2014-2015 Sezon Formalarımız

Fener'in simgesi nasıl çubuklu forma ise, bizim de parçalı formamız.

paçalı simgedir arkadaş HER şeyİde dramatize ediyorlar yeauhhh diyipte marjinal takılmaktan ne anlarsınız bilmem ki... parçalı özdeşleşmiş işte bizimle mutlaka DÜZELTİLMELİDİR....

çok işteyenler gitsin satın alsın çubuklu mu mor mu ne isterse..biz parçalı istiyoruz...

forma kulturunden uzak olana anlatamazsin tm cubuklu ciksinda parcali hic cikmamasi olmaz simgedir bu

Yahu ne agliyosunuz? Bi senede cubuklu giyelim iste ne güzel, degisiklik olur. Her sene parcali parcali, hepside birbirine benziyor son senelerin formalari. Formalar gayet güzel. Sneijderi hayal ettim formalarin icindede gayet sahane :cool:

Yahu ne agliyosunuz? Bi senede cubuklu giyelim iste ne güzel, degisiklik olur. Her sene parcali parcali, hepside birbirine benziyor son senelerin formalari. Formalar gayet güzel. Sneijderi hayal ettim formalarin icindede gayet sahane :cool:

Bir seneliğine sırf değişiklik olsun diye Feneri tutarmısın ?

Bu dediğin Milan'ın parçalı giymesi, Ajax'ın çubuklu giymesi, Celtic'in formasının enine parçalı olması gibi birşey. Fakat onlar bir forma kültürleri olduğunun farkındalar ve değişiklik olsun diye değişik stillerde forma yapmıyorlar. Bizim de ağladığımız falan yok Türkiye'de forma kültürü bilinci olan nadir kişiler olarak parçalıya sahip çıkıyoruz

Alaka nerde bi dermisin? Cubukluyu Fener mi icat etti?

Kafaya bak

Hayır onu nerden çıkardın. Soruyorum sadece. Değişiklik olsun diye bir seneliğine tutarmısın Feneri.

Bir Galatasaraylı için Feneri "değişiklik için dahi olsa" tutmak ne ise benim içinde parçalıdan vazgeçmek o dur...

Fener forması ile hiç bir alakası yok.

Seninki düşünce oluyor, fikir özgürlüğü oluyor, zevk meselesi oluyor.

Ama ben söylediğimde " kafaya bak " oluyor. Bu mudur yani...

Parcalinin olmamasi beni de üzer, ancak formalar güzel. Cubuklu da güzel, beyaz forma da güzel.

Mor rengi sevmiyorum, kötü de anisi var zaten. Kirmizi yap, sari yap, siyah yap. Mor nedir?

Aykiri bir renk istiyorlarmis artik herkesten de, yine de moru sevmedim. Hos görünmesine ragmen.

Hayır onu nerden çıkardın. Soruyorum sadece. Değişiklik olsun diye bir seneliğine tutarmısın Feneri.

Bir Galatasaraylı için Feneri "değişiklik için dahi olsa" tutmak ne ise benim içinde parçalıdan vazgeçmek o dur...

Fener forması ile hiç bir alakası yok.

Senin icin öyledir. Benim icin degil ama. Almazsin cubukluyu ozaman.

Bakın tekrarlamak istiyorum. Hala olay anlaşılmamış çünki.

Çubuklu düşmanlığı değil burada yaptığımız. Parçalı düşmanlığına sadece tepkimiz.

Yoksa çubuklu için hiç de kötü şeyler diyemem, düşünemem.

Ama kalkıp " Her sene aynı forma, bir tarafı sarı bir tarafı kırmızı forma" dersen bu cidden tuhaf olur.

Parçalı herdaim olsun, çubukluda olsun. Ama çubuklu var diye parçalı çıkmasın.... İşte isyanım oraya...

çubuklu seven gitsin fb tutsun arkasına da emre beleşoğlu yazsın

Parcalinin olmamasi beni de üzer, ancak formalar güzel. Cubuklu da güzel, beyaz forma da güzel.

Mor rengi sevmiyorum, kötü de anisi var zaten. Kirmizi yap, sari yap, siyah yap. Mor nedir?

Aykiri bir renk istiyorlarmis artik herkesten de, yine de moru sevmedim. Hos görünmesine ragmen.

Mor'u bende sevmiyorum, mesela mor yerin Turuncu olsa süper olur bence. söyle bisey:

NIKE%2BHQ.png

bu ne bicim protesto bi rahat olun ya, dünyanin sonu sanki.

Utanmasalar yönetime "ama benimki ask degil, sen gibi tas degil" diycekler cubukluyu getirip bi senelik parcalidan vazgeciyor diye.. vah vah.

tepkiye gel la bu kulübün en önemli başarısını kazandığı zaman sırtında çubuklu forma vardı.

Mor'u bende sevmiyorum, mesela mor yerin Turuncu olsa süper olur bence. söyle bisey:

NIKE%2BHQ.png

Bencede. Sari ve kirmizinin karisimi turuncu iste. Aykiri da bir renk olmus oluyor, güzel de bir dizayn yap, sat.

Mor formadan cok daha uygun. Yönetim ticari amacli bazi degisiklikler planliyor olabilir, ancak parcali da ruhumuz.

Avrupa bizden 2 senedir yeniden bahsetmeye baslamis ve devam edecekken, bizleri parcali ile tanimalilar.

Formayi gördükleri zaman "This is Galatasaray" demeliler.

Ama onun disinda 3 formayi da cok begendim, morun rengi disinda.

Bencede. Sari ve kirmizinin karisimi turuncu iste. Aykiri da bir renk olmus oluyor, güzel de bir dizayn yap, sat.

Mor formadan cok daha uygun. Yönetim ticari amacli bazi degisiklikler planliyor olabilir, ancak parcali da ruhumuz.

Avrupa bizden 2 senedir yeniden bahsetmeye baslamis ve devam edecekken, bizleri parcali ile tanimalilar.

Formayi gördükleri zaman "This is Galatasaray" demeliler.

Ama onun disinda 3 formayi da cok begendim, morun rengi disinda.

turuncu ayrica sneijder icin de büyük jest olur -> hollanda milli takimi vs...

turuncu forma denince aklima hep harry kewell gelir...

Geri
Üst Alt