2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Dediğimi dinlemişler nilüferden oyuncu aldılar :D poleni de alsak.

Fenerbahçe bize kalmasın diye inadına alır o zaman. Zaten 3 yerli alacağız diyorlardı ikisi bizim Seda ve Merve, biri de Duygu'dur büyk ihtimalle.

Fenerbahçe bize kalmasın diye inadına alır o zaman. Zaten 3 yerli alacağız diyorlardı ikisi bizim Seda ve Merve, biri de Duygu'dur büyk ihtimalle.

Umarım biz alabiliriz fb nin yerlileri zaten iyi bizim daha çok ihtiyacımız var.

bu selime ilyasoglunun boyu kac merak ettim

İyi olmuş Denizden kat kat iyi oyuncu . Duygu Bal'ı söyleyen fenerliyse eğer elimizden kapma süsü vermek istemiş olabilirler. Selime Calderon Lo bianco AYşe 4 oyuncumuz belli . Duygu ve Polen(Neriman) alınırsa iyi olur .

Ben de Duygu Bal'a yazdım .' Gioli ile 1 numaralı ikili olursunuz . Lo bianco dan alacağınız mükemmel pasları söylemiyorum bile ' dedim :D

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, iç transferde libero Funda Bilgi ile yola devam ederken dış transferde smaçör Selime İlyasoğlu ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nden transfer edilen libero Funda Bilgi bir sezon daha Galatasaray Medical Park’ta forma giyecek. 1983 doğumlu libero Türk Telekom ve Şahinbey Belediyesi takımlarında oynamıştı.

Nilüfer Belediyesi’nden transfer edilen Selime İlyasoğlu ise Ereğli Belediye ve Eczacıbaşı takımlarında forma giydi. 1988 doğumlu smaçör Sarı-kırmızılı ekip ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Ayrıca Galatasaray Medical Park libero Merve Dalbeler ile yollarını ayırdı.

Voleybolunsesi.com

Funda kendini geliştirir inş.

Songül'ü alabilsek keşke.

Duygu, Neriman, Polen, Neşve, Meryem, Ezgi, Elif bu oyuncuları alırsak çok potansiyelli bir yerli kadromuz olur.

Ezgi,Elif ? Neriman'la Duygu gelse zaten bayağı uçarız .

Ezgi Dağdelenler ile Elif Onur galiba.Neriman bu sene gelmez takımında mutlu Duygu belli olmaz bize de gelebilir fenere de gidebilir.

Duygu Bal

Hangi Takımı Tutuyorsun?

Garip olucak ama Galatasaray ı tutuyorum Fenerbahçe yide destekliyorum

Evet o isimler. Elif Onur'u zaten herkes biliyor, Ezgi'yi ise sene başında tanıdım tüm sezon da takip ettim. Daha 18 yaşında gerçekten çok potansiyelli bir oyuncu, manşeti zayıf ama hücumu oldukça iyi.

"YBahadir (Polen!! - 20.05.2011 17:46:29)

Polen'de GS ye çok ama çok yakın. Bir de Gioli'nin yanına Duygu BAL'ı alabilirlerse çok iyi bir takım olacaklar"

Voleybolmagazinde Selime haberinin altındaki yorumlarda yazıyordu böyle

Belki Polen de gelir.

"YBahadir (Polen!! - 20.05.2011 17:46:29)

Polen'de GS ye çok ama çok yakın. Bir de Gioli'nin yanına Duygu BAL'ı alabilirlerse çok iyi bir takım olacaklar"

Voleybolmagazinde Selime haberinin altındaki yorumlarda yazıyordu böyle

Belki Polen de gelir.

Olabilir tabi de oraya yorum yapan herkesin dediğine bakmayın oraya yazanların yarısından fazlası ezik kuşlar atıp tutuyolar sürekli :)

Polen çok güzel olur, yedek kalma meraklısı zeka özürlü diğer oyuncuları gördükten sonra Selime, Polen gibi oyuncuları görmek isterim takımımda.

---Calderon(1.91)-----------Ayşe(1.93)[Gioli1.85]------Polen(1.92)[Djerisilo]

---Selime1.84(Deniz)------Funda(Duygu)-----Lo Bianco .. Geçen seneden daha iyi olur gibi .Yalnız Funda'nın yerine Songül daha iyi gidecek sanki.

Geri
Üst Alt