Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Beyler Amrabat, Ipswich Town'ın kadrosundan çıkartılmış.
Yoksaaa :f50::f50::f50:
Hayırlı olsun diyebilirmiyiz?? :yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Amrabat, Ipswich Town'ın kadrosundan çıkartılmış.
Yoksaaa :f50::f50::f50:

nevzatdindar Nevzat Dindar
TURGUT DOĞAN ŞAHİN konusunda GS istekli..TERİM, bu genç yıldızı kadrosunda görmek istiyor..![]()
beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun
beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun
Jason Mete Güven @ReflexGS
@Love4football Naber ulan ezik? Bana actigin davadan HALA bir haber yok mu? Maglum aylar oldu ama unuttum sanma. Seni ezdigimi söylemistim
Transfer dönemine girilirken bu transfer kolpacısına bulasmadan olmaz :evilsmile:
yalansa bulurum lan seni !!!!
O adamın eylülde kimliğimi açıklamazsam şerefsizim yazan tweet'inin ekran görüntüsü var bende![]()
yalansa bulurum lan seni !!!!
Crystal Palace´deki Andy Johnson mu? Nerde oynuyor o simdi ya? Keltos biri dimi? Beyaz![]()