2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Bunlar duyumcu zaten güven olmaz ancak heyecan yaratır. :)

İnternet üzerinden haberleri toplamak duyumculuk değildir Gönenç. Sen duyumculuk kavramını karıştırıyorsun. Bu bağlamda twitter,scoutgs ve belirli sitelerden aldığın haberleri sen de anında paylaşsan sen de duyumcu olursun.

@H.Kaya: Luca Toni transferi , Altidore transferi, Rosicky-Ledesma transferleri.

Gioli haberini 3 ay önce, Calderon haberini 1 ay önce, Tezic haberini 2 hafta önce, Lo Bianco-Gioli haberini 1 hafta önce Voleybolmagazin verdi. Birşey bildikleri yok voleybolda, bunları toplayıp kendi haberi gibi veriyorlar.

Eğer gerçekten böyleyse o zaman haklısın voleybolda bir şey bilmiyorlarmış.

Gioli haberini 3 ay önce, Calderon haberini 1 ay önce, Tezic haberini 2 hafta önce, Lo Bianco-Gioli haberini 1 hafta önce Voleybolmagazin verdi. Birşey bildikleri yok voleybolda, bunları toplayıp kendi haberi gibi veriyorlar.

İnternet üzerinden haberleri toplamak duyumculuk değildir Gönenç. Sen duyumculuk kavramını karıştırıyorsun. Bu bağlamda twitter,scoutgs ve belirli sitelerden aldığın haberleri sen de anında paylaşsan sen de duyumcu olursun.

@H.Kaya: Luca Toni transferi , Altidore transferi, Rosicky-Ledesma transferleri.

Versinler,ne olacak sonuçta bizim herhangi bir çıkarımız mı oluyor vermeyince?

Onu Voleybolmagazin düşünsün.

Kavramları yanlış biliyor olabilirim.

Hiç yanılmıyor demedim.Sadece ben görmedim yanıldığını kimi yazdılarsa geldiler benim bildiğim.Ayrıca o transferler gündemdeyken fcn yi takip etmediğim için bilemem yanılıp yanılmadığını.

FCN: futbolda hep fos zaten , voleybolda zaten dediğim gibi bir şey bilmiyorlar sadece topluyorlar, bayan basketbolda eskiden biliyorlardı bu sene yine bir numaraları yok voleybolda olduğu gibi topluyorlar.

ASLAN'A KÜBALI SÜPER YILDIZ

G.Saray Medical Park ise süper smaçör Rosir Calderon'la anlaştı. 1.91'lik Kübalı (smaç yüksekliği 3.30, blok yüksekliği 3.16) Pekin Olimpiyatları'nda 'En İyi Smaçör' seçilmişti. Galatasaray'ın F.Bahçe Acıbadem'den Eda-Seda-Naz üçlüsüne de talip olduğu iddia ediliyor.

Sabah

.

Naz'ı almayalım lütfen, Eda ve Seda iyidir.

Eda ve Seda da Naz kadar antipatik Naz'ı sevmediğin için istemeyip diğerlerini isteme nedenin ne ? Yetenekli bir pasör sonuçta.Bizdeki Seda'dan daha iyi.

Eda ve Seda çok daha iyi oyuncular, ayrıca Eda'yı anlarım da Seda bana hiç antipatik gelmiyor. Eda Avrupa çapında olmasada çok iyi bir oyuncu, Seda da formunda olduğu zaman ne kadar fark yarattığını ilk şampiyonluklarında görmüştük, ek olarak Lo Bianco gibi bir volaybol ilahını beklerken Naz gibi vasat birini almak büyük hayal kırıklığı olur. Ayrıca Naz'ı tanımlamak gerekirse; 15 yaşında sahaya çıktığından bu yana her yıl sözde patlama yapması beklenen büyük bir balon, kendini beğenmiş, hırslıyım diye geçinip alakası olmayan, mikrafona atlama hastalığı olan, kendini geliştirmek için çalışmayan, geleceğin pasörü etiketiyle ekmek yiyen vasat altı bir voleybolcu. 5 yıl sonra da 10 yıl sonra da böyle olacak. Seda sakatlığını atlatsın Lo Bianco yine ona şov yaptırır. Tabi bu transferler ne kadar gerçekçi bilmiyoruz.

Eda ve Seda çok daha iyi oyuncular, ayrıca Eda'yı anlarım da Seda bana hiç antipatik gelmiyor. Eda Avrupa çapında olmasada çok iyi bir oyuncu, Seda da formunda olduğu zaman ne kadar fark yarattığını ilk şampiyonluklarında görmüştük, ek olarak Lo Bianco gibi bir volaybol ilahını beklerken Naz gibi vasat birini almak büyük hayal kırıklığı olur. Ayrıca Naz'ı tanımlamak gerekirse; 15 yaşında sahaya çıktığından bu yana her yıl sözde patlama yapması beklenen büyük bir balon, kendini beğenmiş, hırslıyım diye geçinip alakası olmayan, mikrafona atlama hastalığı olan, kendini geliştirmek için çalışmayan, geleceğin pasörü etiketiyle ekmek yiyen vasat altı bir voleybolcu. 5 yıl sonra da 10 yıl sonra da böyle olacak. Seda sakatlığını atlatsın Lo Bianco yine ona şov yaptırır. Tabi bu transferler ne kadar gerçekçi bilmiyoruz.

