kimse kimseyi kandırmasın..

O yüzden devre arasında yok sadece yerli oyuncu bakılsın yeterlidir demek çok büyük hatadır.Devre arasında bu sene her yönden çok önemli olan şampiyonluk yolunda paraya kıyılmalı..Şampiyonşar ligine kalındığı zaman değil ,şampiyonlar ligine katılmak için verdiğin yolda yapacaksın harcamayı ki bir anlamı olsun..İşi şansa bırakmayacaksın..

Bu sene olası bir fener şampiyonluğundada neler olabileceğini düşünün..

Şu transferler sezon başında az eksikle adam gibi yapılsaydı,şimdi 1,2 rütuşla çok rahat yolumuza devam ediyor olurduk..

Örnek olarak Krasiç,Mevlüt,Gökhanm Töre,Serdar Taşçı,Ömer toprak( bazıları sezon sonu olmak üzere) gibi oyunculara yoğun baskı yapılmalı..Maddi ve manevi anlamda çok yoğun çaba sarfedilmeli...

Yırt içinde Serdar AzİZ,Olcan ve Alper haricinde hiç bir oyuncuyla ilgilenilmemeli..

ZekiUzundurukan profile

ZekiUzundurukan Trabzonspor ve Galatasaray, Hürriyet'in peşinde...

bence trabzonun bu zor döneminde onlara bir babalık yapmamız lazım

Mehmet Topuz, Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk... Fener orta saha oyuncularına ambargo koydu adeta son yıllarda. Eğer Alper Potuk konuşulduğu kadar iyiyse, ben yeterince seyretmedim, o zaman Selçuk İnan transferiyle kırdığımız bu ambargoyu, Alper ile iyice dağıtmamız lazım.

Adamlar o kadar eyyamcı ki, rakip almasın diye transfer yapıyorlar ya.

ambarat antremanlara çıkmıyomuş hurma ya ayrılmak istediğini söylemiş söylentileri var doğrumu acaba

Amrabat antrenmanlara çıkmıyormuş. Hurma kudurmuştur şimdi :D

Mehmet Topuz, Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk... Fener orta saha oyuncularına ambargo koydu adeta son yıllarda. Eğer Alper Potuk konuşulduğu kadar iyiyse, ben yeterince seyretmedim, o zaman Selçuk İnan transferiyle kırdığımız bu ambargoyu, Alper ile iyice dağıtmamız lazım.

Adamlar o kadar eyyamcı ki, rakip almasın diye transfer yapıyorlar ya.

topuz a çok para bayıldılar.özer ve sezer ikiside balon çıktı.Üçü bi Selçuk İnan etmez:) alperinde yalan oldugunu düşünenlerdenim.Galatasarayın 11'inde oynayamaz.Ben 11de oynayacak topçu istiyorum.He sezon sonu rotasyon için 2 milyon euroya falan alacaklarsa alsınlar alper falan tarzı adamlar.

ZekiUzundurukan profile

ZekiUzundurukan Trabzonspor ve Galatasaray, Hürriyet'in peşinde...

bence trabzonun bu zor döneminde onlara bir babalık yapmamız lazım

Geçen sene kabusumuz olmuştu bu tarz haberler.:asd:

amrabatı avrupaya satarlar sanırım

Bu sene Alper Potuk'un 5 maçını izledim ve onu çok isteyenler onda ne buluyor anlamış değilim. Onun yanında oynayan Veysel emin olun çok daha iyi bir futbolcu...

Bu sene Alper Potuk'un 5 maçını izledim ve onu çok isteyenler onda ne buluyor anlamış değilim. Onun yanında oynayan Veysel emin olun çok daha iyi bir futbolcu...

Ben de toplamda 10 maçlarını falan izlemişimdir. 2sinide beğeniyorum ama Alper daha kaliteli ve 20 yaşında, Veysel 24 diye hatırlıyorum. Bence Alperde ülkemizin yetişdirdiği en kaliteli orta saha oyuncularından biri olma potansiyeli var. Veyselin çok daha fazla gelişim göstereceğini düşünmüyorum.

Beyler Amrabat, Ipswich Town'ın kadrosundan çıkartılmış.

Yoksaaa :f50::f50::f50:

Geri
Üst Alt