2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus - Sayfa 44 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus


Cevap: 2011 WNBA Sezonu



angel gene kayboldu sahadan. azcık baskı yaptınmı sıvıyor zaten. havaya sokmucan bu kadını. üst üste sayı attıgı zaman coşuyor fenerli ezik.
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



Angelin kac sut kullandigi gibi bir istatistik varmi? Bu kadin haddinden fazla sut kullaniyor. Seimone bukadar sut atsa sayi rekoru kirar.
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



Seimone normalde ortalama 12 şut kullanıyor ama play-off'larda ipleri eline aldı. Hakkını da veriyor pozisyonu için müthiş bir yüzdesi var. Bir de Angel kazmasını yetenek abidesi Seimone ile karşılaştırmayın. O önce şut atmayı öğrensin, sadece penetre ile bir yerini yırtsa yüzük alamaz. :asd:

Bu arada Seimone play-off'larda komple bir oyuncu oldu 3.8 ribaund 3.8 asist ortalaması var. Seimone ne kadar çok topla oynarsa oyununun içine o kadar dahil oluyor ve hem savunmasını hem de diğer istatistiklerini arttırıyor.

Bütün gün ölü gibi dolaştım ama uykusuzluğuma değdi. Şampiyonluğa son 2 maç. :)
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



95-101 koyduk dün gece.Seimone 36 sayı 8 ribaund 3 asist 11-14 FG. :) Ben susayım sayılar konuşsun onlar da duygusal bakmıyor herhalde olaya.
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



Gün içinde gördüm 36 sayısını,Seimone seviyoruz seni.Fazlasıyla hakediyor buraları.

Tekrarı ntvspor veriyor mu?
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



bu mac atlantanın sahasında sanırsam. erike de souzada geldi. atlanta ilk galibiyetini alır herhalde.
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



Zaman geçmek bilmiyor. :) Bir yandan da üzülüyorum lig bittikten sonra izlemesi zor olacak. Rusya'dan link zor buluruz herhalde.
 
Cevap: 2011 WNBA Sezonu



Seri uzasın da Angel geç gelsin.Seimone'u çok seviyorum ama kendimizi de düşünmek zorundayım.:)
 
Üst Alt