Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Nike bu sene formalarda fosfor olmasına dikkat ediyor . Antrenman formalarımız ve çubuklu forma fosforlu . Ayrıca Brezilya'nın koyu yeşil forması da fosforlu .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 9 dk.bizim taraftara kalsa her sene parcali her sene siyah her sene sari forma .. baska degisiklik olmiyacak ..
sonrada kulup zerre kadar para kaldirmicak .. Kimse hersene parcali almazNOKTA . Ben almam .. hep ayni fark yok .. degisik yeni gelen formalar daha cok ilgi cekiyor
bizim taraftara kalsa her sene parcali her sene siyah her sene sari forma .. baska degisiklik olmiyacak ..
sonrada kulup zerre kadar para kaldirmicak .. Kimse hersene parcali almazNOKTA . Ben almam .. hep ayni fark yok .. degisik yeni gelen formalar daha cok ilgi cekiyor
Nihayet bi dogrulari diyen arkadasimiz cikti.. tebrikler renktas. Ayni görüsteyim. Son senelerin parcali formalarina bi baksin herkes. Hep ayni. Ben sahsen bu seneninkini almadim. Seneye eger cubukluysa yahut degisikse alirim.
Ayrıca UEFA ve SUPER KUPA zaferlerinde çubuklu forma vardı üzerimizde.
Yahu iste agir abiler mi desem yada renklerden korkan arkadaslar mi desem sadece parcali istiyorlar baska birsey degil ..
Turuncu/Yesil/Mor soyle renkler taraftarin gozune hosgeliyor ve satis olarak de kulube cok imkan sagliyor ..
Ben bugune dek her cikan degisik renkli formayi aldim .. mor/somon/turunce/hatta eskilerden turkuaz formam bile var. ama parcalidan 1 tanecunku her sene var almaya gerek yok
Bizim taraftarlarımızın tasarımları, birçok forma üreticilerinden oldukça iyi..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok güzel bu
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aşık oldum bu formaya !
[/quot![]()
e]
Bu cikarsa alirim cok net. Guzel!