2014-2015 Sezon Formalarımız

keşke bu seneki parçalıyı seneyede kullanıcağımız için yeni tasarım olarak gösterilmemiş olsa.

metin%252B-%252BKopya.jpg

2013-2014-sezonu-galatasaray-par%25C3%25A7al%25C4%25B1-formas%25C4%25B1_448507.jpg

ikisi arasinda renk olarak daglar kadar fark var.

Bizim gercek renklerimiz hangisi??

peki iki resim arasinda sene olarak kac yil var?

bence cekilen cihaza gorede renk farki var.

Diyorum ya işte formaları FT tasarlamıştır diye . Kendi görevini çok iyi yaptı da formaları tasarlaması kaldı .

oha artık ya harbi den oha. olay yıne hocaya bağlandı. tasarlamıs az kalır fabrıkada dokumustur o forma kumaslarını

oha artık ya harbi den oha. olay yıne hocaya bağlandı. tasarlamıs az kalır fabrıkada dokumustur o forma kumaslarını

Tasarlamış demeyelim ama giydiğimiz formaların tasarım fikrini FT vermiştir hal böyle olunca da FT kırılamamıştır .

Eski renkleri geri getirin, cubuklusu parcalisi farketmez. Canli bir kirmizi ve acik bir sari. Bordo kavunici gibi renkler mevcut olan formadaki.

kulübün kurucusu ali sami yen'in sözleriyle...

"birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. nitekim de öyle oldu."

DSC08294.JPG

Daha önce size, Fatih Terim'in formalar üzerindeki büyük etkisini anlatmıştık. Kuşkusuz en büyük etkisi, kendi markasını yaratıp bunu Galatasaray'a giydirmek olmuş. 1984 ile 1986 yılları arasında kendi adını verdiği Fatih markalı formalar 2 sene boyunca Galatasaray'da giyilmişti. Kaptanlığını yaptığı takımına kendi markasını giydirmenin gururunu yaşamış olsa gerek.

Geçtiğimiz haftalarda koleksiyonuma Fatih Terim'in 1984-86 sezonları için hazırlattığı Fatih Marka çubuklu formayı kattım. Bu değişik formayı burada paylaşmazsak olmaz, birkaç detaylı fotoğraf çekip sizlerle de paylaşmak istedim.

GALATASARAY FORMALARI: FATİH MARKA FORMA

DSC08294.JPG

Daha önce size, Fatih Terim'in formalar üzerindeki büyük etkisini anlatmıştık. Kuşkusuz en büyük etkisi, kendi markasını yaratıp bunu Galatasaray'a giydirmek olmuş. 1984 ile 1986 yılları arasında kendi adını verdiği Fatih markalı formalar 2 sene boyunca Galatasaray'da giyilmişti. Kaptanlığını yaptığı takımına kendi markasını giydirmenin gururunu yaşamış olsa gerek.

Geçtiğimiz haftalarda koleksiyonuma Fatih Terim'in 1984-86 sezonları için hazırlattığı Fatih Marka çubuklu formayı kattım. Bu değişik formayı burada paylaşmazsak olmaz, birkaç detaylı fotoğraf çekip sizlerle de paylaşmak istedim.

GALATASARAY FORMALARI: FATİH MARKA FORMA

takip ettiğim bi site olduğundan dolayı bundan haberim var.

takıldığım nokta koskoca nike ın elınde hıc tasarımı yokmus gıbı onu bile kendisi tasarlamıstır denmesi. ki o da bianlık patlamayla söylendiği belli oldu sonra.

Bu sene ve geçen senenin parçalıları son yılların en iyileri neden çubukluya geçmişler anlamadım.

Parçalıda olur Çubukluda olur seneye canınızı sıkmayın. Ben Parçalıyı es geçeceklerini düşünmüyorum.

suanki renkler dogru olani zaten yada en yakini visneye calan koyuca bir kirmizi turuncudan iz tasiyan tok bir sari demis ali samiyen :D

Parçalı hep olmalı ama her maç giyilmesin, mor formayı da beğeniyorum.

Geri
Üst Alt