2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

ddddd23052011_haber_2824_5270.jpg

Türkiye'ye Dönen Duygu Bal'a Mantılı Karşılama

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A1 takımlarından Riso Scotti Pavia takımında forma giyen başarılı orta oyuncu Duygu Bal Türkiye'ye döndü.

d23052011_cNpKesBiF0.jpg

ah bir bize gel börekler açarız biz sana :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) Transferlerde bi gelişme yok mu hala arkadaşlar bilginiz var mı?

yaprak kımıldamıyor harbiden, voleybolda özelliklede bayanlarda umutlanır gibi olduk ama malesef ortada bir gerçek var yine geçleri oynuyoruz....eczacı,fb özelliklede vakıfbank muazzam dewam ediyorlar ve bir kaç yabancıları hariç kadroları şu anda tamam bile..bizde açıklana bir durum yok henüz..bir adım atılsa bir gelişme olsaa zaten açıklanacak ama hala beklemedeyiz..

Hadi İtalya liginin bitmesi bekleniyo da Calderon ile ilgili niye ses yok o oynamıyo ki.

voleybol şubesi tatilde galiba...

Yerli oyuncu kalmadı piyasda yabancı neysede yerli transferinde çok geç kaldık çok.

Hadi İtalya liginin bitmesi bekleniyo da Calderon ile ilgili niye ses yok o oynamıyo ki.

Bence Calderon gelmeyebilir.Sebebi ise 2+1.Şuan bu durumun netleşmesini bekliyorlar.Eğer 2+1 geçerli olrsa ben yabacı pasör çaprazı olarak djerisilonun kalacağını ancak kenarda oturacağını düşünüyorum.Onun için Poleni kesin almalıyız.Tabi bu görüşüm Lo bianco ve Gioli'nin takıma katılacağını düşünmemden kaynaklanıyor.

Bence Calderon gelmeyebilir.Sebebi ise 2+1.Şuan bu durumun netleşmesini bekliyorlar.Eğer 2+1 geçerli olrsa ben yabacı pasör çaprazı olarak djerisilonun kalacağını ancak kenarda oturacağını düşünüyorum.Onun için Poleni kesin almalıyız.Tabi bu görüşüm Lo bianco ve Gioli'nin takıma katılacağını düşünmemden kaynaklanıyor.

Buna benzer bi yerde okumuştum ama Calderon'un değil Lo Bianco'nun 2+1 kuralına sıcak bakmadığı ve eğer şampiyon olurlarsa Bergamo'nun onu bırakmayacağı vs.

Buna benzer bi yerde okumuştum ama Calderon'un değil Lo Bianco'nun 2+1 kuralına sıcak bakmadığı ve eğer şampiyon olurlarsa Bergamo'nun onu bırakmayacağı vs.

Evet onu bnde okudum.Hatta İtalyanlar kıvırmaya başladı falan diye.İnş lo bianco gelir.Sadece 2 sene dursa yeter.Onun yanında yetişen yerli pasör nasıl olur düşünemiyorum bile :)

Evet onu bnde okudum.Hatta İtalyanlar kıvırmaya başladı falan diye.İnş lo bianco gelir.Sadece 2 sene dursa yeter.Onun yanında yetişen yerli pasör nasıl olur düşünemiyorum bile :)

İnş. yarı finalde elenir Bergamo seride 2-1 önde ama :) Yerli pasör kimi alıcaz onu çok merak ediyorum.

