2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Açıkçası ülkerin yenilmesi benim için normal sonuç

Milano daha iyi takım ve toparlamışlardı.Omar Cook ve Hairston ipi çektiler.

Mesela geçen maç Kazanda işler tamamiyle Greer üstüne kaldığında Kazanda herkes toptan kaçmıştı.

Burda Hairston olsun,Cook olsun,Fotsis olsun,Bourosis olsun sorumluluk alabilecek oyuncular.

ülkere gelirsek savunma yapamayan zayıf bir takım nereye çeyrek finale kalıyor.

Gist,Bogdanovic,Ukic,Preldzic gibi adamların savunmayla alakası yok.Preldzici burdan biraz ayırmak lazım en azından Ukicten daha çok takım oynatıyor ve oynatmaya çalışıyor.Gist zaten arada blok yapsın ve inen topları smaçlasın.Takım olarak hücum olarak fena değiller ama savunma olarak eksilerde.Düşünün Golden State Warriorstan daha kötüler.

Şimdi bu gece büyük ihtimal Spahija kovarlar.Ama bu onları bu yıl lig için kurtarır mı ben pek sanmıyorum.

Neyse umarım yarın biz hakettiğimiz çeyrek finale kalırız.Çünkü hakikaten biz daha çok hakediyoruz.

Hemde çok iyi bir takımız.

cok net bunlar sike gecen yilda basketdede yapmis !

yarın yenersek & tur atlarsak

Kordondayım beklerim

tam Atatürk heykelinin tepesinde olacağım

:)

Geçen hafta buralarda misafir dolmuştu. Bu hafta çok az misafirler var. Hadi Ülkersporlular, geçmiş olsun. Son maçta hırsıyla oynaması gereken takım kız gibi oynadı.

Türkiye'de nasıl şampiyon olduğunuzu, ayak oyunlarınızı biraz düşünme zamanınız var şimdi bol bol.

Biz şimdilik kendi maçımıza odaklanalım. Önce turu geçelim.

Not: Spahija gitmesin lan. :)

Kazan'ın kaybetmesi iyi oldu. Yoksa bu denyolar nasılsa kazansak da çıkamayacaktık diye kendilerini avuturlardı. :o

Yarın biz de kalacağız 4/8 vay anasını.

Hatırlıyorum sene başını adaş bunlar için herkes final foura kalacaklar.Onlar çok iyi falan düzelecekler falan diyorlardı.

Biz forumlardan söylüyorduk bunlardan cacık olmaz diye ah ah.:)

Hatırlıyorum sene başını adaş bunlar için herkes final foura kalacaklar.Onlar çok iyi falan düzelecekler falan diyorlardı.

En büyük kapaklar İbo´ya oldu.:)Rıdvan Dilmen kadar nefret ediyorum o heriften,hele CSKA maçından önce söyledikleri çok fena girdi.

Final Four Istanbul'da olacak sanırım ve hayvani butçeli, F4 hedefi olan Efes ve Ulker gruplarında sonuncu oldu. Parayla rezil olmak bu olsa gerek.

Gist kazmasına iyi transfer çok atletik diyenler vardı lan. Bir de benimle onların Türkleri çok iyi muhabbeti yapanlar vardı Kaya'yı, Oğuz'u falan adam yerine koyuyorlardı :asd:

Adamlar getirdi getirdi son maçta Top 8'i kaçırdılar büyük şanssızlık :asd:

Fenerin erkeklerinde yaşanan bu hüsranı birde bayanlarında yaşandığın görsek daha da memnun olacağım

bitsin bu sene bu çile

cok güzel oynadı ülker bravo. rakip cok iyiydi yapacak birşey yoktu ( spaija gitmesin diye moral verelim :) )

Yarın kazanırsak ve Top 8'e kalırsak ezikler çok fena kuduracak , çıldıracak :D Haydi be Yenilmez Armada yazın şu tarihi güldürün yüzümüzü :)

Final Four Istanbul'da olacak sanırım ve hayvani butçeli, F4 hedefi olan Efes ve Ulker gruplarında sonuncu oldu. Parayla rezil olmak bu olsa gerek.

bir sürpriz olur mu dersin ? yapılmayanı yapar mıyız ?bence herşey olur. önce olimpiakosu yenelim.

Gist kazmasına iyi transfer çok atletik diyenler vardı lan. Bir de benimle onların Türkleri çok iyi muhabbeti yapanlar vardı Kaya'yı, Oğuz'u falan adam yerine koyuyorlardı :asd:

Oğuz iyi bence de Kaya rezalet. Elenmeleri cemaatin oyunu bence

Geri
Üst Alt