2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

bomba derken ne kastediyosun tam anlamadım :) bizdeki 2. libero merve dalbeler de çok kötü manşet alıyo

bomba derken ne kastediyosun tam anlamadım :) bizdeki 2. libero merve dalbeler de çok kötü manşet alıyo

la bomba derken kötü diyorum yani:) fundaya razıyım. evet boşa atlıyo diyonda. bazende gaza gelip 4 topu üst üste cıkardı. ama takımlada alakalı. şimdilik kalsın.

la bomba derken kötü diyorum yani:) fundaya razıyım. evet boşa atlıyo diyonda. bazende gaza gelip 4 topu üst üste cıkardı. ama takımlada alakalı. şimdilik kalsın.

dediğimi beğendikten sonra tam anladım önceden de dedin de ne alaka diyorum :D

Re: 2011-2012 Transfer Sezonu

Çok tartışılan yabancı oyuncu sayısının 3 yabancıdan 2+1 yabancıya düşürülmesi konusuyla ilgili olarak, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın düşüncelerini aldık.

Aydınlar, ''Başarımızı Kıskananlar, Önümüzü Kesmeye Çalışıyorlar''

Hepberaber dövelim mi?

Seda Eryüz-F.Acıbadem

Seda defolsun gitsin hatta diğer türlü gitsin.

Fb'li sedada ezikler ile uzatmış.,Bizdeki sedada onlara gidiyormuş.

Lo Bianco'dan yer bulamaz haliyle . Yürüsün gitsin . Orda Naz'ı zorlar .

ne yapıp edip 3+1 veya 3+0 yaptırmalıyız federasyona. yoksa bu bransta yüzümüz gülmez.

Çok becerikli (!) pasörümüz seda da defolup gitti bakalım yerli pasör kimi alıcaz

Selime İlyasoğlu Galatasaray'da!...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Nilüfer Belediyesi'nde forma giyen ve oldukça iyi bir performans sergileyen başarılı smaçör Selime İlyasoğlu ile anlaştı.

Voleybola Eczacıbaşı'nda başlayan 1988 doğumlu başarılı smaçör Selime İlyasoğlu, üç sezon Eczacıbaşı, bir sezon Ereğli Belediyesi ve bir sezon da Nilüfer Belediyesi'nde forma giydi.

Özellikle Ereğli Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi'nde sergilediği performans ile voleybol severlerin beğenisini kazanan ve yıldızı parlayan başarılı smaçör Selime İlyasoğlu, yeni sezonda Galatasaray Medical Park'ın başarısı için mücadele edecek.

Voleybol Magazin

Duygu Bal'la da görüşmeler varmış.

Selime beğendiğim gençlerden biridir hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt