2011-2012 Turkish Airlines Euroleague | Şampiyon Olympiakos

Cevap: 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague

Gece gece Gist koparttı. :D Ulan adam top elinde olan adamı savunacağına, topu bırakıp topsuz adamı savunmaya gidiyor, Diamantidis de boş kalınca 3lüğü gönderiyor. :D

Gelecek sezon icin yapmamiz gereken hamleler cok acik.

Shipp Türk olacak

Shumpert'a tesekkür edilecek

Gordon'la sözlesme yenilenecek

Savovic gonderilecek

Ilkay dönecek

Giden 2 adamin yerine top class basketbolcular alinacak

Ama ciddi anlamda 2 yildiz

zaza geldigini düşünürsek. 1-3-4 numaralara saglam oyuncular aldıkmı koparız.

Gelecek sezon icin yapmamiz gereken hamleler cok acik.

Shipp Türk olacak

Shumpert'a tesekkür edilecek

Gordon'la sözlesme yenilenecek

Savovic gonderilecek

Ilkay dönecek

Giden 2 adamin yerine top class basketbolcular alinacak

Ama ciddi anlamda 2 yildiz

Olay budur, aynen benim kafamdakileri yazmışsın. Lakovic'in bir kademe üstü alınabiliyorsa o da gönderilebilir, misal Spanoulis.

Olay budur, aynen benim kafamdakileri yazmışsın. Lakovic'in bir kademe üstü alınabiliyorsa o da gönderilebilir, misal Spanoulis.

onu unut o gelmez. olimpiyakosu bırakmaz orda bırakır. jamont gordonu alabiliriz mesela 1numaraya lakovicin yerine. cskda teodosicin gölgesinde kalıyor adam. bize cok iyi gider.

Yalnız Ersan'ı bu sefer de Efes'e kaptırırsak fena söverim yönetime. Ayrıca bu sene Ersan çok iyi performans gösteriyor Bucks dışında başka bir takımla sözleşme imzalardım NBA'den. Adam gibi sistem takımıyla.

onu unut o gelmez. olimpiyakosu bırakmaz orda bırakır. jamont gordonu alabiliriz mesela 1numaraya lakovicin yerine. cskda teodosicin gölgesinde kalıyor adam. bize cok iyi gider.

Yunanlılar büyük krizdeler, öyle çok büyük maaşlar verebilecek durumları yok. Gerekirse 5 numara almayıp Spanoulis'e senelik 2-2.5'tan 3 senelik sözleşme öner koşa koşa gelir. Bir gelse, rakip takımları Andric ile ikili oyun manyağı yaparlar :)

Yunanlılar büyük krizdeler, öyle çok büyük maaşlar verebilecek durumları yok. Gerekirse 5 numara almayıp Spanoulis'e senelik 2-2.5'tan 3 senelik sözleşme öner koşa koşa gelir. Bir gelse, rakip takımları Andric ile ikili oyun manyağı yaparlar :)

keşke gelse bize cehremiz degişir. 4 numaraya freelandı alırsın. 3 numarayı tam olarak düşünmedim 5 e zaten zazayı alrıız:)

transfere fazla kaptırmayın kendinizi. bence gelecek sezon için en fazla bir oyuncu alırız tam alırız. iki oyuncu büyük süpriz olur benim açımdan.

evet bukadar büyük oyuncular yazıpta kendimizi şartlandırmayalım sonra sene başı alırız şemsettin başı :D

keşke gelse bize cehremiz degişir. 4 numaraya freelandı alırsın. 3 numarayı tam olarak düşünmedim 5 e zaten zazayı alrıız:)

Freeland süper bir adam, hayranıyım valla :) Top 8 bizim için çok önemli, oralarda oynayabileceğimizi gösterirsek bu adamlar da gelmeyi kabul ederler. Yoksa bu tür oyuncuları en fazla Top 16 yapabilecek kalitedeki takımların getirebilmesi için çok çok uçuk maaşlar vermeleri gerekiyor.

Chuck Eidson sezonu kapatmis.Cska sampiy....

Drew Nicholas Milano'dan ayrilmis.Oktay Hoca zamaninda Jenkins ile birlikte Efes'e aldirtmisti.

Drew Nicholas Milano'dan ayrılmış.

Alalım hemen. Transfer dönemi sürüyor mu bilmiyorum ama..

Alalım hemen. Transfer dönemi sürüyor mu bilmiyorum ama..

Euroleague için sezon sona erdi, lig için devam ediyor sanırım. Fena bir şütordur, bizim Gordon yorulduğunda sorumluluk alması için alınabilirdi, ama bu sezon oldukça formsuz. Formda olduğu hali bizim takımın hücüm yükünü hafifletebilirdi, ama Oktay hocanın Efes'inde pek kendini gösterememişti.

CSKA Moskova:27-16:Olympiakos

CSKA Moskova:30-16:Olympiakos ilk periyot skoru.

Adamlar ateş aldı gidiyorlar.

6'da 6 üçlük attı şu ana kadar CSKA. :o

CSKA'yı fena kızdırmışız. Adamlar şov yapıyor. :)

Geri
Üst Alt