2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

ilk yılımızda top 16 yaptık, büyük başarı, daha ötesini beklemek haksızlık olur

Hocam yanlış anlamada,basketbol tahmincisi yazıyor ünvanda ondan yazıyorum.

Karışıklık oldu galiba,1 den Ülker ,2 den Olimpiyakos ne demek?

Nasıl olucak yada?

Gruptan çıkabilmemiz için 1. torbadan Fenerbahçe'nin, 2. torbadan da Olympiakos'un gelmesi lazım bize. Torbada kalan diğer takımların hepsi dağıtır bizi. Aynı grupta oldukları için ikisi de bizim grubumuza gelemiyor farkındayım ama başka çare yok şu andaki kadromuzla :D

En ideali ;

Fener

Maccabi

Unicaja

grubu, 3. olabiliriz belki grupta en azından prestij olur. Tabi bu gruba Songalia ve Andric yerine iki uzun takviyesi ve bir sağlam oyun kurucuyla gidilirse 1. bile çıkılabilir.

ilk yılımızda top 16 yaptık, büyük başarı, daha ötesini beklemek haksızlık olur

Değil Merih, kandırmayalım kendimizi. Bu Fenerbahçe'lilerin bu halimizle bile grupta birinci olduk, büyük başarı demesinden farksız. Grubumuzdaki diğer takımlardan birisinin banko seneye zaten Euroleague bileti iptal edilecek; Prokom da Olimpija da cidden güçsüz takımlardı. Geçen seneki Galatasaray da Lakoviç ve Songalia olmadan bile rahatlıkla bu grupta 4. olurdu.

Kura şansını, "top 16 yapmışız açgözlülük yapmayın" manasında nitelendirmek yanlış tamamiyle.

lakovic gayet katkılı oynuyor, nedir lakovic ile derdiniz anlamadım, her maçı alıp sırtlayacak bir adam bulun da alalım ilk yılımızdan açgözlülük yapmayın.

lakovic gayet katkılı oynuyor, nedir lakovic ile derdiniz anlamadım, her maçı alıp sırtlayacak bir adam bulun da alalım ilk yılımızdan açgözlülük yapmayın.

Olimpija maçı dışında katkılı falan oynadığı bir maç yok, ismi var diye büyütüyorsunuz. Mazeretimiz de ona şut hazırlayamadığımız. Lakoviç yedekten gelip skor ve şut tehdidi oluşturacak önemli bir oyuncu. Ama ilk 5 oynatıp ondan oyun kurmasını, savunma yapmasını, takımı yönetmesini beklemek yanlış ki zaten şu ana kadar da şut dışında ne savunma yapabiliyor ne de takımı yönetebiliyor.

Çok hesap yaptım ama işin içinden çıkamadım. 4 İspanyol, 3'er de Türk ve İtalyan olması işleri karıştırıyor. Ama her durumda Cska bizim gruba düşüyor, ondan kaçarımız yok maalesef :D

savunma yapmadı deme, el insaf adam kariyerinin en iyi savunmasını burda yapıyor, tam takım oyuncusu oldu ben memnunum jaka'dan.

bizim takım takviye düşünmüyor galiba. boşuna takip etmeyelim bari kurayı falan, nasılsa averaj takımı oluruz bu halimizle

4. torbadaki Bilbao 1. torbadaki Fenerbahçe ile aynı grupta olduğu, Barcelona ve Real Madrid ile de aynı ülkeden olduğu için mecbur CSKA' nın grubuna gider.

Bu durumda bizde Fenerbahçe ile aynı ülkeden olduğumuz, Barcelona ile de aynı grupta olduğumuz için, 4. torbadaki Bilbao da CSKA' nın grubuna gitmek zorunda olduğu için her koşulda Real Madrid' e kalırız.

Bu durumda 2. torbadan Maccabi ve Siena' nın gelmeyeceği kesinleşir çünkü Siena bizim grubumuzda, Maccabi ise Real' in grubundaydı. 2. torbadan 2 Yunandan birisinin gelme ihtimali oluşur; Pana ve Olympiakos.

