2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Muhtemelen 2+1'i sorun etmeyecek Nesic transferidir.

kim dir?

nedir?

mevkiis

kariyeri

vs

biraz araştırayım dedim abi tahmin edildiği gibi tam bir sırp nesic transferi oyuncuda sırp..yüzde yüz benchte oturmayı dert etmeyecek bir isim..oyuncuyla ilgili fazla bilgi bulamadım..orta oyuncu mevkisi açıkçası ben daha iyi bir orta oyuncu beklıyordum çünkü türk oyuncularda oraya iyi takviye yapamadık..iddaalı takımlarda oynamamış en son 2005 te sırp milli takımına alınmış tek avantajı zurich te şampiyonlar ligi oynamış..vesnadan farkı olurmu derseniz artısı sadece daha fazla maca cıkar ....

Vasat bir oyuncu işte. Krsmanovic'i alsaydık son Sırbıstan maçında çok iyiydi. :o

Şöyle söyliyeyim; Bu Eric'den 5 tanesini aynı anda oynatsanız yarım Citakovic etmez. Hele Krsmanovic'in çeyreği etmez.

Bizim gençlerden çalacağı süreye yazık ya. Orkun DARNEL "Gençler gençler" diye artistik yapmayı iyi biliyor. Ne oldu şimdi bizim gençler?

KEŞKE sırp brakocevici alsaydık..

KEŞKE sırp brakocevici alsaydık..

Çin liginde bir takıma transfer oldu.

Ortaya Duygu Bal'ı, Calderon yerine de Esra Gümüş'ü transfer etseydik Brakocevic bu takıma ilaç gibi gelirdi. Şu anki takımdan en az 2 gömlek daha iyi bir takım olurduk. Dolayısıyla mevcut takımda zerre kadar ümidim yok ilk üç konusunda.

Calderon bu sene uçacak. :D

Yabancı transferini tamamladığımız için ilgileneceğimizi sanmıyorum ama Fener'den gitmesi yeter. :D

Fener'den gitmesi nasıl yeter?

Haberde Halkbank ile görüştüğü yazıyor. Celitans'ı da aldılar zaten.

Ben olsam alınan Kübalılardan birini (Muhtemelen Hidalgo'yu) şutlar hemen Marshall'ı kapardım. Zaten çapraza aldığımız çocuk gayet iyi bir oyuncu. Bir kere dünyanın en manşetçilerinden birisidir Marshall. O'nun parmakla aldığı manşetleri çoğu oyuncu manşet(Bilek ile diyeyim artık) ile alamaz. 3.85 smaç yüksekliği var. Mükemmel de blok tutar ki zaten blok yüksekliği 3,55cm dir. Yani bizim çaprazın neredeyse smaç yüksekliği kadar. Celitans ve Agamez'e en çok blok koyan oyuncudur geçen sezon. Kariyerinın yarısından fazlası İtalya'da geçirmiş. Tek negatif yönü servislerinin berbatlığıdır. Ya hata yapar ya da kızlardan beter bombeli bir servis atar.

Almazsak enayinin önde gideniyiz. Halkbankası alırsa bu sene şampiyon onlar. Bu kadar net söylüyorum!

calderon yarın açıklanacakmış..

Calderon ile ilgili çok umudum yok niyeyse. Neden grandprix de değil şu an . Nerede bu kadın . Carcases 'i alabilseydik keşke illa Küba'lı olacaksa .

Calderon 7 aydır çalışıyormuş ve oldukça iyi durumdaymış.

şu calderon geldi geliyor deniyor bir türlü gelemedi.

Calderon eğer köşe smaçörü oynarsa Fenerbahçe, Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi Avrupa'nın en iyi servisçilerinin olduğu takımlar tarafından maden gibi işlenir. Calderon'da manşet neredeyse yok gibi bir şey. Eğer Calderon köşe oynarsa ve O'nu manşetten saklamaya çalışırsak bütün saha Selime (Natalia) ve Funda'ya kalacak ki onlarında muhteşem manşetçiler olduğunu söyleyemeyiz. Geçen sezon Eczacıbaşı'nın, Esra gibi Türkiye'nin en iyi manşetçilerinden birine, Del Core gibi ise dünyanın en iyi manşetçilerinden birine sahipken Gülden'in yokluğunda ne hale geldiğini hep beraber gördük. Natalia ve Funda ile ne hale düşeriz siz düşünün.

Calderon'u manşetten saklamanın en mantıklı yolu tıpkı Vakıfbank'ta Guidetti'nin yaptığı gibi Calderon'u manşet almayan smaçör(Glinka) mevkiine yerleştirip Seray'ı, manşet alan çapraz(Gözde) pozisyonunda oynatmalıyız diye düşünüyorum. Aksi takdirde işimiz Calderon'un manşetlerine kalırsa eyvahlar olsun...

Dünya şampiyonu olan Yıldız Kız Milli Takımımızın oyuncuları değerine değer katıyor. Yıldız Milli Takımı oyuncularımızdan Ecem Alıcı Galatasaray Medical Park’a transfer oldu.

Yıldızı parlayan oyuncularımızdan ilk transferi Ecem Alıcı gerçekleştirdi. Gelecek için umut vaad eden oyuncularımızdan 1994 doğumlu Ecem Alıcı yeni sezonda Galatasaray Medical Park forması giyecek.

181 metre botundaki oyuncu TVF Voleybol Lisesi’nde forma giyiyordu.

Ecem Alıcı Yıldız Kız Milli Takımımızla Avrupa şampiyonluğu ve Dünya şampiyonluğunu yaşadı

Voleybolun sesi

Damla ve Ece hamlelerini bekliyoruz.

Calderon Bugün İmzalıyor!...

Galatasaray Bayan Voleybol Takımının Kübalı transferi Rosir Calderon Diaz, bugün saat 16:30'da düzenlenecek imza töreniyle resmen Galatasaray'lı olacak.

Yabancı transferde Sırp antrenör Dragan Nesic, İtalyan Milli pasör Eleonora Lo Bianco ve Sırp orta oyuncu Sladjana Eric'i transfer eden Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, bugün saat 16:30'da düzenleyeceği imza töreniyle dünyaca ünlü Kübalı smaçör Rosir Calderon Diaz'ı renklerine bağlayacak.

Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt