2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

şikayetmi edeceksin. senin fenerli oldugunu ispatlarsam sen napacaksın. takımın allah belasını versin lafını şikayet etsem nolur.

Kabak tadı vermeye başladın. Benim Galatasaraylılığımı sorgulamak senin haddin değil. Başından beri senin konuşmaya çalışmak hata idi zaten ama bir ümit işte. Son kez uyarıyorum; benimle muhatap olmayın! Zira ben sizinle olmayacağım!

Arkadaşlar ikili tarışmalara girmeyin..

Bayanlarda kısa vadede kimse şampiyonluk beklemesin. Bu yılki kadro bozulmayıp,seneye sağlam bir kaç yerli kaparsak İddaalı oluruz. Malesef voleybol'da fark bir açık durumdadır. Buda yerli kalitesinden kaynaklanıyor. Yabancılar uzun vadede alınmalı.Gelecek sezonda Neslihanı falan kapmamız lazım.

Ben elimden geldiğimce sakin ve yapıcı olmaya çalışıyorum. Ancak arkadaş ısrarla laf sokuşturuyor. Malesef forumda kişi engelleme seçeneği yok. Olsaydı iyi olurdu.

Ayrıca şampiyonluk konusunda söylediklerinize katılıyorum. Eğer seneye Neslihan ve Esra transferlerini patlatabilirsek şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. Neslihan ile hücum gücümüzü katlarız, Esra ile de manşet sorunumuzu çözeriz.

Neslihan ile Esra'nın olduğu takım şampiyon olmalı kesinlikle . Şöyle seneye '' Neslihan ,Esra,Lo Bianco 3lüsünü oluşturup , Selime ile Esra'yı , Seray ile Neslihan'ı yedeklemeliyiz . Calderon ne olur bilmiyorum ama yabancı bir smaçör alırız . Neslihan gelsin de önce gerisi kolay . :)

Neslihan ile Esra'nın olduğu takım şampiyon olmalı kesinlikle . Şöyle seneye '' Neslihan ,Esra,Lo Bianco 3lüsünü oluşturup , Selime ile Esra'yı , Seray ile Neslihan'ı yedeklemeliyiz . Calderon ne olur bilmiyorum ama yabancı bir smaçör alırız . Neslihan gelsin de önce gerisi kolay . :)
serayda geldi galiba oda acıklanır insallah. calderon diaz gelirse güzel olur. selime ilyasoglunu iyiki aldık yoksa deniz oynayacaktı

bu arada erkeklerde türk oyuncuları iyi topladık. sırada iyi yabancılar var. onlarıda alırsak sampiyonluga oynarız.

mehmet cibara erkeklerde 3 kübalı ile anlaştık diye bi açıklama yapmış herhalde

seray altaylada anlaşmak üzereymişiz. en istedigim kızlardan biri.

Küçük Erkek Takımımız Türkiye Şampiyonu

Galatasaray Küçük Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda, final maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı.

Maçı 3-1 kazanan Galatasaray Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarılarından ötürü genç sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutlarız

Tebrikler.

@*************** Love Football

GS Bayan Voleybol takımı Neslihan Darnel ile anlaşmak üzere.

:eek:

Oha Neslihan gelirse var ya alayına öperiz biz.

*************** Love Football

GS Bayan Voleybol takımı Neslihan Darnel ile anlaşmak üzere.

17 dakika önce Favorilere ekle Yanıtla

eğer nesilihan gelirse 2 türk oyuncusu gelmiş kadar olur buda yabancı yıldızlarla hedefe oynayabiliriz demek anlamına gelir :melek:

İnşallah gelir ya harika olur o gelirse eğer.

ah Neslihan bi gelse varya:tiphat:

Geri
Üst Alt