3. torbadan Kazan gelemez bizim grubumuzdaydı, Malaga gelemez İspanyol Real Madrid var, Efes gelemez biz varız, o zaman da Cantu garanti. Bu durumda Cantu garanti olduğuna göre 2. torbadan da Olympiakos gelemez çünkü Cantu ile aynı gruptaydı. Düştü mü bize Panathinakos.

Çok büyük ihtimalle grubumuz aşağıdaki gibi oluşur;

Real Madrid

Panathinakos

Cantu

Galatasaray

Bıryerde okumustum yanlıs haber olabılır,aynı ulkeden takımların eslesmesıne gayret gosterılecek dıye,bırkac kez okudum yanlısmı okuyorum dıye ama aynen boyleydı.Acaba habermı yanlıstı yoksa bız mı yanlıs bılıyoruz ?

Biryerde okumustum aynı ulkeden en az ıkı takımın eslesmesıne gayret gosterılecek dıye,2 3 kez okudum acaba benmı yanlıs okudum dıye ama aynen boyleydı,yanlıs habermı yoksa bızmı bazı seyleri yanlıs bılıyoruz kuralar konusunda ?

4 İspanyol , 3 İtalyan , 3 Türk var takımı var, büyük ihtimalle bu 3 ülkeden 2şer takımı aynı gruba alacaklar

ozman bırden fener gelsın ucten malaga ıkıdende otomatıkmen maccabı olacak.

fener

maccabı

malaga

galatasaray veya

cksa

olympiakos

efes

galatasaray

bence gruplar türkiye açısından güzel. F.bahçe en ballı kurayı çekti ama bu basketbolla 2 veya 3 olur.obradovic fb ye 1.liği vermez. bence cska nın birincilik olarark rakipsiz olduğu guruptan 2.lik için 2 türk takımından biri önde gözüküyo olympiakosun hem bulunduğu mali kriz hem de yunan takımı olması sebebiyle beklenilenin aksine bir türk dayanışması olur o grupta. Ama oynanan basketbol biraz daha üst seviye olmalı gsda bir 5 numara efeste ise ilievski nin yerine bir oyun kurucu bulmaları gerekiyor. bir de ufuk sarıca en büyük sorun. ben olympiakosun sorunları daha büyük sorunları olduğuna inanıyorum. gruptan çıkmamız zor ama imkansız değil

El Clasico'da Jaycee Carroll yardırıyor,bir bulamadık senin gibisini.:o

koç transfere adam yok falan dedi. ne iş bu kadroyla ne yaparız

Pocius çekti fişi ama Navarro'nun olmadığı Barca'yı son topta yenmek...Barca yine alır şampiyonluğu.

Euroleague gelecek sezon yani 2012-13 sezonu formatında bazı değişiklikler yaptı.

1. Euroleague elemeleri takım sayısı 16 dan 8 takıma indirildi. Bu 8 takım tek bir şehirde tek maçlık eliminasyon sistemine göre oynayacaklar. Bu durumda artık elemelerden 2 yerine 1 takım çıkmaya hak kazanacak. 22 takım + 1 Eurocup şampiyonu + 1 elemeyi geçen takım eskisi gibi 6 şarlık 4 gruba ayrılacak.

2. Top 16 sisteminde değişiklik yapıldı. Buna göre top 16 da takımlar 4 yerine 8 er takımlık 2 gruba ayrılacaklar. Her gruptan ilk 4 sırayı alan takımları çeyrek finale çıkacak ve çeyrek finalde gruplarda çapraz eşleşme olacak, A1-D4, B1-A4 şeklinde. Top 16 da takımlar 6 yerine 14 maç oynayacak.

3. Euroleague oynama günleri çarşamba ve perşembe yerine perşembe ve cuma olacak. Bunun sebebi de hafta içi futbol avrupa kupalarından dolayı basketbol maçlarının izlenme oranlarındaki reyting.

Kazan - Fülker maçı başladı.

Jawai, Vidmar'ı eziyor içerde.

Geri
Üst Alt