2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

grunptan cikarsak FINAL 4 MU

kool

Cska burda yenelim. Gelecek sene Eurolig garanti olur.Avrupa senden bahseder. bal,şans olsada işimiz zor be..

Cska=Barcelona

Çok zor olduğunu bende biliyorum,ama herkesin söylediği şu Barca=Cska.Biz bu Barcelona maçını son topa kadar getirmiştik.Niye aynısını yapmayalım mesela? :melek:

Barca=Cska değil ve olamaz..Pota altı oyuncuları çok daha tehlikeli..Gerçi bizim ribaundlar yeni transferle biraz toparlandı ama bu maçta bize ribaund vereceklerini zannetmiyorum..

Burada Cska'yı yeneceğiz beyler.Niye sinerjiyi bozuyorsunuz? :D

17.5 handikaptan 1 girilir mi beyler CSKA'ya?

Burada Cska'yı yeneceğiz beyler.Niye sinerjiyi bozuyorsunuz? :D

G.Saray, Moskova deplasmani icin dun sabah 06.00'da alandaydi. Ucak aksam 18.15'te kalkti. 12 saat boyunca takim alanda bekledi.

Takımın yorgunluğunu düşün artık galibiyet falan bekleme,gerçi normal şartlar altında da beklememek gerekirdi.

G.Saray, Moskova deplasmani icin dun sabah 06.00'da alandaydi. Ucak aksam 18.15'te kalkti. 12 saat boyunca takim alanda bekledi.

Takımın yorgunluğunu düşün artık galibiyet falan bekleme,gerçi normal şartlar altında da beklememek gerekirdi.

Deplasmanda demiyorum.Zaten orada fark yiyeceğimiz bellli.Burada taraftar desteği,şans vs. belki bir mucize olur diyorum.

Brose Baskets çok yaklaşmıştı kendi sahasında Cska'yı yenmeye (Gerçi Kırılenko o maçta oynamamıştı ).Dediğiniz gibi bir umut,neden biz yapamayalım.

bu fenerliler ne kolpacı adamlar ya..almışlar bayrakları gelmişler salona ..nerden gördüler acaba

Diamantidis'i izleyip keyiflenelim.

gordunuz gibi fark olmadi gayet siradan bi skor

unics kazan bu sene final foura kalır diyorum ben abartıyomuyum

Geri
Üst Alt