2014-2015 Sezon Formalarımız

Bunlar zaten genel olarak alinmis forumda yil yil var ben de severim cubukluyu kullanilabilir asla kullanilmamali demiyorum ama 100. Yilda da oldugu gibi bizim home formamiz parcalidir cubuklu bu seneki parcalinin yanina 4. Forma olarak cikarsa cok basarili bi hamledir pazarlama adina

tamam iste sorun zaten bu gönderdigin resimden kaynaklaniyor..bazilari incelemeden sizin gibiler yüzünden bize salliyor..

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    31 KB · Görüntüleme: 214
ama abartilar bu parcali formayi..son seneler haric hep cubuklu formamiz olmustur..hatta metin oktayin müzedeki formasi cubuklu..neyin kafasini yasiyor bazilari anliyamiyorum..son dört senede parcaliyi ilahlastirdilar basimiza..biraksinlar bu fener kompleksini..

lafim ortaya Ahmet abi,yalnis anlasilma olmasin:)

Real'in kırmızı kaleci forması çıkardığında olanları hatırlıyormusun Gökhan...Kıyamet kopmuştu.Yine Beşiktaş'ın parçalı çıkardığında kopan kıyameti de...

Renkler ve kombinasyonlar takımların imzasıdır... Benim de zibilyon tane çubuklu tasarımım var. Ama parçalı Galatasaray'ın imzasıdır. Kartvizitidir.

Ben çubuklu düşmanı değilim. Ama parçalıyı sevenlere isteyenlere sürekli uzaylıymış, hastalıklıymış gibi tavır takınılmasına da karşıyım.

Çubuklu düşmanı değilim ama kendisi çubuklu istiyor diye parçalı düşmanı olanlara lafım... :tiphat:

Real'in kırmızı kaleci forması çıkardığında olanları hatırlıyormusun Gökhan...Kıyamet kopmuştu.Yine Beşiktaş'ın parçalı çıkardığında kopan kıyameti de...

Renkler ve kombinasyonlar takımların imzasıdır... Benim de zibilyon tane çubuklu tasarımım var. Ama parçalı Galatasaray'ın imzasıdır. Kartvizitidir.

Ben çubuklu düşmanı değilim. Ama parçalıyı sevenlere isteyenlere sürekli uzaylıymış, hastalıklıymış gibi tavır takınılmasına da karşıyım.

Çubuklu düşmanı değilim ama kendisi çubuklu istiyor diye parçalı düşmanı olanlara lafım... :tiphat:

ben üzerime almiyorum dediklerini,zaten düsmanligim da yok..yalniz senelerden beri abartili bir parcali hastaligi basladi..sacma sapan grafikler gösterip cubuklu sanki hic yokmus gibi gösterenler var..sonrada beni tarihimizi bilmemeklen sucluyorlar..zaten son üc dört iletimi okursan anlarsin ne demek istedigimi Ahmet abi..:)saygilar

[attachment=7394:Unbenannt.PNG]

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    31 KB · Görüntüleme: 211
Bu arada parçalıya düşman olup çubuklu çubuklu diyenler çıkarsa almayı düşünüyorlarmı o çubuklu formadan.

Yoksa sadece " ımmm yok. ben çok seviyom ama onu" culardanmı..

ben şöyle arkası da tam parçalı forma çıksın en az 3 tane alırımın hesabını yapıyorum.

tam parlaçıdan da geçtim, az parçalısına bile razı duruma geldim :(

Bu arada parçalıya düşman olup çubuklu çubuklu diyenler çıkarsa almayı düşünüyorlarmı o çubuklu formadan.

Yoksa sadece " ımmm yok. ben çok seviyom ama onu" culardanmı..

ben şöyle arkası da tam parçalı forma çıksın en az 3 tane alırımın hesabını yapıyorum.

tam parlaçıdan da geçtim, az parçalısına bile razı duruma geldim :(

banami abi lafin?:(

bu seneki parçalı bence metin oktay parçalısından sonra cıkan en iyi formadır cok net.

tasarım,renkler,kumaş 10/10

futbolcularada yakısıyo baya

Sızan bilgilere göre bi çizim yaptım, çubuklu böyle olacak galiba. O resimden çıkardığım kadarıyla yakası da böyle gibi, V de olabilir tam anlaşılmıyor.

[attachment=7397:parçalı.jpg]

Ekli dosyalar

• parçalı.webp
    parçalı.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 279
Ben de düz sarı formamızın hastasıyım. Cocukluktan gelen bir sempati. Her birkac sezon da bir olmalı.

Geri
Üst Alt