2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Bonservisi var diye gelemiyor denmesi inandırıcı değil.Naz'ın da bonservisi vardı,herkes Eczacı vermez diyordu ama öyle olmadı.Şubedeki belirsizlik,şampiyonlar ligi bence bunlar etmen.Yalnız bu 2+1 kesinse çok seçeneğimiz kalmadı,gerçi alternatifler var ama şu an bizi ilk üçün önüne taşımaz.

Eczacı'nın Poljak transferi müthiş,Skowronska'nın 600 bin aldığı ortamda çok normal bir para.Fenerbahçe'nin yabancıları değiştirmesi normal geliyor ama gidecek oyuncunun Osmokrovic olması ilginç.Belki Sokolova'nın Türk olma durumu vardır diye olabilir.

Ne bileyim böyle iyi yabancı oyuncu transferlerinden sonra kocası ve kendisi de Galatasaray'lı sonuç da . Gelmesi gerekirdi. Gitmek istese gidebilirdi sonuçta . Yazık oldu .

neslihan bildigim beşiktaşlı. yav orkun insan eşini şu takıma getirir. eczacıbaşı bu sene nasıl eurolige gidemiyor. gidemiyorsa gelmesi lazım aslında.

fcnblog FCN Blog

Dedikodu | Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı dünyanın en iyi smaçörü olarak gösterilen Rosir Calderon Diaz ile görüşüyor.

fcnblog FCN Blog

Dedikodu | Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı gelecek sezon için Sırp antrenör Dragan Nesic ile görüşüyor.

ya bu fenerin sokolovası seneye türkmü olacak. ozman veleybol federasyonu başkanı. sınırlamadan sözetmesin. oh ne ala memleket yabancıları devşirmeye devam etsinler. biz tam sıcrama yapacaz herif 2+1 yapacakmış.

Bonservisi var diye gelemiyor denmesi inandırıcı değil.Naz'ın da bonservisi vardı,herkes Eczacı vermez diyordu ama öyle olmadı.Şubedeki belirsizlik,şampiyonlar ligi bence bunlar etmen.Yalnız bu 2+1 kesinse çok seçeneğimiz kalmadı,gerçi alternatifler var ama şu an bizi ilk üçün önüne taşımaz.

Eczacı'nın Poljak transferi müthiş,Skowronska'nın 600 bin aldığı ortamda çok normal bir para.Fenerbahçe'nin yabancıları değiştirmesi normal geliyor ama gidecek oyuncunun Osmokrovic olması ilginç.Belki Sokolova'nın Türk olma durumu vardır diye olabilir.

Naz'ı Eczacıbaşı'nın antrenörü istemiyordu o zaman, ek olarak Naz nereye Neslihan nereye. Şu 2+1 olayından sonra, Eczacıbaşı başarı için varını yoğunu ortaya koyarken en önemli silahını asla bırakmaz.

ya bu fenerin sokolovası seneye türkmü olacak. ozman veleybol federasyonu başkanı. sınırlamadan sözetmesin. oh ne ala memleket yabancıları devşirmeye devam etsinler. biz tam sıcrama yapacaz herif 2+1 yapacakmış.

Ben anlamadım ki zaten .Luyibov Kılıç falan dı adı . Nasıl Rus oluyor diyordum . Djerisilo da Ahmet Akşeker mi ne onunla evlensin türk olsun . :D Çok mu şey istiyorum :D

Sokolova için TVF başkanı seneye olabilir gibi bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

neslihan bildigim beşiktaşlı. yav orkun insan eşini şu takıma getirir. eczacıbaşı bu sene nasıl eurolige gidemiyor. gidemiyorsa gelmesi lazım aslında.

Neslihan Eskişehirsporlu bildiğim formalı resimleri vardı koyu hem de :D

Naz'ı Eczacıbaşı'nın antrenörü istemiyordu o zaman, ek olarak Naz nereye Neslihan nereye. Şu 2+1 olayından sonra, Eczacıbaşı başarı için varını yoğunu ortaya koyarken en önemli silahını asla bırakmaz.

Demek istediğim tam olarak öyle değil bence Eczacı'dan önce Neslihan Darnel bize gelmeye sıcak bakmıyor ki bence doğrusunu yapıyor,belki seneye.

Demek istediğim tam olarak öyle değil bence Eczacı'dan önce Neslihan Darnel bize gelmeye sıcak bakmıyor ki bence doğrusunu yapıyor,belki seneye.

Mete bana da öyle geldi nedense . Sanki Neslihan henüz istemiyor gibi. Seneye de gelmezsen silerim Neslihan seni defterden :) Ünal başkan Oleeeey :D

2+1 kuralından dönmeyeceğiz demiş fed.başkanı...bu bizim için iyi olmadı..türklerden malesef çok geç kaldık rakiplerden transfer yapamıcaz o kesinleşti..poljak eczacı kapmış...yine olay bizim yabancı transferlerin kalitesine kaldı...

Rahat olun Calderon her aldığın öldürecek zaten. :tank:

neslihan darnel bize gel yahu. efsane ol GS DA. neslihan darnel bizi okuyorsan lütfen bizim takıma gel. taraftarla birlikte cosarsın..

tugay ben calderonu tanıyom dersem yalan olur. boyu kac bu hatunun..

Geri
Üst Alt