- 22 Ağustos 2010
- 33.120
- 38.021
- 3.033
şu forma parçalı forma denilen formaya 10 basar {bence}
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar zaten genel olarak alinmis forumda yil yil var ben de severim cubukluyu kullanilabilir asla kullanilmamali demiyorum ama 100. Yilda da oldugu gibi bizim home formamiz parcalidir cubuklu bu seneki parcalinin yanina 4. Forma olarak cikarsa cok basarili bi hamledir pazarlama adina
tamam iste sorun zaten bu gönderdigin resimden kaynaklaniyor..bazilari incelemeden sizin gibiler yüzünden bize salliyor..
şu forma parçalı forma denilen formaya 10 basar {bence}
Su konuda anlasalim ama Galatasaray deyince ilk parcali gelir![]()
ama abartilar bu parcali formayi..son seneler haric hep cubuklu formamiz olmustur..hatta metin oktayin müzedeki formasi cubuklu..neyin kafasini yasiyor bazilari anliyamiyorum..son dört senede parcaliyi ilahlastirdilar basimiza..biraksinlar bu fener kompleksini..
lafim ortaya Ahmet abi,yalnis anlasilma olmasin![]()
Real'in kırmızı kaleci forması çıkardığında olanları hatırlıyormusun Gökhan...Kıyamet kopmuştu.Yine Beşiktaş'ın parçalı çıkardığında kopan kıyameti de...
Renkler ve kombinasyonlar takımların imzasıdır... Benim de zibilyon tane çubuklu tasarımım var. Ama parçalı Galatasaray'ın imzasıdır. Kartvizitidir.
Ben çubuklu düşmanı değilim. Ama parçalıyı sevenlere isteyenlere sürekli uzaylıymış, hastalıklıymış gibi tavır takınılmasına da karşıyım.
Çubuklu düşmanı değilim ama kendisi çubuklu istiyor diye parçalı düşmanı olanlara lafım... :tiphat:
Bu arada parçalıya düşman olup çubuklu çubuklu diyenler çıkarsa almayı düşünüyorlarmı o çubuklu formadan.
Yoksa sadece " ımmm yok. ben çok seviyom ama onu" culardanmı..
ben şöyle arkası da tam parçalı forma çıksın en az 3 tane alırımın hesabını yapıyorum.
tam parlaçıdan da geçtim, az parçalısına bile razı duruma geldim![]()
dm-sonra da bu mesajı editle![]()
bu seneki parçalı bence metin oktay parçalısından sonra cıkan en iyi formadır cok net.
tasarım,renkler,kumaş 10/10
futbolcularada yakısıyo baya
Ama senin avatarda çubuklu, olmadı![]()
amac orda formayı tanıtmak değil ki :/