Mehmet İşler
Parçalı Üye
- 5 Ağustos 2009
- 3.637
- 0
- 1.306
Çubuklu uzun zamandır istiyordum gayet hoş görünüyor ama parçalıda olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklımın almadığı bir konu var ona değineceğim.
Bu forma tasarımcıları ilk düşünce olarak formanın arkasını da parçalı yapmıştı ama lig başlayınca bi baktık ki arkasına sırf numara ve isim rahat gözüksün diye formanın içine etmişler. bkz:
![]()
böyleydi böyle oldu :
![]()
Parçalıdan soğuttular adeta tüm doğallığı gitti bence.
Eğer seneye de böyle bir parçalı olacaksa çubuklu tercihimdir.
Aklımın almadığı bir konu var ona değineceğim.
Bu forma tasarımcıları ilk düşünce olarak formanın arkasını da parçalı yapmıştı ama lig başlayınca bi baktık ki arkasına sırf numara ve isim rahat gözüksün diye formanın içine etmişler. bkz:
![]()
böyleydi böyle oldu :
![]()
Parçalıdan soğuttular adeta tüm doğallığı gitti bence.
Eğer seneye de böyle bir parçalı olacaksa çubuklu tercihimdir.
oha artık ya harbi den oha. olay yıne hocaya bağlandı. tasarlamıs az kalır fabrıkada dokumustur o forma kumaslarını
Diyorum ya işte formaları FT tasarlamıştır diye . Kendi görevini çok iyi yaptı da formaları tasarlaması kaldı .
Bana tarihimizi anlatmaniza gerek yok. En az sizin kadar birikimim var. Mesela 1906-08 sezonlarindaki sari lacivert formamizi da giymemizi ister misiniz? Sanmam. Ben 90'larin efsanevi Galatasaray'ini yasadigimdan dolayi o donemlerde giydigimiz gercek sari ile gercek kirmizi renkleri tercih ediyorum, hepsi bu.
![]()
en sagdaki Umut Bulut'a benziyor
en sagdaki Umut Bulut'a benziyor