Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Parçalı forma olmazsa olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elazığspor çoh yağuşuhlu durmuş![]()
Yahu ne agliyosunuz? Bi senede cubuklu giyelim iste ne güzel, degisiklik olur. Her sene parcali parcali, hepside birbirine benziyor son senelerin formalari. Formalar gayet güzel. Sneijderi hayal ettim formalarin icindede gayet sahane :cool:
Yahu ne agliyosunuz? Bi senede cubuklu giyelim iste ne güzel, degisiklik olur. Her sene parcali parcali, hepside birbirine benziyor son senelerin formalari. Formalar gayet güzel. Sneijderi hayal ettim formalarin icindede gayet sahane :cool:
Bir seneliğine sırf değişiklik olsun diye Feneri tutarmısın.
Alaka nerde bi dermisin? Cubukluyu Fener mi icat etti?
Kafaya bak
Hayır onu nerden çıkardın. Soruyorum sadece. Değişiklik olsun diye bir seneliğine tutarmısın Feneri.
Bir Galatasaraylı için Feneri "değişiklik için dahi olsa" tutmak ne ise benim içinde parçalıdan vazgeçmek o dur...
Fener forması ile hiç bir alakası yok.
Parcalinin olmamasi beni de üzer, ancak formalar güzel. Cubuklu da güzel, beyaz forma da güzel.
Mor rengi sevmiyorum, kötü de anisi var zaten. Kirmizi yap, sari yap, siyah yap. Mor nedir?
Aykiri bir renk istiyorlarmis artik herkesten de, yine de moru sevmedim. Hos görünmesine ragmen.
Mor'u bende sevmiyorum, mesela mor yerin Turuncu olsa süper olur bence. söyle bisey:
![]()
Bencede. Sari ve kirmizinin karisimi turuncu iste. Aykiri da bir renk olmus oluyor, güzel de bir dizayn yap, sat.
Mor formadan cok daha uygun. Yönetim ticari amacli bazi degisiklikler planliyor olabilir, ancak parcali da ruhumuz.
Avrupa bizden 2 senedir yeniden bahsetmeye baslamis ve devam edecekken, bizleri parcali ile tanimalilar.
Formayi gördükleri zaman "This is Galatasaray" demeliler.
Ama onun disinda 3 formayi da cok begendim, morun rengi disinda.