2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Pekovic´i bu sene çok istemişti Oktay Hoca.Ama sözleşmesi nedeniyle gelememişti kalıcı olarak.Bu sene sonunda Timbirwolves ile sözleşmesi bitiyor sanırım.Mutlaka almalıyız.Hayran kaldım bugün yine.

Fener Kınseyi nasıl kaçırmış elinden

:)

iyi de olmuş

Fb Kinsey'i bırakarak aptallık etmiş resmen. :D

Pekovic'in sözleşmesi seneye bitiyorsa bize gelirmi ki seneye?Adam avrupanın Howard'ı resmen. :D

Yarınki macı bir kenara bırakarak ve izlediğim 5 mac diğer macların ozetlerinden esinlenerek haftanın beşi;

M.Huertas

Lakoviç

Hairston

Krilenko

Pekoviç

Kaybeden takımlardan oyuncu almam genelde ama Pekoviç 19 dakika parkede kaldığı bir gunde bile neler yaptığı ortada onu almazsam ayıp ederdim.

En iyi benchten gelen oyuncumda tabiki Prigioni ;)

Yarınki macı bir kenara bırakarak ve izlediğim 5 mac diğer macların ozetlerinden esinlenerek haftanın beşi;

M.Huertas

Lakoviç

Hairston

Krilenko

Pekoviç

Kaybeden takımlardan oyuncu almam genelde ama Pekoviç 19 dakika parkede kaldığı bir gunde bile neler yaptığı ortada onu almazsam ayıp ederdim.

En iyi benchten gelen oyuncumda tabiki Prigioni ;)

aşağı yukarı bende bunu derdim. bide belki efesten vujacic'i alırdım. o mesele tamamen duygusal yani vujaçiç ile aramda bişi yok :asd: sadeçe hayranıydım lakers'tayken :asd: :D

1.haftanın MVP'si beklenildiği üzere Andrei Krilenko oldu.

Şu futbol psikolojisini bırakarak izlemek gerek Euroleague'i. Takımımızın bütçesi Euroleague'de ilk 10'a hatta ilk 15'e giremiyor. Seneye alalım denilen Pekovic'in aldığı paralar takım bütçesinin neredeyse 1/3'ü kadar. CSKA'nın Kirilenko ve Teodosic'e verdiği para ile bütçemiz eşit neredeyse.

Futbolda da saçma sapan kadrolarla UEFA kupası hedefleri koyduk, metrobüsle gideriz falan muhabbetleri oldu. Şu oyunu zevk almak için izlemeyi denesek bir de...

Kısıtlı bütçesine rağmen, savaşan harika bir takımımız var. Bana göre Avrupa'nın en iyi 5-6 koçundan biri olan Oktay Mahmuti gibi bir antrenörümüz var. Tofaş, Fenerbahçe, Efes ve Ülker senelerdir şuanki kadromuzun iki gömlek üzeri bütçelerle takımlar kurdular ama sadece Efes iki kez Final-Four oynayabildi. Ki o kadrolarda acayip kadrolardı. İbrahim Kutluay, Hüseyin Beşok, Hidayet Türkoğlu, Predrag Drobnjak'lı takım gerçekten özel bir takımdı.

Bu sene Efes belki de türk basketbol tarihinin en iyi 2-3 kadrosundan birini kurdu. Doğaüstü olaylar olmazsa da bu sene ligde şampiyon olacaklar. Onların bile Final Four oynaması kolay değil. Takımımızı bu sene inanılmaz bir şekilde destekleyip eğlenmemiz gerek. Top 16 başarıdır, Last 8 yaparsak tarihi bir başarı olacaktır. Final-Four hayaldan başka birşey değil. Euroleague geleneği önemli birşeydir. Tecrübe, bütçe ve kalite olarak her yıl yavaş yavaş gelişmek gerek. Başarısız bir sezon yaşandığında taraftar takıma küsmemeli. Maccabi, Olympiakos, Panathinaikos, Barcelona, Real Madrid, Partizan gibi geleneklere sahip olabilmek için sabır gerek.

Son 7 yıldır Euroleague'de oynayan ve bu 7 sezonda 4 kez Top16, birkez de Last 8 yapan Prokom'u tarihimizin ilk Euroleague maçında deplasmanda yendikten sonra takımı ve antrenörü eleştiren adamlardan ve Final Four diye tutturan insanları görmek mide bulandırıcı. Tadını çıkarın biraz...

[video=youtube;WXk7WxZ_HzI]https://www.youtube.com/watch?v=WXk7WxZ_HzI[/video]

Bu adamı sevmiyorum ama artisliğine saygım sonsuz.:)

Efes Pilsen 8-20 Charleroi :o

Efes dökülüyor.

24-10 :o :(

Efes Pilsen:15-24:Charleroi ilk periyot sonucu.

Efes toparlanmalı şu takıma kaybederse yazık olur.

Efes geri dönmeyi başardı.Arada ciddi bir kalite farkı var zaten.

Efes Spırou'ya kaybetti.Geçen sene bize biletleri 45 TL yapan sen miydin,beter ol.:p

Olympiakos 62-61 Fb Ülker

Son 5 dakika.

70-69 son 2 dk

5 saniyede topu oyuna sokamadı fb. 75-73 son 13 saniye.

Geri
Üst Alt