2014-2015 Sezon Formalarımız

Bizim taraftarlarımızın tasarımları, birçok forma üreticilerinden oldukça iyi..

e5u3amu7.jpg

eze8yjup.jpg

yjananus.jpg

e7arenu5.jpg

etase8u6.jpg

e4u6atuh.jpg

ety5a9ag.jpg
upy2eqa9.jpg

3y7ysy2e.jpg

4udybema.jpg
asamy6uj.jpg

esynezuv.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yatay ve dikey çizgili olanlar b.k gibi..

Çaprazçizgili ona fena değil..

Diğer hepsi mükemmel:ka19:

En çok da bunu beğendim

etase8u6.jpg

bu sene cikan parcali bence güzel.

ayrica su tüpkafanin tüpüne bir kez daha turp sıkayım. Ne güzel forma fontlarimiz var, tutturmus Arial olacak diye.

bac59flc4b1ksc4b1z-1s-kopya.png

bu gecen sene olan fontlarimiz. Ben hic begenmemistim bunlari...

bu sene cl'de kullandigimiz font güzel bence...

aklina gelen baska güzel font var mi? illa bizden olacak diye bi kaide yok... diger takimlarinki de olur.

bak o zaman şöyle bişey olabilir, rakamlarda gölge gibi güzel çizgiler eklenebilir

brca bu işi çok güzel yapıyor anladığım kadarıyla, ben bunlara bayıldım..

Iniesta_-_Anna_Vives.v1372422013-555x312.jpg

Galatasaray'ın yeni sezon forma dizaynlarının dün sızdırıldığı iddia edildi.

Birçok uluslararası üne sahip olan takım, önümüzdeki sezon giyecekleri formalardan ip uçlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Bazı takımlar 3 ve 4. alternatif formalarının tamamını basına tanıttı bile. Ancak kendileri ile özdeşleşen formaların yeni tasarımlarını Dünya Kupası öncesine bırakma kararı aldı.

KULÜP YALANLAMADI

Sabah'ın haberine göre; Formaları dizayn işlemlerini yeni sezon öncesi halletmek isteyen bir diğer takım da Galatasaray. Ancak bu değişim, sarı kırmızılı taraftarları biraz kızdırdı. Daha önce de tepki toplayan mor rengin yeni formalarda kullanılma ihtimali, sosyal medya üzerinden kampanyalar yapılmasına neden oldu. Hatta anketler ve yine toplu Twitter organizasyonlarıyla tepkiler dile getirildi.

Ortak görüş ise Galatasaray'ın tarihine not düşen parçalı formalarının önümüzdeki sezon da yer almasının istenmesi. Görünüşe bakılırsa Galatasaray taraftarı gelecek sezon parçalı yerine çubuklu, sarı kırmızı yerine de mor giyecek. Ancak bu spekülasyonlar Galatasaray Kulübü tarafından henüz yalanlanmadı.

İşte o formalar:

https://i.hizliresim.com/ekbyPA.png

Güzel olmuş özellikle beyaz çok güzel.Parçalı kesin olması lazım çubuklu da alternatif forma olmalıydı.

Galatasaray'ın yeni sezon forma dizaynlarının dün sızdırıldığı iddia edildi.

Birçok uluslararası üne sahip olan takım, önümüzdeki sezon giyecekleri formalardan ip uçlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Bazı takımlar 3 ve 4. alternatif formalarının tamamını basına tanıttı bile. Ancak kendileri ile özdeşleşen formaların yeni tasarımlarını Dünya Kupası öncesine bırakma kararı aldı.

KULÜP YALANLAMADI

Sabah'ın haberine göre; Formaları dizayn işlemlerini yeni sezon öncesi halletmek isteyen bir diğer takım da Galatasaray. Ancak bu değişim, sarı kırmızılı taraftarları biraz kızdırdı. Daha önce de tepki toplayan mor rengin yeni formalarda kullanılma ihtimali, sosyal medya üzerinden kampanyalar yapılmasına neden oldu. Hatta anketler ve yine toplu Twitter organizasyonlarıyla tepkiler dile getirildi.

Ortak görüş ise Galatasaray'ın tarihine not düşen parçalı formalarının önümüzdeki sezon da yer almasının istenmesi. Görünüşe bakılırsa Galatasaray taraftarı gelecek sezon parçalı yerine çubuklu, sarı kırmızı yerine de mor giyecek. Ancak bu spekülasyonlar Galatasaray Kulübü tarafından henüz yalanlanmadı.

İşte o formalar:

https://i.hizliresim.com/ekbyPA.png

çizli harikulade

artık kullanmalıyız bu tarz formaları süper

Geri
Üst Alt