2013 - 2014 Şampiyonu Olabileceğimizi Düşünüyor Musunuz?

Serbay Buğday

10 Numara!
Forumda aslında oranını en çok merak ettiğim konu. Zaten çoğu tartışmanın da odak noktası. Duygusallığa yer vermeden, mantık çerçevesinde düşününce sizce bu sene şampiyon olabilecek miyiz?

Asıl önemli olan perde arkasındakilerin kimi istediği. Hangi takımın şampiyon olmasının onların işlerine geldiğidir. Açalım bu durumu, Galatasaray. Olası bir şampiyonlukta 20.şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmaya hak kazanacak. Fenerbahçe. Olası bir şampiyonlukta 19. Şampiyonluğunu alacak ve 20. şampiyonluk dolayısıyla dördüncü yıldız için Seneye GS-FB rekabeti oluşacak. Bu sezon temiz bir lig izlediğimiz inancında değilim. Aklımda şüpheler vardı ama Sivas FB maçından sonra bu şüpheler kayboldu. Ve perde arkasındakiler bunu o kadar açık yapıyorlar ki kendileri dışında her şey açık bir şekilde görünüyor.

Bu deplasman performansıyla hayır.

Tabi ki olacağız.Buna inanmayanın taraftarlık hissi ölmüştür zaten.

Puan farkı 11 olduğunda inancımı yitirmiştim ama şu an net bir şekilde inanıyorum. Ne olursa olsun şampiyon olacağız.

ANLAYAMAZSINIZ.... :moody::moody:

aksini düşünmeyiz bile

Son 3 haftaya 6 puan geride girsek bile inancım vardır. ;-)

Fark 3 de olsa, 6 da olsa, sampiyonluk sansimiz hala yüksek. Tabi performansimiz belirleyici olacak.

Deplasman fobimizi atlatmadan imkansiz ama insan ümidini yitirmiyor iste. Iyi olacagini düsünüyor.

2 haftada fark nasil kapandiysa, bi 2 haftada yakalayabiliriz. Neden olmasin. Daha cok mac var

valla ben inanıyorum inanmasınada, futbolcu kardeşlerim ne düşünüyor orasını bilemiyorum işte. bu deplasman performansıyla imkansız zaten, bişeyleri düzeltmek şart

Ah bir de şu deplasman maçlarıni rahat rahat almaya başlasak herşey çok daha güzel olacak.

Tapatalk

Antalya maçı biraz beni umutsuzlaştırdı açıkçası. Son bjk maçında ki oyunda iyi sinyaller vermedi. Fenerde puanlar kaybedecek ama biz her maçımızı kazanabilecek miyiz esas sorun orada.

Geri
Üst Alt