2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

bulgar pasördü geçen sene ikinci dewre gelmişti..zaten 2+1 kuralı kabul edildi..bundan şu anda en kötü etkilenecek takım hem erkek hem bayanlarda biziz..erkeklerde neysede bayanlarda çok umutluyduk..ama bu kuralla türk oyuncuların önemi artmış oldu..malesef o özelliktede biz geç kaldık..bence yönetim değişiklik olayı branşlarda en fazla voleybolu etkiledi..çok geç kaldık çok..türk oyuncu sadece 1-2 tane kaldı..onlarıda alabilirsek tabi, yoksa funda,özlem,denizlerle dewam edecez..

Alt yapıdan devam edelim daha iyi.Uzmanlar alt yapımızın iyi olduğunu söylüyor zaten :)

Tüm Haberler

Ulaş Kıyak ile Belediye'nin Yolları Ayrıldı

Başarılı pasör Ulaş Kıyak ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolları ayrıldı. Galatasaray'ın Ulaş Kıyak'ın peşinde olduğu öğrenildi...

[Ulaş Kıyak ile Belediye'nin Yolları Ayrıldı]

İki sezondur formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan 1981 doğumlu başarılı pasör Ulaş Kıyak'a Galatasaray'ın talip olduğu ve transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Daha önce Marmara Koleji, Galatasaray, Halkbank, İsviçre'den bir takım ve son iki sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Ulaş Kıyak'ın büyük ihtimalle Galatasaray ile anlaşacağı öğrenildi.

Gelişmeleri takip ediyoruz...

voleybolmagazin

Haber doğruysa çok iyi olur bu

duygu bal fb acıbademde.bize gelse şaşardım zaten

ooo ciddi ciddi voleybolda işler baya bir karıstı arkadaslar..duygu balı da kaptırdık...ümidimiz bayanlardı onlarda da işler karıştı..tek ümidimiz kalmıştı oda gitti..deniz, özlem,fundalarla seneye dewam..

Medical Park da sponsorluğu voleyboldan çekebilirmiş erkek basketbol takımına olacakları için

Ulaş transferi olur umarım, bana göre Selçuk ile beraber en iyi 2 Türk pasörden biri. Erkek voleybolda çok daha umutluyum bu sene.

Nemer ve Barcayı gönderip iyi oyuncular alırsak ben de umutluyum yerliler gayet fazla ve iyi sayılırlar ulaş da gelirse tamam

orkun darnel görevin başında olsa ne olacak transfer edecek türk oyuncumu kaldı..son fırsat duygu baldı..oda rakibe gitti...

Meryem bozu alsak atomda harcanıyo yedek olarak

Medical park çekiliyormuş kotu oldu bu ya

medical park desteğini çekmiş, basketbola yöneleceklermiş, ziraat bankası kapanma noktasındaymış..erea sponsorlugunu çekmiş...2+1 olayı baya bir etkileyecek gibi...

Medical Park desteği çekmiş diyorlar.Kendilerine göre en iyisini yapmışlar,garip garip tiplerin yönettiği şubede kendi isimleri zarar görüyordu.

Güldeniz çok iyi Galatasaraylısın gel bilmem x oyuncu şöyle Galatasaraylısın gel,transfer işleri böyle olmuyor.Geçen sene bahane sponsorluğun geç imzalanmasıydı bu seneki ne acaba?

Medical Park desteği çekmiş diyorlar.Kendilerine göre en iyisini yapmışlar,garip garip tiplerin yönettiği şubede kendi isimleri zarar görüyordu.

Güldeniz çok iyi Galatasaraylısın gel bilmem x oyuncu şöyle Galatasaraylısın gel,transfer işleri böyle olmuyor.Geçen sene bahane sponsorluğun geç imzalanmasıydı bu seneki ne acaba?

Aynen bu sene de seçimi bahane ederler yine 4.lüğe oynarız.

Aynen bu sene de seçimi bahane ederler yine 4.lüğe oynarız.

Hayır deseler ki;paramız yok transfer yapamıyoruz deseler eyvallah ama her sene söz verip bu şekilde sezonu geçirmemizi anlamıyorum.

Sponsorluk olmasa bile yatırım olacakmış, yeni sponsor mu yoksa yönetim mi bilmiyorum. Gerçi kime yatıracaksak.

Geri
Üst Alt