2014-2015 Sezon Formalarımız

Nike bu sene formalarda fosfor olmasına dikkat ediyor . Antrenman formalarımız ve çubuklu forma fosforlu . Ayrıca Brezilya'nın koyu yeşil forması da fosforlu .

BfovApgCAAAectg.png

bizim taraftara kalsa her sene parcali her sene siyah her sene sari forma .. baska degisiklik olmiyacak ..

sonrada kulup zerre kadar para kaldirmicak .. Kimse hersene parcali almaz :) NOKTA . Ben almam .. hep ayni fark yok .. degisik yeni gelen formalar daha cok ilgi cekiyor

bizim taraftara kalsa her sene parcali her sene siyah her sene sari forma .. baska degisiklik olmiyacak ..

sonrada kulup zerre kadar para kaldirmicak .. Kimse hersene parcali almaz :) NOKTA . Ben almam .. hep ayni fark yok .. degisik yeni gelen formalar daha cok ilgi cekiyor

Milan falan hep aynı ilgi çekmiyor diye parçalı çıkarırsa bu dediğin mantıklı olabilir

Nihayet bi dogrulari diyen arkadasimiz cikti.. tebrikler renktas. Ayni görüsteyim. Son senelerin parcali formalarina bi baksin herkes. Hep ayni. Ben sahsen bu seneninkini almadim. Seneye eger cubukluysa yahut degisikse alirim.

Nihayet bi dogrulari diyen arkadasimiz cikti.. tebrikler renktas. Ayni görüsteyim. Son senelerin parcali formalarina bi baksin herkes. Hep ayni. Ben sahsen bu seneninkini almadim. Seneye eger cubukluysa yahut degisikse alirim.

Yahu iste agir abiler mi desem yada renklerden korkan arkadaslar mi desem sadece parcali istiyorlar baska birsey degil ..

Turuncu/Yesil/Mor soyle renkler taraftarin gozune hosgeliyor ve satis olarak de kulube cok imkan sagliyor ..

Ben bugune dek her cikan degisik renkli formayi aldim .. mor/somon/turunce/hatta eskilerden turkuaz formam bile var. ama parcalidan 1 tane :) cunku her sene var almaya gerek yok

Yahu iste agir abiler mi desem yada renklerden korkan arkadaslar mi desem sadece parcali istiyorlar baska birsey degil ..

Turuncu/Yesil/Mor soyle renkler taraftarin gozune hosgeliyor ve satis olarak de kulube cok imkan sagliyor ..

Ben bugune dek her cikan degisik renkli formayi aldim .. mor/somon/turunce/hatta eskilerden turkuaz formam bile var. ama parcalidan 1 tane :) cunku her sene var almaya gerek yok

Arkadaşım parçalıdan başka 2 forma daha çıkıyor zaten istersen onlardan alırsın ama parçalı forma kültürdür,simgedir bundan dolayı her sene çıkmak zorundadır.

Seneye şöyle 4 forma olsa olağanüstü olur . 4 formadan da alırım :)

1. Forma : Parçalı Forma (Sadece sponsoru değişik)

n3u35.jpg

2. Forma : Füme forma . Eski anılarımızı canlandırır . Ve gayet şık duruyor .

jutd2.png

3.Forma : Altın Sarısı (Forma sponsoru Fly Emiretes olursa daha düzel olur)

gs1415altin.png

4. Forma : (En beğendim forma)

galatasaray_13_14_jersey___gray_turquoise_design_by_wickeddogg-d6bi6jd.jpg

Yeşil ve şarap rengi formalar hiç de fena fikirler değil.

Parçalı formayı artık bozmaya gerek yok, ideali bulduk sonunda tasarım ve renk olarak.Deplasman ve alternatif formaları her sene değişebilir.Mor forma yerine başka renkler kullanılabilir ancak ben mor formayıda beğendim.Sarının tonu ve morun tonu uyum sağlamış, güzel durmuş.Ama bizim mor ile bir alakamız yok, düz koyu kırmızı, veya sarı ve kırmızının karışımı olan turuncu renkte bir forma daha iyi olurdu sanki.

Geri
Üst Alt