2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Efes bizden daha fazla para harcadı ama yeni transferleri iyi değil.

Efesde oyuncularından istediği performansı alamıyor.. (Savanovic - Vujacic)

Öyle bir kadro kur, takımın başında Ufuk Sarıca olsun. Cidden harcanan paraya yazık. Geçen sene Perasovic, şimdi de Sarıca. Bizim bütçenin 2-2.5 katı bütçeyle takım kuruyorlar adam gibi bir koç bulamıyorlar :)

Partizan maçın büyük bölümünde geride olduğu Armani maçını kazandı deplasmanda. Bir ara fark 20 lere falan çıkmıştı. Efes'in grubu çok karıştı. Bu gidişle, biraz zor ihtimal ama, Efes gruptan çıkamayabilir. Grupta Maccabi dışında herkes bir birini yeniyor.

Pana yine kaybetmiş.Özellikle pana hayranı(Recep İçfındık adlı renkdas için diyorum) arkadaslara gecmiş olsun.Neymiş cska dan daha iyiymiş.Cskadan tokadı yiyince kendilerine gelemediler. :D Recep renkdas diamantidis nerede kirilenkodan daha iyiyse alsaydı cska macını.hadi onu gectim brose basket karsısında takımına galibiyeti getirseydi bari.Lokavt sebebiyle kirilenko bu sene kalıcak gibi gözüküyor.Bu kosullarda pana nba den bir takviye yapmazsa kirilenkolu Cska ve huertaslı,navarrolu barca pananın bir adım önünde gözüküyor.Belki gecen yıl pana seride barcaya üstünlük sagladı ama bir gercek var ki o takımın(barcanın) guardı rubio'du.Şimdi ise huertas.Yiyorsa rubio'yu bos bıraktıkları kadar huertası da bıraksınlar da görelim ne olacagını :asd:

atina ülkü ocaklarına haber veriyorum hemen

Diamantidise laf atan karşısında Esenlerin sert çocuklarını bulur

Diamantidise laf atan karşısında Esenlerin sert çocuklarını bulur

Diamantidis'e laf atanların ip numarasından adreslerini tespit ettim Onur kardeş biz Atina ülkü ocakları olarak GE-Lİ-YO-RUZ. Esenlerde buluşup güçlerimizi birleştiririz

Kan almaya geliyoruz tahlil yapacağız

Partizanın milano'yu yenmesi ilginc olmuş.Özellikle Efes için artık kendi sahasında oynayacagı milano ve partizan maclarını kazanması farz oldu.

Kirilenko rusya'da bir lig macında kafasını parkeye sert bir şekilde carpmış.Bu sebepden ötürü 3 hafta kadar oynamaması bekleniyor.Bu sürecte Cska'nın sürpriz bir yenilgi alma ihtimali arttı.

Kirilenko rusya'da bir lig macında kafasını parkeye sert bir şekilde carpmış.Bu sebepden ötürü 3 hafta kadar oynamaması bekleniyor.Bu sürecte Cska'nın sürpriz bir yenilgi alma ihtimali arttı.

Yalnız çok kötü çarpmış yere

[video=youtube;OYJ9qFEmVTc]https://www.youtube.com/watch?v=OYJ9qFEmVTc[/video]

Fantasychallenga'dan çıkarmak lazım :D

Pana yine kaybetmiş.Özellikle pana hayranı(Recep İçfındık adlı renkdas için diyorum) arkadaslara gecmiş olsun.Neymiş cska dan daha iyiymiş.Cskadan tokadı yiyince kendilerine gelemediler. :D Recep renkdas diamantidis nerede kirilenkodan daha iyiyse alsaydı cska macını.hadi onu gectim brose basket karsısında takımına galibiyeti getirseydi bari.Lokavt sebebiyle kirilenko bu sene kalıcak gibi gözüküyor.Bu kosullarda pana nba den bir takviye yapmazsa kirilenkolu Cska ve huertaslı,navarrolu barca pananın bir adım önünde gözüküyor.Belki gecen yıl pana seride barcaya üstünlük sagladı ama bir gercek var ki o takımın(barcanın) guardı rubio'du.Şimdi ise huertas.Yiyorsa rubio'yu bos bıraktıkları kadar huertası da bıraksınlar da görelim ne olacagını :asd:

anlamadın galiba,

kusura bakmada ezbere konuşmuşun, krilenko sohbetimizde yoktu. bi kere Diamantidis Guard, krilenko ise forvet. Bu da senin mesajının ne kadar tutarsız olduğunun kanıtı o yüzden sana fazla bişey demicem

geçen senede Pana normal grup maçlarında yenilip durdu ama PAO turnuva takımıdır. Elemelerde CSKAnızıda görürüz. Ben diamantidis iyi diyorum. teodosic gibi ırkçı ve çirkef değil en azından. yunan diye çekemiyosunuz ama sizin ülkenizden de var mı 6 tane euroleague şampiyonu olmuş takım?

Geri
Üst Alt