Türkiye Mini Voleybol Şenliği Yapıldı

Türkiye Voleybol Vakfı tarafından düzenlenen ve Burhan Felek Spor Salonu Ekrem Koçak Sahası'nda gerçekleştirilen Türkiye Mini Voleybol Şenliği'ne Galatasaray Spor Kulübü voleybol hazırlık gruplarından 3 takım ve voleybol spor okullarımızdan da 4 takım olmak üzere toplam 7 takımla katıldı.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Galatasaray Yıldız Takım Voleybolcularımızdan "Ayşe Himmetoğlu" şenlik programı çerçevesinde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Bu kapsamda Ayşe Himmetoğlu için açılışta saygı duruşu yapıldı. Ayşe Himmetoğlu adına yaptırılan özel tişörtleri giten Erkek Voleybol Takımımı Sporcularımız Ayşe Himmetoğlu standına gelip minik sporculara imza dağıttılar ve hatıra defterine yazı yazdılar.

Erkek takımıyla ilgili hiçbişey yapılmadığına dair kanıt sanırım bu :)

Neriman 2 yıl daha Polonya'da...

Polonya'nın Atom Trefl Sopot takımının formasını giyen ve ülkemizi burada başarıyla temsil eden milli oyuncumuz Neriman Özsoy, takımı ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı...

Bekleniyodu bu da şaşırmadım :) Duygu Bal'ı almamız farz oldu artık.

Zhekov Piacenza Yolunda

Geçen sezon ortasında transfer olan Bulgar Pasör önümüzdeki yıl için Galatasaray'dan izin istedi.

[Zhekov Piacenza Yolunda]

Ocak ayında Galatasaray' a transfer olan ve oynadığı güzel voleybol ile bir anda Galatasaray'ın gelecek yıl için de umudu olan Bulgar Pasör Andrey Zhekov Piacenza'ya transfer olmak üzere.

Ülkemize geldiğinde Galatasaray ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ancak önümüzdeki sezon için İtalya'da oynamak istediğini Galatasaray Yönetimi'ne bildiren Bulgar pasörün İtalyan ekibiyle her konuda anlaştığı ve Galatasaray Yönetiminin vereceği kararı beklediği öğrenildi.

Tabi tek düzgün yabancı oyuncumuz bu bunu satın nemerleri barcaları tutun ! 2+1 kuralı 5 oya karşı 9 oyla kabul edilmiş voleyboldan beklentilerim düştü tamamen.

Zhekov Piacenza Yolunda

Geçen sezon ortasında transfer olan Bulgar Pasör önümüzdeki yıl için Galatasaray'dan izin istedi.

[Zhekov Piacenza Yolunda]

Ocak ayında Galatasaray' a transfer olan ve oynadığı güzel voleybol ile bir anda Galatasaray'ın gelecek yıl için de umudu olan Bulgar Pasör Andrey Zhekov Piacenza'ya transfer olmak üzere.

Ülkemize geldiğinde Galatasaray ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ancak önümüzdeki sezon için İtalya'da oynamak istediğini Galatasaray Yönetimi'ne bildiren Bulgar pasörün İtalyan ekibiyle her konuda anlaştığı ve Galatasaray Yönetiminin vereceği kararı beklediği öğrenildi.

Tabi tek düzgün yabancı oyuncumuz bu bunu satın nemerleri barcaları tutun ! 2+1 kuralı 5 oya karşı 9 oyla kabul edilmiş voleyboldan beklentilerim düştü tamamen.

Bizde böyle bi oyuncu varmıdı ki :D valla ilk defa duydum bu ismi ve resmi siteye baktım ama 2010/2011 kadrosunda yok.Alıp başka takıma mı kiraladık?

bulgar pasördü geçen sene ikinci dewre gelmişti..zaten 2+1 kuralı kabul edildi..bundan şu anda en kötü etkilenecek takım hem erkek hem bayanlarda biziz..erkeklerde neysede bayanlarda çok umutluyduk..ama bu kuralla türk oyuncuların önemi artmış oldu..malesef o özelliktede biz geç kaldık..bence yönetim değişiklik olayı branşlarda en fazla voleybolu etkiledi..çok geç kaldık çok..türk oyuncu sadece 1-2 tane kaldı..onlarıda alabilirsek tabi, yoksa funda,özlem,denizlerle dewam edecez..

Geri
Üst Alt