2014-2015 Sezon Formalarımız

Bfo3ueiCQAEfI1N.png

Formalar böyleyse kulüp merkezine girer bomba atarım . Bu ne ya ne biçim formalar böyle .

+parçalı... süper...

Parçalı da olsun çubuklu da.

1.jpg

super-lig-in-gol-krallari-4934214_9711_400.jpg

Hepsini begendim, cubuklu olsun bu sefer, gorende fenerliler cubukluyu icat etti sanir.

Bende hepsini begendim, ah keske bi de turuncu forma cikarsak tekrar.

Aslinda tam zamani, Sneijder'e güzel bir jest olur. Turuncu forma süper oluyor bence.

Mor ve Beyaz formalar bence harika. Çubuklu formayı da beğendim ama parçalısız bir sezon geçmez umarım.

Neden sadece 3 forma olabiliyor bu kural mı? 4 forma olmuyor mu?

Biraz yonetim tarafindan bakalim bu ise .. Cubuklu yeni forma yeni urun yani cogu kisi almak ister ..

Parcali her sene her sene olunca sahsen ben almam Bu sene aldigim seneye de yeter ..

Renkli degisik formalar mecbur bize cok gelir sagliyor cunku herkes degisiklik istiyor ..

Olay gereğinden fazla dramatize edilmiş. Şahsen ben de parcali isterim ama çok fark etmez.

N5

2010-2011 de bir parçalı almıştım yani farketmiyor almasamda olur sadece 4.yıldız geldiğinde yeni parçalı alırım kulüpte bundan dolayı değiştirmiş olabilir çubuklu filan

Taraftar çizimleri gercekle alakasi yokmus. Medya çizimleri manşetten vermiş hepsi bu.

Kaynak. Galatasarayformalariblog

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabii bu tasarımla gerçek değil . Ancak parçalı yerine çubuklu forma olacağı bir gerçek . Çubukluyu fenerliler tabii ki icat etmedi . Ancak parçalı bizle özdeşleşen bir formadır . Bizim simgemiz sembolümüzdür . Madem çok ısrar ediliyor çubuklu formada o zaman 4. forma yaparsın .

Mor ve Beyaz formalar bence harika. Çubuklu formayı da beğendim ama parçalısız bir sezon geçmez umarım.

Neden sadece 3 forma olabiliyor bu kural mı? 4 forma olmuyor mu?

TFF'nin yeni yasasına göre artık formalar 4 tane olabiliyor . Ama biz ısrarla son senelerde hep 3 forma yapıyoruz .

ParçalıRuhumuzdur ParçalıyaDokunma

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 9 dk.

Yeni sezon formaları ile geri dönüşü olmayan bir yola girmişiz malasef seneye Parçalı yok diyorlar bugünkü tepki gerekli yerlere iletildi

GSFans.org ‏@GS_FANS 16 dk.

Parçalı forma olmaması demek, bütün sezon toplasan 1000' den fazla forma satamamak demek. ParçalıRuhumuzdur ParçalıyaDokunma @GalatasaraySK

Arena Bekçisi ‏@ArenaBekcisi 52 dk.

Parçalı formanın anlam ve değeri Galatasaray camiasının ilk adımlarından beri hep büyük olmuştur.

Volkan Sonicempire ‏@Baltali_Ilah_05 57 dk.

Parçalıyı esasına göre yapacağınızı düşünüyoruz. Fantazi forma yapacaksınız 4. formada yapın @GalatasaraySK

GALATASARAY RUHU ‏@GS_RUHU 1 sa.

Parçalı formamız olmazsa; GALATASARAY RUHU = METİN OKTAY RUHU olmaz ParçalıRuhumuzdur ParçalıyaDokunma pic.twitter.com/dQRIhJGTPS

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 4 sa.

Galatasaray'ın tarihi ve sembolü olan ParçalıRuhumuzdur ParçalıyaDokunma pic.twitter.com/IHCmNzV9Sj

Ali Sami Yen Sokak ‏@ASYSokak 45 sn.

CİMBOM PARÇALI GİYER! ParçalıRuhumuzdur ParçalıyaDokunma pic.twitter.com/6j31qS6Gtz

salya sümük ağlayacaklar utanmasalar bu ne lan

Allaha şükürler olsun ki seneye parçalı formamız olacakmış .

Geri
Üst Alt