2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

zaten şu an piyasada kalan iki isimden biriydi seray..diğeri polen..ama tercih seray dan yana olmuş..şu anda türk oyuncularda başka ekstra bir transfer beklemiyorum..3 yabancının açıklanmasını bekliyoruz..

Yav bu kız top öldüremiyor ki . Hiç oynamadı da . Yazık ya bu sene yerlilerde bayağı kötüyüz yine .

Yo oynadı kötü değil ki Seray daha deneyimli Polen de alınsa iyi olurdu ama Polenin daha çok tecrübe edinmesi gerek daha genç.Dezavantajı boyu kısa blok out ile top öldürebilir daha çok Selime gibi.

Seray iyi oyuncudur,zaten biz de oynarken neden gönderildiğini veya alınamadığını hala bilmiyorum.Ebru,Deniz gibi oyuncularla devam etmektense genç oyunculara yönelmek iyidir.

Anladık Neslihan veya ona yakın oyuncuları şu an için alamıyoruz.

Selime Calderon Seray . Komik bi smaçör 3lümüz oluyor gibi .Lo Bianco'ya çoook iş düşecek . Orta oyuncusu olarak da Ayşe ile Gözde mi olur artık türk biri olacak . Bu yıl daha kötü bir takım olabiliriz gibime geliyor . Djerisilo da var gerçi .Ahmet'le çıkıyorlar . Evlensin türk olsun en iyisi . Bakalım nasıl bir takım olacak . Seray yanlış hatıralmıyorsam defans da manşet alabiliyordu . Eğer öyle olursa Vakıfbank'ta ki Gözde gibi manşet alan çapraz olur . Calderon da manşet almadan 4 numaradan hücum eder . Selime de manşet alıp 4'ten . Hehe :D

Selime Calderon Seray . Komik bi smaçör 3lümüz oluyor gibi .Lo Bianco'ya çoook iş düşecek . Orta oyuncusu olarak da Ayşe ile Gözde mi olur artık türk biri olacak . Bu yıl daha kötü bir takım olabiliriz gibime geliyor . Djerisilo da var gerçi .Ahmet'le çıkıyorlar . Evlensin türk olsun en iyisi . Bakalım nasıl bir takım olacak . Seray yanlış hatıralmıyorsam defans da manşet alabiliyordu . Eğer öyle olursa Vakıfbank'ta ki Gözde gibi manşet alan çapraz olur . Calderon da manşet almadan 4 numaradan hücum eder . Selime de manşet alıp 4'ten . Hehe :D

Calderon u koydun hemen hiç ses yok ondan :)

Selime sanırım Belarus'a karşı oynamış .İzleyen var mı . Nasıl oynadı merak ediyorum .

vay be seray altayı okadar söyledimki kızı getirdim sonucta insallah dogrudur:)

2 sene öncede sanırım bizde idi..Vakıfta arada şans buluyordu..İyi oyuncudur.Uzun vadelidir inşallah

Seray Altay Galatasaray'da!...

Geçtiğimiz sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da forma giyen Seray Altay, yeni sezon için Galatasaray Medical Park ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Resmi imza bekleniyor...

iyi transfer hayırlı olsun.

Gayet iyiydi.

TVF’den 3 Yabancı Oyuncu Sayısına Kısmi Formül

TVF’den 3 Yabancı Oyuncu Sayısına Kısmi Formül | VoleybolMagazin.com

Tam bir saçmalık

Okudum şimdi . Hakkaten o ne öyle . Yani böyle birşeyi düşünmeleri bile feci saçmalık . Bir de yayınlamışlar . 3 yabancı iyiydi kardeşim . Ne oynuyorsun durma kurallarla . 3 yabancı hakkaten iyiydi . Her takımda bir ya da iki üst düzey türk smaçör oluyordu . Neymiş Avrupa kupalarına giden takımlar ligde , her iki takımın da kabul etmesi durumunda 3 yabancıyla oynayabilecek . Saçmalık gerçekten . Üst sıralardaki rekabeti artırmak sanırım amaç sadece .

Son kural tam saçmalık ama işimize gelir.

Son kural tam saçmalık ama işimize gelir.

Yani evet . Ama kabul eder mi sence böyle bir durum da rakipler . Bana eder gibi de geliyor . Özellikle fb . 3 yabancı olursa herhalde Lo bianco - selime - calderon - djerisilo tarzı bir şey olur . Ahh be ne vardı 3 yabancı olsaydı bu sene . Biz de iyi sonuçlar alırdık .

Kanaltürk'ün haberine göre erkek ve bayan voleybol takımlarımızın Arkas ile birleşme durumu varmış, hatta maçlar İzmir'de oynanabilirmiş.

Ben birlesmelere karsiyim acikcasi. Biz GALATASARAY olarak basarili olmaliyiz, baskalariyla birleserek degil. Birde lig de s!k!c! hale gelir. Arkas onemli bir takim, o da giderse rekabet azalir iyi olmaz ...

Neyse ben bu sezondan pek birsey beklemiyorum acikcasi, umarim yanilirim.

Geri
Üst Alt