2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu

fcnblogFCN Blog

Orkun Darnel (Voleybol Şubesi Sportif Direktörü): Neriman ile anlaşmıştık fakat kendisi Rusya'ya gitmeyi tercih etti.

31 minutes ago FavoriteRetweetReply

Alıntıdır.

"Mehmet Cibara Gs Tv'de konuşuyor şimdi. Bir libero transferi olacakmış bir ay içinde. Birde bir yabancı 4 numara, hatta programın çekildiği dakikalarda anlaşma yapılıyor dedi. Türkiye'yi tanıyan kendi ülkesinin milli takımında oynayan bir oyuncuymuş. Onun dışında önümüzdeki yıllar için iki Türk oyuncuyla anlaşmışız, birinle imza atılmış, diğeri için ise sanırım takımı ile. Güzel haberler ama şu 4 numara kim çok merak ettim. Yabancı olmadığımız bir isim anlaşılan. Seneye o ilk dört takımın yeri değişecek diyor gayet iddalı ve kendinden emin. "

"Bu arada Küba Bell için olipiyatların sonuna kadar ülke dışına çıkma iznini vermemiş. Onun yerine bir 4 numara alınacakmış ama Bell önümüzdeki sezondan itibaren gelecekmiş. "

fcnblogFCN Blog

Orkun Darnel (Voleybol Şubesi Sportif Direktörü): Neriman ile anlaşmıştık fakat kendisi Rusya'ya gitmeyi tercih etti.

31 minutes ago FavoriteRetweetReply

Ne demek oluyor yani bu ? Bu sezonu Rusya'da geçireceğini duydum Neriman'ın. Seneye mi katılacak takıma ?

Mehmet Cibara:

"Bell ile önümüzdeki 2 sezon için anlaştık"

veliyigit Veli Yigit

Küba Spor Bakanlığı sporculara yurtdışına çıkış yasağı koyduğu için Henry Bell 2012-2013 sezonundan itibaren Galatasaray'da oynayabilecek

veliyigit Veli Yigit

Küba Spor Bakanlığı sporculara yurtdışına çıkış yasağı koyduğu için Henry Bell 2012-2013 sezonundan itibaren Galatasaray'da oynayabilecek

veliyigit Veli Yigit

Erkek voleybol takımı için 4 kaliteli oyuncu ile görüşülüyor.Birisi alınacak.Transfer haftasonu bitebilir

2 saat önce

Marina Miletic - Galatasaray

Bayan takımına.

Sarıyerden Cimboma

CEV Kupası’nda Asterix Kieldrecht’i 3-0 mağlup ederek şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda çeyrek final için büyük avantaj elde eden G.Saray, transferde de boş durmuyor.Sarı-kırmızılılar bu sezon başında Rabita Bakü’den 2. Lig ekibi Sarıyer Belediyesi’ne transfer olan Hırvat Milli oyuncu Marina Miletic’le sezon sonuna kadar anlaştı. 28 yaşındaki ve 1.80 boyundaki smaçör daha önce Dinamo-Yantar, Vukovar, Osijek, Rijeka Kvig ve Rabita Bakü takımlarında da forma giydi

Marina Miletic. Vasat bir oyuncu. Topic'i alsaydık bari.

1. 80 boyunda smacörmü olur la:)

marina_miletic.jpg

1. 80 boyunda smacörmü olur la:)

Olur hocam. Alası olur hemde. Bilmem bilir misiniz? Mireya Luis diye bir Kübalı vardı 90 lı yıllarda. Boyu 1.73 idi. Smça yüksekliği 3.38 blok yüksekliği 3.25 cm idi. 4 numaradan durdurulamaz bir oyuncu idi. Gamova'nın (boy: 2.03) smaç yüksekliği 3.21 dir. Hatta Calderon'un (Boy: 1.94) smaç yüksekliği 3.30 dur. Ancak O Mireya idi. FIVB tarafından yüzyılın en iyi voleybolcusu olarak kabul edilmektedir. Hadi o efsane idi diyelim geçelim. Osmokrovic var. Boyu 1.82cm dir. Ama O da bana göre voleybol efsanelerinden biridir. Eğer teknik iyi ise boy o kadar da önemli değil.

Miletic yalandan transfer işte. Orkun Darnel bu transferi yaparken ne düşündü gerçekten merak ediyorum. İşin kötü tarafı bugün FBU-VTT maçını seyrettim de biz bu Merve'yi neden gönderdik? diye de sormak istiyorum kendisine. Tamam belki manşeti iyi değil ama eşşek gibi defans yapıyor. Funda'dan da kötü manşet almıyor. Orkun Darnel'in voleybol bilgisine laf söylemek haddime değil ama bu iki soruyu gerçekten sormak isterdim kendisine.

Sanırım sadece cev cup'ı garantilemek amaç . Neyse takılmamak gerek .

Olur hocam. Alası olur hemde. Bilmem bilir misiniz? Mireya Luis diye bir Kübalı vardı 90 lı yıllarda. Boyu 1.73 idi. Smça yüksekliği 3.38 blok yüksekliği 3.25 cm idi. 4 numaradan durdurulamaz bir oyuncu idi. Gamova'nın (boy: 2.03) smaç yüksekliği 3.21 dir. Hatta Calderon'un (Boy: 1.94) smaç yüksekliği 3.30 dur. Ancak O Mireya idi. FIVB tarafından yüzyılın en iyi voleybolcusu olarak kabul edilmektedir. Hadi o efsane idi diyelim geçelim. Osmokrovic var. Boyu 1.82cm dir. Ama O da bana göre voleybol efsanelerinden biridir. Eğer teknik iyi ise boy o kadar da önemli değil.

Miletic yalandan transfer işte. Orkun Darnel bu transferi yaparken ne düşündü gerçekten merak ediyorum. İşin kötü tarafı bugün FBU-VTT maçını seyrettim de biz bu Merve'yi neden gönderdik? diye de sormak istiyorum kendisine. Tamam belki manşeti iyi değil ama eşşek gibi defans yapıyor. Funda'dan da kötü manşet almıyor. Orkun Darnel'in voleybol bilgisine laf söylemek haddime değil ama bu iki soruyu gerçekten sormak isterdim kendisine.

valla onu bilmiyordum. kübalılar iyi zıplar ama bu baya aşmış olayı. merve dalbeleri bende neden verdigimizi sorguluyorumda işin icinden cıkamıyorum. funda vasat bir oyuncu. merve biraz acemide olsa cok zor topları cıkartııgını gördüm. potansiyelli bir oyuncu. o gökhan hoca oynatmıyordu bunu.

erkek takımına tanıdık bir yabancı alınacak deniliyordu, bayan takımı sarıyerli oyuncu geldimi daha resmi sitede tık yok

Geri
Üst Alt