2013 - 2014 Şampiyonu Olabileceğimizi Düşünüyor Musunuz?

fb yaşlı takım gitttikçe performansları düşüyor.bjk ts ve arena deplasmanlarını duşunursek ve ersun yanal gibi kötu bır td leri oldugunu dusunursek şampiyon olmamız gerekiyor.

Sadece 2 defa mağlup olmuş bir takımız. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Sıkıntımız ileri uçta nüksediyor. Gerçekten de yerli, yabancı ayrımı var takımda son Bjk maçında da gördüm bunu. Psikolojik sınır olan 3-4 puan seviyelerinde son 4-5 haftaya girebilirsek en azından, 2006 yılındaki gibi şampiyon olacağımızı düşünüyorum, böyle olmasını da istiyorum.

Bizim en büyük sorunumuz hücumda cogalamamamiz ve pozisyonlarin cogunu harcamamiz. Bakin ligin en az gol yiyen takimiyiz ve sadece 2 mac kaybetmisiz. Cok berabere kaldik gercekten. Ilk yaridaki Antalya ve Rize maclarinda 4 puani gol atamadigimiz icin kaybettik. Bursa ve Eses maclarinda da pek pozisyona girememistik diye hatirliyorum ilk yarida. Ikinci devrede Bursa ve Eses takimlarini ezerek yendik diyebilir bir sekilde mac oynadik. Sonra is yine deplasmana düsünce bocaladik. Antalya da yine puan kaybi. Bakalim haftaya Rize de ne yapacagiz. Cikip catir catir yeneriz diyemiyor aramizda kimse, cünkü deplasmanda takima güven dozu düsük. Chelsea macindan iyi bir sonuc alirsak bence Rize macini kazaniriz.

Fener muhakkak puan kaybedecektir ama bizim deplasmanlarda ne yapacağımız çok önemli.Drogba'nın Chelsea maçlarından sonra düşük performansını sürdürmesi yüksek ihtimal.İşimiz daha da zorlaşacak.Kronik deplasman ruhsuzluğumuzu da hesaba katarsak ben maalesef şampiyon olamayacağız gibi düşünüyorum ama umut her zaman vardır.Sonuna kadar destekleyeceğiz.

Antalya maçı biraz beni umutsuzlaştırdı açıkçası. Son bjk maçında ki oyunda iyi sinyaller vermedi. Fenerde puanlar kaybedecek ama biz her maçımızı kazanabilecek miyiz esas sorun orada.

Şu an her takım puan kaybına açık, Fenerin o cicim ayları geçti çoktan.

Kafa kafaya gidersek sonuçta onların bizden fazla puan kaybı yaşaması muhtemel.

Deplasmanlarda son 3 maçta mağlup oldular bakarsak, bir mağlup olmuyoruz kolay kolay.

Bu da demek oluyor ki onlar bize göre daha kırılganlar artık.

Şu an her takım puan kaybına açık, Fenerin o cicim ayları geçti çoktan.

Kafa kafaya gidersek sonuçta onların bizden fazla puan kaybı yaşaması muhtemel.

Deplasmanlarda son 3 maçta mağlup oldular bakarsak, bir mağlup olmuyoruz kolay kolay.

Bu da demek oluyor ki onlar bize göre daha kırılganlar artık.

İşte onların puan kaybedeceğine şüphe yok da, biz hepsini kazanabilecek miyiz? Biz de yenilmiyoruz ama yenemiyoruz da deplasmanlarda. Sürekli 3-1-3-1 şeklinde puanlar alarak da kapatamayız farkı. Bana göre formül çok açık ve net; fener maçına kadar her maçı kazanıp, sahamızda feneri yenmek. Başka da bir yolu yok. Ha bu ışığı da vermiyor takım şu anda, onu da söylemek lazım tabi.

Deplasmanlara Ceyhun ve statik çift forvetlerle çıkıyoruz. Herşey Sneijder ve beklerin hucum katkısına bakıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

deplasmanda kız gibi oynuyoz diycem kızlara hakaret olacak..kadın futbol takımımız olsaydı deplasmanda onlar bile kazanırdı.bu takımdan bi halt olmaz deplasmanda. dolayısı ile şampiyonluk uzak.

