2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Amrabat'a yurt dışından kimse para vermez..

Amrabat antrenmana çıkmıyor haberinin kaynağı var mı acaba?

Nevzat Dindar @nevzatdindar 1 dakika Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

AMRABAT gıda zehirlenmesi geçirmiş..O yüzden antrenmana çıkmalmış..Yarın takımıyla çalışacak..

Timsahlar sudan çıksın ceylanlar Kenyaya koptu bile.:asd:

Kötü espri ama idare edin.:D

nevzatdindar Nevzat Dindar

TURGUT DOĞAN ŞAHİN konusunda GS istekli..TERİM, bu genç yıldızı kadrosunda görmek istiyor.. :asd:

nevzatdindar Nevzat Dindar

TURGUT DOĞAN ŞAHİN konusunda GS istekli..TERİM, bu genç yıldızı kadrosunda görmek istiyor.. :asd:

Bu haberi bende duydum,dün Hakan Ünsal söylüyordu.Ama Turgut Şahin yıldızmı orası tartışılır:D

Jason Mete Güven @ReflexGS

@Love4football Naber ulan ezik? Bana actigin davadan HALA bir haber yok mu? Maglum aylar oldu ama unuttum sanma. Seni ezdigimi söylemistim

Transfer dönemine girilirken bu transfer kolpacısına bulasmadan olmaz :evilsmile:

beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun

beyler Andy Johnson Galatasarayımızda, maçtan sonra açıklanır tahminimce, son vuruşları çok iyidir, Premier League takipçisiyseniz bilirsiniz, Fulham'la kontratı sene sonunda bitiyordu cuzzi bir miktara alındı, iyi bir alternatif, Baros da gönderilmiyor, 3 forvet lazım dolayısıyla böyle bir alternatif lazımdı, beğenmeyenler olacaktır ama bence Aralık transferi için çok yerinde, takımın ritmini bozmayacak bir adamdır hayırlı olsun

yalansa bulurum lan seni !!!!

:coffee: :coffee:

Jason Mete Güven @ReflexGS

@Love4football Naber ulan ezik? Bana actigin davadan HALA bir haber yok mu? Maglum aylar oldu ama unuttum sanma. Seni ezdigimi söylemistim

Transfer dönemine girilirken bu transfer kolpacısına bulasmadan olmaz :evilsmile:

O adamın eylülde kimliğimi açıklamazsam şerefsizim yazan tweet'inin ekran görüntüsü var bende :D

Andy Johnson basketçi sandım bir an sevinmiştim :ays:

bakalım zaman daralıyor .. el mi bey mi görüceğiz .. kesin konuştun . dikkattli ol:yenieek:

Crystal Palace´deki Andy Johnson mu? Nerde oynuyor o simdi ya? Keltos biri dimi? Beyaz :)

Nasıl biri bu kel?

Geri
Üst Alt