2013 - 2014 Şampiyonu Olabileceğimizi Düşünüyor Musunuz?

Bende öyle düşünüyorum, ama evimizde hiç puan vermeden, 6 deplasmanda belki bir Karabük ve Sivas'ta 2'şer puan bırakma lüksümüz olabilir, onun dışında komple kazanmalıyız. 12 maçta 32 puan sanki şampiyon yapar gibi görünüyor ama Feneri kesinlikle yenme şartıyla.

O maçı alamazsak çok zor zaten artık. Beraberlikte belki yine olma şansımız olur ama kimse tatmin olmaz ve hani moral olarak takım düşer mi bilemem.

Olabiliriz tabi ama takımın üstünden bu durağanlığı, pasifliği atması lazım. Takımda tempoyu düşüren kim varsa yedeğe çekilmeli rakibi daha çok ısıran, agresif oynayan bir takım olmalıyız bu eksiğimiz deplasmanlarda iyice ortaya çıkıyor.

Hersey deplasman maclarinda bitiyor. Bence Fener maci haric Arena da puan kaybetme ihtimalimiz yok diyebilece kadar düsük. Kale gibi oldu orasi masallah. Fener maci her zaman degisiktir. Adamlar eger 3 puan önde gelirse Arena ya orada altlarina s.carlar korkudan. Bizde darmadagan ederiz.

Kesinlille sampiyon olacagiz. Rabia oyle dedi ve ben ona guveniyorum. Ne zaman dese olmusuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçeridekilerin hepsini alıp,deplasmanda 4 galibiyet,2 beraberlik alırsak şampiyon olacağımızı tahmin ediyorum 76 puanla.

Bu takım şampiyon falan olamaz.Şampiyon olursa avatarıma eşek resmi koyacağım.

Sen her deplasmanda başını kıçını salla sonra ben şampiyon olacağım de. Eee başka bir isteğin varmıdı?

Geçiniz.

Geri
Üst Alt