Sampiyon olma ihtimalimiz cok dusuk. Degisik bir takimiz hangi macin nasil bitecegi hic belli olmaz. Icerideki fener maci disinda ic sahada puan kaybetme ihtimalimiz yok bence. Deplasmanlardan cok umitli degilim. Suana kadar deplasmanlarda hicbir varlik gosteremeyen takim ne olucakta birden butun maclarini kazanacak?

Şimdilik kararsızım. Deplasmanlar korkutuyor beni maalesef:(

Sahsen olabilecegimizi düsünüyorum. Su an Fener ile aramizda 6 puan var. Imkansiz degil. Fakat deplasman'daki sorunumuzu derhal halletmemiz gerekiyor. Sanirim anneannem bile bunun farkinda. Burda güzel futbol'u da gectim, zar zor da olsa 3 puan toplamamiz gerekiyor.

Örnegin deplasman'da Drogba yerine bir Hajrovic oynasa baya fark yaratir diye düsünüyorum. Genel olarak biraz daha hevesli bir kadro saha'ya sürsek bu sorunumuzu asabiliriz belki.

Fenerle evimizde oyniycagimiz için çok şanslıyız.. O maçın var olması tek ümidimiz bence. Şampiyonluk hayal değil. herşey bize bağlı

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Sampiyon olma ihtimalimiz cok dusuk. Degisik bir takimiz hangi macin nasil bitecegi hic belli olmaz. Icerideki fener maci disinda ic sahada puan kaybetme ihtimalimiz yok bence. Deplasmanlardan cok umitli degilim. Suana kadar deplasmanlarda hicbir varlik gosteremeyen takim ne olucakta birden butun maclarini kazanacak?

Deplasmanda başarıya daha aç adamlar oynatarak? :rolleyes-99: Hajrovic <-> Drogba ile başlayabiliriz mesela

Bunun tek yolu bazı doymuş ve yeteneksiz oyuncuları kenara çekip, oyuna dinamizm getirebilecek isimlere şans vermek. Özellikle süt kardeşler Selçuk ve Burak'ı süresiz kenara çekmek lazım ki, takım bir akışkanlık kazanabilsin. Hadi ikisini birden çekemiyorsan en azından birini çekmek şart.

Ceyhun ve Sabri gibi yetersiz ve yeteneksiz isimlere de tribün yolu gözükmeli. Bunlar olursa deplasmanda galibiyetler gelmeye başlar.

İşte onların puan kaybedeceğine şüphe yok da, biz hepsini kazanabilecek miyiz? Biz de yenilmiyoruz ama yenemiyoruz da deplasmanlarda. Sürekli 3-1-3-1 şeklinde puanlar alarak da kapatamayız farkı. Bana göre formül çok açık ve net; fener maçına kadar her maçı kazanıp, sahamızda feneri yenmek. Başka da bir yolu yok. Ha bu ışığı da vermiyor takım şu anda, onu da söylemek lazım tabi.

6 tane deplasmanımız var, 4'ünü bir şekilde kazanabilirsek, evimizde de en fazla 1 maçta olur da beraber falan kalırsak şansımız yüksek.

Mart ayında çok zorlu Deplasmanlara Çıkacağız...

02 Mart - Ç.Rize Deplasmanı

14 Mart - Karabük Deplasmanı

29 Mart - Konya Deplasmanı

İşte bu 3 deplasman çok ama çok önemli. Puan kaybı yaşamaz isek O Zaman ŞAMPİYONLUK Konuşulabilir.

Mart ayında içeride oynayacağımız maçlardan 6 puan alacağımıza inanıyorum...

07 Mart - Akhisar

23 Mart - Kayseri

Kısaca Mart ayı durumu belli edecektir...

6 tane deplasmanımız var, 4'ünü bir şekilde kazanabilirsek, evimizde de en fazla 1 maçta olur da beraber falan kalırsak şansımız yüksek.

Bende öyle düşünüyorum, ama evimizde hiç puan vermeden, 6 deplasmanda belki bir Karabük ve Sivas'ta 2'şer puan bırakma lüksümüz olabilir, onun dışında komple kazanmalıyız. 12 maçta 32 puan sanki şampiyon yapar gibi görünüyor ama Feneri kesinlikle yenme şartıyla.

şampiyon olmamız için fb maçına kadar galibiyet serisi yapmamız lazım 5-6 maç.arada şikecilerin de bir mağlubiyet bir beraberlik alması lazım.

Geri
Üst Alt