2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

[video=youtube;avnwnYYtyj8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=avnwnYYtyj8[/video]

anlamadın galiba,

kusura bakmada ezbere konuşmuşun, krilenko sohbetimizde yoktu. bi kere Diamantidis Guard, krilenko ise forvet. Bu da senin mesajının ne kadar tutarsız olduğunun kanıtı o yüzden sana fazla bişey demicem

geçen senede Pana normal grup maçlarında yenilip durdu ama PAO turnuva takımıdır. Elemelerde CSKAnızıda görürüz. Ben diamantidis iyi diyorum. teodosic gibi ırkçı ve çirkef değil en azından. yunan diye çekemiyosunuz ama sizin ülkenizden de var mı 6 tane euroleague şampiyonu olmuş takım?
bir kere önceki konusmamızda diamantidisi ve kirilenkoyu takımlarının en önemli oyuncuları olarak niteledik(nitekim de öyleler) Bu yüzdende takımlarına yaptıkları katkıları tartısıp kimin daha en önemli oyuncu oldugunu konusmustuk.Yani mevki olarak tartısmadık zaten cünkü birinin guard birinin forvet oldugunu benim 7 yasındaki kuzenim dahi biliyor. 2'ncisi ise gecmiş sohbetlerimize bi bak istersen.Ben orda da eger bir kulüp baskanı olsam ve önemli bir bütcem olsa guard mevkisine 3 oyuncu almak isterim.bunların basında da diamantidis gelir demiştim.digerleri ise Bo McCalebb ve shved olurdu.Özetle evet diamantidisi sevmem evet yunanlıları da sevmem ama adam iyiyse iyi derim.Diamantidis'de suan avrupadaki en iyi guarddır.Ama benim gecen seferde savundugum en iyi guard olabilir ama en iyi oyuncu degildir savıydı.Suan avrupada oynayan oyuncular arasında benim için en iyisi kirilenkodur.Dikkat edersen mevki olarak demiyorum genel konusuyorum.Bu sebeplerden dolayı mesajlarım dedigin gibi tutarsız degildir.Tekrar diyorum evet en iyi guard diamantidisdir buna katılıyorum ama en iyi oyuncuda katılmayabilirsin sonucta ama bence kirilenkodur.Gerci bu gidişle nba yıldızlar gelmeye baslarsa işler degişir.Avrupadaki derken euroleaguedeki demek istedim.Sonucta bjk de deron var.Onu katarsak acık ara en iyisi deron olur guard mevkisinde cünkü.:asd:

Anadolu Efes 15-17 Partizan | İlk çeyrek sonucu

27-26 Efes önde. Barac iyi durumda şu an.

30-28 ilk yarı sonucu. Barac ve Macvan 10 sayıdalar.

3.çeyrekte 7-0 lık Efes serisi. 37-28

Vujacic 17 sayı olmuş. 47-36

Savanovic'ten önemli 3lük 56-47

67-58 bitti.

Siena 41-41 Unic ilk yarı sona erdi..

Sienada sanki bir düşüş var..

Sienayı içerde bizde yenebiliriz. Yeterki aynı ambians ve inanç olsun.

songalia nın yerine wilkonson bizde olsaydı cok daha iyi olurduk...barca hariç geri kalan maçları kazanırsak 3.olabiliriz belki

Deplasmanda Unic çok ama çok zor olacak. Kolay lokma değiller. Grubu 4. bitirsek bile bizim için başarı olacak.İlk yılımızda top 16ya kalacaz.

Sezon başı domercanta sallıyordukBeğenmiyorduk Adam paso 3lük atıyor.

Unic 8 farkla önde son 3dk

Biz grupta 4. oluruz. Unic deplasmanda yenmemiz zor gibi, 4. olarak top 16'ya kalmak yinede büyük başarı olacak.İlk yıldan bir üst turdayız.

73-75 son 2dk

Geri
Üst Alt