2014-2015 Sezon Formalarımız

Birçok GS'li tanıdığım, 'önümüzdeki sene para verip de parçalı forma almam zaten 3 senedir alıyorum, ama çubukluyu alırım' diyor.

Birçok GS'li tanıdığım, 'önümüzdeki sene para verip de parçalı forma almam zaten 3 senedir alıyorum, ama çubukluyu alırım' diyor.

mantıklı

çubuklu güzel neden çubuklu yapmayalım ki

sarı kırmızıya cok yakısıyor cubuklu ve sevilesi bir tarzı var. celticin tarzı da güzel yatay çubuklu :)

Galatasaray'ın yeni sezon forma dizaynlarının dün sızdırıldığı iddia edildi.

Birçok uluslararası üne sahip olan takım, önümüzdeki sezon giyecekleri formalardan ip uçlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Bazı takımlar 3 ve 4. alternatif formalarının tamamını basına tanıttı bile. Ancak kendileri ile özdeşleşen formaların yeni tasarımlarını Dünya Kupası öncesine bırakma kararı aldı.

KULÜP YALANLAMADI

Sabah'ın haberine göre; Formaları dizayn işlemlerini yeni sezon öncesi halletmek isteyen bir diğer takım da Galatasaray. Ancak bu değişim, sarı kırmızılı taraftarları biraz kızdırdı. Daha önce de tepki toplayan mor rengin yeni formalarda kullanılma ihtimali, sosyal medya üzerinden kampanyalar yapılmasına neden oldu. Hatta anketler ve yine toplu Twitter organizasyonlarıyla tepkiler dile getirildi.

Ortak görüş ise Galatasaray'ın tarihine not düşen parçalı formalarının önümüzdeki sezon da yer almasının istenmesi. Görünüşe bakılırsa Galatasaray taraftarı gelecek sezon parçalı yerine çubuklu, sarı kırmızı yerine de mor giyecek. Ancak bu spekülasyonlar Galatasaray Kulübü tarafından henüz yalanlanmadı.

İşte o formalar:

https://i.hizliresim.com/ekbyPA.png

Bakalim dogru mu. (Hic sanmiyorum ama neyse) :) Mor'u begenmedim. Cubuklu eh iste ... beyaz ise harkülade. Cok begendim beyaz'i.

Osman abi görmüş formaları @asaletinyeter nicki. mor ve beyaz var diyor ama çubuklu yokmuş değişik birşey olmuş hem parçalı hem çubuklu karışık birşey diyor

Biz mercan formalari, altin/gümüs formalari gördük...

Ben sahsen alternatif formalari alirim cogu zaman, cünkü her sezon farkli bir tasarim oluyor ve ben hatira olarak saklamak istedigim icin farkli farkli formalar olsun isterim.

Bu sezon parcaliyi aldim, cok hosuma gittigi icin. En son Ilicli, Geretesli sampiyon oldugumuz sezonda parcali forma almistim.

gs-yeni-forma.jpg

Galiba buna benzer bir şey çıkacak.

Parçalı olmazsa olmazımızdır. Parçalısız bir forma kataloğu düşünemeyiz. Parçalı haricinde beyaz ve sarı formalar olabilir. Uzun zamandır sarı forma çıkarmadık.

Geri
Üst Alt