- 15 Nisan 2010
- 21.472
- 5.598
- 1.858
Diyorum ya işte formaları FT tasarlamıştır diye . Kendi görevini çok iyi yaptı da formaları tasarlaması kaldı .
Bu formalar daha eski ama sanırım, 84-85 olabilir. Fatih marka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyorum ya işte formaları FT tasarlamıştır diye . Kendi görevini çok iyi yaptı da formaları tasarlaması kaldı .
![]()
![]()
ikisi arasinda renk olarak daglar kadar fark var.
Bizim gercek renklerimiz hangisi??
Hep Barçanın Atleticonun Arsenalin formalarını bize uyarlamasından sıkıldım Nike'nin . Ya bizi elit kategorisine alın yada Nike'dan vazgeçelim . Formalar kalite olarak çok iyi ama tasarım olarak sınıfta kaldı Nike .
bu seneki parcali bence muhtesemdi.
oha artık ya harbi den oha. olay yıne hocaya bağlandı. tasarlamıs az kalır fabrıkada dokumustur o forma kumaslarını
peki iki resim arasinda sene olarak kac yil var?
bence cekilen cihaza gorede renk farki var.
Eski renkleri geri getirin, cubuklusu parcalisi farketmez. Canli bir kirmizi ve acik bir sari. Bordo kavunici gibi renkler mevcut olan formadaki.
oha artık ya harbi den oha. olay yıne hocaya bağlandı. tasarlamıs az kalır fabrıkada dokumustur o forma kumaslarını
![]()
Daha önce size, Fatih Terim'in formalar üzerindeki büyük etkisini anlatmıştık. Kuşkusuz en büyük etkisi, kendi markasını yaratıp bunu Galatasaray'a giydirmek olmuş. 1984 ile 1986 yılları arasında kendi adını verdiği Fatih markalı formalar 2 sene boyunca Galatasaray'da giyilmişti. Kaptanlığını yaptığı takımına kendi markasını giydirmenin gururunu yaşamış olsa gerek.
Geçtiğimiz haftalarda koleksiyonuma Fatih Terim'in 1984-86 sezonları için hazırlattığı Fatih Marka çubuklu formayı kattım. Bu değişik formayı burada paylaşmazsak olmaz, birkaç detaylı fotoğraf çekip sizlerle de paylaşmak istedim.
GALATASARAY FORMALARI: FATİH MARKA FORMA
suanki renkler dogru olani zaten yada en yakini visneye calan koyuca bir kirmizi turuncudan iz tasiyan tok bir sari demis ali samiyen![]()
Bu sene ve geçen senenin parçalıları son yılların en iyileri neden çubukluya geçmişler anlamadım.