2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Lo Bianco bile Deniz'i oynatamaz.

Citakovic Muszyna ile anlaştı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen orta oyuncu Vesna Citakovic-Djurisic, son Polonya şampiyonu Muszynianka Fakro Muszyna ile anlaştı

faydasız köyün papazını.....

Lo Bianco ve Deniz gibi ikili dünyada yoktur herhalde. Chris Paul-Fatih Solak gibi bir şey bu. :D

denizle bir klüp neden anlaşır. ben söyliyim. torpilli oldugu icin. başka bişey icin olamaz.

Ne kaleciden,ne orta sahadan ne forvetten.Hiçbir yerden haber yok.Tam bir "fırtına öncesi sessizlik" modu.Ama fırtınanın nereden eseceği belli değil.Arkamızdan mı,önümüzden mi?

2.ligden bulurduk denizden iyisini. yeterki araştır. cünkü denizden kötüsünü bulmak zor.

Benim voleyboldan herhangi bir ümidim kalmadı.

Celitans'da Halkbankası ile anlaşmış. Şu adam kaçar mı ya?

Celitans'dan daha iyi kimi alacaksın? Igor OMRCEN'i mi? Milijkovic'i mi? Ian Stockr'u mu? Agamez'i mi?

Yine kızlarda 4.lükten, erkeklerde de 6.lıktan öteye gidemeyiz! :mad:

Deniz bu kadar kötü değildi ben de onu düşünüyorum şimdi . Bu yıl içinde de fazlasıyla sayı aldığı maçlar oldu . Zamanında milli oyuncuydu hatta . Noldu bu kadına anlamadım . Haa hiç bir zaman yeterli bulup sevmedim oyununu . Orası ayrı :D Bu sene müthiş dengesiz bir takım bekliyor bizi . 3 yabancı olsa bu kadar açık belli olmazdı ama 2 yabancı da kabak gibi ortada olacak farklılık . Lo Bianco müthiş bir pas verdi Deniz'e . Deniz ÇetinSaraçççç ... Evet servis atışı rakip takımda :asd: En azından direk bloğa vurmuyor karşı takıma atıyor topu . Bu da birşeydir :D Esra ile Neslihan'ı kaçırmazsak seneye şampiyon oluruz .

Benim voleyboldan herhangi bir ümidim kalmadı.

Celitans'da Halkbankası ile anlaşmış. Şu adam kaçar mı ya?

Celitans'dan daha iyi kimi alacaksın? Igor OMRCEN'i mi? Milijkovic'i mi? Ian Stockr'u mu? Agamez'i mi?

Yine kızlarda 4.lükten, erkeklerde de 6.lıktan öteye gidemeyiz! :mad:
erkeklerde bir tek celitans mı kaldı? kübalı bir oyuncu aldık. gerci ben onu pek tanımıyorum. elbet alırız 1 tane adam. yerli kadromuz şu an ligin en iyisi.

erkeklerde bir tek celitans mı kaldı? kübalı bir oyuncu aldık. gerci ben onu pek tanımıyorum. elbet alırız 1 tane adam. yerli kadromuz şu an ligin en iyisi.

Yahu geç yerlileri. Yerlilerin en iyilerini milli takımda görüyoruz işte. Rezillik diz boyu! Erkek voleybolunda dünya klasmanına göre vasat bile sayılabilecek bir Türk oyuncusu yok. En dandik oyuncuların iyileri bizde işte. Hani o bile tartışılır.

Fark yabancılardan kaynaklanıyor. Celitans'ı alamadın. Şimdi kimi alacaksın daha iyi olarak? Rakiplerinde Agamez var, Milijkovic var ve Celitans var. Bu pozisyonda onlardan daha iyi birini alamayacağız. Smaçörler olarak da hem Arkas'dan hem de Fenerbahçe'den çok daha zayıf durumdayız. Hatta Halkbanktan bile!

iş artık yabancı transferlerine kaldı barca falan ile olmaz bu iş

yabancı transferlerinden haber var mı

Galatasaray bir transfer de filede patlatmaya hazırlanıyor. İtalyan Milli Takımı'nda forma giyen Sara Anzanello, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim" dedi ve iki yıldır oynadığı Villa Cortese taraftarlarına veda etti. 17 yıllık kariyerinin tamamını ülkesinde geçiren 31 yaşındaki Anzanello, orta oyuncu olarak görev yapıyor

müthiş bir oyuncu gerçekten gelirse harika ötesi olur..

Resmi site voleybol transferi açıklamayacak heralde :o

Gioli yerine Anzonello ile aanlaşıldı o zaman, daha beğendiğim bir oyuncu açıkçası sevindim.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park büyük bir bomba patlatmak üzere...

Kübalı süper yıldız Rosir Calderon'un transferini tamamlayan Galatasaray Medical Park, dünyanın en kariyerli pasörlerinden İtalyan Eleonora Lo Bianco ile de prensipte anlaştı.

32 yaşında ve 1.72 metre boyurdaki Lo Bianco, İtalya Milli Takımı ile dünya şampiyonlukları ve forma giydiği kulüplerde Avrupa şampiyonlukları yaşadı. G.Saray'ın önümüzdeki günlerde dünyaca ünlü bir voleybolcuyu daha renklerine bağlayacağı belirtildi.

İtalyan basınına da yansıyan haberlerde Galatasaray, Lo Bianco ile anlaşmaya vardı ve resmi imzalar kısa sürede atılacak.

Basında yer alan haberlerde Bergamo forması giyen Lo Bianco'nun Galatasaray'da müthiş bir teklif aldığı ve İtalyan oyuncunun bu teklifi reddetmesinin mümkün olmadığını ifade edildi.

Galatasaray bir transfer de filede patlatmaya hazırlanıyor. İtalyan Milli Takımı'nda forma giyen Sara Anzanello, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim" dedi ve iki yıldır oynadığı Villa Cortese taraftarlarına veda etti. 17 yıllık kariyerinin tamamını ülkesinde geçiren 31 yaşındaki Anzanello, orta oyuncu olarak görev yapıyor

müthiş bir oyuncu gerçekten gelirse harika ötesi olur..

Tahmin etmiştim dün bi sitede türk takımına geleceğini okumuştum yabancı bizden başkası olmaz diye düşündüm Gioli yerine düşünülüyo heralde çok güzel transfer olur.Boyu ve akabinde smaç yükseliği de gioli den fazla gayet de başarılı bir oyuncu.

Geri
Üst Alt