2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Bizim takımda Hairstone gibi bi skorer olsa şimdiye kadar garantilemiştik üst turu.Omar Cook da çok iyi guard asist yönü en kuvvetli adam Euroligdeki.

Gist kazmasına iyi transfer çok atletik diyenler vardı lan. Bir de benimle onların Türkleri çok iyi muhabbeti yapanlar vardı Kaya'yı, Oğuz'u falan adam yerine koyuyorlardı :asd:

Gist zaten ne olduğu belli değil.Tam koş koş oynayan takımların oyuncusu versinler arada bir smaç vursun işte.

Ukici gördümde numara hep aynı önündeki guardı geç faul çizgisinin biraz önünden göz yaşı damgası bırak.

Orada Preldzic dışında iyi oyuncu yok.Umarım onlara ligde balyozu indireceğiz savunmamızla.:)

İbonun gözleri dolmuş.Allahın fanatiği.

Bizim takımda Hairstone gibi bi skorer olsa şimdiye kadar garantilemiştik üst turu.Omar Cook da çok iyi guard asist yönü en kuvvetli adam Euroligdeki.

Seneye o tarz bir 2 numara gelir bence.

Belkide tek bi oyuncunun sırtına binen bi oyun felsefemiz olmadığı için böyle bi takımız

Hanginiz Milano'ya teşvik verdi lan :asd: Aziz savunmada kullanır şimdi .

Emir de aşırı derecede abartılıyor bu arada

Belkide tek bi oyuncunun sırtına binen bi oyun felsefemiz olmadığı için böyle bi takımız

Skor katkısını tek oyuncudan alalım demiyorum ama ilk 5'imizde en az 3 tane NET skor opsiyonu olması lazım.İçerdeki maçlarda savunma maç kazandırıyo ama dışarda atmadan kazanamıyosun deplasmanda içerdeki savunma direncini yakalamak çok zor.

milanonun hesabına bugun ülkeri yensin diye 50 tl yolladım. :)

Skor katkısını tek oyuncudan alalım demiyorum ama ilk 5'imizde en az 3 tane NET skor opsiyonu olması lazım.İçerdeki maçlarda savunma maç kazandırıyo ama dışarda atmadan kazanamıyosun deplasmanda içerdeki savunma direncini yakalamak çok zor.

Skor opsiyonu yüksek oyuncu alsak bile çok dikkatli seçmek gerek,takımda 12 oyuncudan %100 ünü vermeyen oyuncu yok

Bogdanoviç gibi Vujacic gibi sadece potayı düşünen,ribaund kovalamayan,top çalma blok aramayan ,sadece potayı düşünen bi skorerin takımın balansını bozmasından korkuyorum

Ukiç şu maçta 1 asist yapmış

Eğer böyle bişe deniyeceksek çok dikkatli olmakta fayda var

Ülkedeki spor sisteminin taaa başına koyayım. Hiçbir spor çeşidinde bir halt olamıyoruz ülkece. Ne sistem var, ne bir ileriye yönelim bir plan proje, çalışma. Şerefsizlikleri kapatmaya devam ederseniz, şikecileri başa getirirseniz daha çook çekeceğimiz var anasını satiyim uluslararası arenada. Ülker elenmesi umrumda değil, beter olsunlar, ama madalyonun diğer tarafı, bu kadar para harcayıp bir baltaya sap olamamış başka bir ülke varmı acaba?

Turgay Demirel, son 10 senede türk takımları ne halt yaptı Avrupada? Steps yapmadan oyna diyince anons yapmasını bilirsiniz, kavga dövüşlere göz yummasını bilirsiniz, tapelerdeki adamlara maç vermesini bilirsiniz. Ama elde ne var?

Demirören olayı yüzyılın yüzkarası zaten de, şimdi Şeref Yalçın bey basket federasyonu başkanlığına talipmiş. Bjk bayanlar küme hattında, her oyuncuyla mahkemelik bir branş yöneticisi, günde 3 idman gibi haysiyetsizlikler düşünen adamlar başkanlığa soyunuyor.

Vallahi de, billahi de Türk sporundan nefret ettirdiniz. Ha birde olimpiyatlara adayız! Aynen devam, aynen devam güzel ülkem! Yakında uzaya çıkacağız anasını satiyim.

Neyse biz yarınki maça konsantre olalım.

Bundan 7-8 sene öncesine kadar İtalyanlar hem ülke hemde takım bazında daha iyilerdi

şu an çöküntü içendeler

fener bundan da yararlanamadı

yazık.

Onların aslında en iyi adamı Ukic.Bakmayın son dönemde sapıttığına. Euroleague magazine verdiği röportajda az asist yaptığıma katılıyorum ama bu sadece benim hatam değil deyip takım arkadaşlarına laf atmış.Haksızda sayılmaz.Ukicin ilk zamanlarını biliyoruz.Harika oynuyordu.Ukic Fenerden ayrılsın yine çok iyi performanslar verecek.Bunu bir kenara yazın

Yok ya adaş iyi o en azından tek başına takımı oynatmaya çalışıyor.

Hücumu iyi savunması kötü.Ama idare ediyor işte.

Kötü oyuncu demiyorum ama çok abartılıyor, yol ligin en iyi oyuncusu yok avrupanın en iyi 3 numaralarından falan

Gordon tartışmasız daha verimli daha iyi oyuncu mesela :)

Fenerbahçe'de benim de en beğendiğim adam Ukic, takım liderliğini hücum yükünü sırtına vurursan yapamaz ama iyi bir takımda her maç verimli bir şekilde rahatlıkla 8-10 sayı civarı alabilirsin.

Onların aslında en iyi adamı Ukic.Bakmayın son dönemde sapıttığına. Euroleague magazine verdiği röportajda az asist yaptığıma katılıyorum ama bu sadece benim hatam değil deyip takım arkadaşlarına laf atmış.Haksızda sayılmaz.Ukicin ilk zamanlarını biliyoruz.Harika oynuyordu.Ukic Fenerden ayrılsın yine çok iyi performanslar verecek.Bunu bir kenara yazın

Takım arkadaşlarıyla ne alacakası var Onur.Etrafında Oğuz,Preldzic,Ömer Onan gibi oyuncuların yanında asist yapamıyorsa olmaz.

Numarası belli çembere yaklaşıp gözyaşı damlası bırakmak.Tutku Açığı biliyorsun geçen sezon bizim takım sınırlıyken her maç 5-6 asist yapıyordu biliyorsun.Savunma zaten yok.Şutu idare eder.İyi guard ama final four hedefleyen bir takım almaz veya Maccabi tarzı bir takım almaz Ukici.

Birde steps yapma rekoru kırdı.Yani Omar Cookü gördük adam acayip yönetiyor takımı.

Geri
Üst Alt