Zaten dedikodudur da Seda'nın geleceğini sanmam fenere çok bağlı diye biliyorum söylemlerinden.Ama türkiye ligi için Naz ideal bir pasör Seda da ondan iyi deme lütfen :) 2+1 kuralında pasör yabancı olursa 1 yabancı smaçörle mi oynucaz o bakımdan söyledim.Lo bianco avrupa için tabiki çok iyi de feneri gördük bu yıl fofao ve naz dönüşümlü 2 takım çok uyumsuz oldu.Özge ve Nilay gibi birbirinin yerine geçebilecek pasörlerimiz olsa keşke.

Yabancı pasöre 2+1 de normalde karşı olurdum ama isim Lo Bianco olunca çok farklı oluyor işte, elindeki smaçörler ne kadar vasat olursa olsun inanılmaz bir verim alabilir. Mesela Lo Bianco-Seda-Calderon-Güldeniz-Eda-Gökçen çok iyi olur.

Seda'nın son performansı rezalet ama sakatlığın etkilerini atlatabilirse gerçekten çok daha iyi oyuncu, tabi yerine Neriman da olabilir.

Yabancı pasöre 2+1 de normalde karşı olurdum ama isim Lo Bianco olunca çok farklı oluyor işte, elindeki smaçörler ne kadar vasat olursa olsun inanılmaz bir verim alabilir. Mesela Lo Bianco-Seda-Calderon-Güldeniz-Eda-Gökçen çok iyi olur.

Seda'nın son performansı rezalet ama sakatlığın etkilerini atlatabilirse gerçekten çok daha iyi oyuncu, tabi yerine Neriman da olabilir.

Neriman olsa keşke ama röportajı çıktı en son oynadığı takımın hücum yükünü çekiyo ve durumundan memnun parada gözü yoksa çok gelmez bu yıl fenerin böyle bi kural çıkmışken en iyi yerlilerini de vermeyeceğini düşünürsek kimler gelicek büyük soru işareti lo bianco ne kadar iyi olsa da deniz hakyemez i bir yıldız yapamaz :)

Seda ve Ergül Galatasaray Medical Park’ta

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Galatasaray Medical Park, şampiyon Fenerbahçe Acıbadem’in iki oyuncusu Seda Tokatlıoğlu ve Ergül Avcı ile anlaştı.

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-kırmızılı ekip, Sırp antrenör Dragan Nesic transferinin ardından dış transferde iki Türk oyuncuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon şampiyon Fenerbahçe Acıbadem’in kadrosunda yer alan pasör çaprazı Seda Tokatlıoğlu ve orta oyuncu Ergül Avcı ile anlaşan Cimbom, transferlerin onayı için yeni yönetimi bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip İtalya Milli Takım oyuncuları Simona Gioli ve Eleonora Lo Bianco ile bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Voleybolunsesi.com

.

Mete nediyorsun bu transferlere doğrumudur?,

Fb yabancılarını göndermiş..

Seda, iyi transfer de, Ergün değil bence. :o Yanılıyor muyum? :o

Mete nediyorsun bu transferlere doğrumudur?,

Fb yabancılarını göndermiş..

Bilmem her yerde yazılmaya başladı,doğru olabilir.

Ergül'e de olumsuz bakmayın bu sene kendini çok geliştirdi.

Sedat çok sakatlanıyor falan diyorlar..Ergül tanımıyorum..Seda ise bildim bileli fbde idi.

Eda ve Naz ilede anlaştığımız söyleniyor.

Molducci Türkiye'ye Geliyor

Son olarak İtalya Erkekler 1. Ligi'nde Yoga Forli takımını çalıştıran, İtalya'da üç kez en iyi antrenör seçilen tek antrenör olduğu öğrenilen Piero Molducci'nin bu hafta bazı kulüplerle görüşmek için Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Erkeklerede böyle bir hoca lazım..

Seda formunu bulduğu zaman gerçekten çok iyi bir oyuncu, çok güzel bir hamle. Ergül fena oyuncu değil de aşırı antipatik, Duygu Bal ya da İpek Soroğlu'yu tercih ederdim mesela. Yine de Seda haberi mükemmel, zaten şampiyon olduktan sonraki açıklamalarında kulübü, taraftarı övmemesi falan aklıma getirmişti.

bu ne ya gökhan edmana bak daha takımın başındayım kontratım dewam ediyor demiş, seda,ergül transferi için yeni yönetim bekleniyormuş..off off gelsin artık şu yönetim

Geri
Üst Alt