2014-2015 Sezon Formalarımız

19 yaşında bir çocuğun parçalı forma kültürümüzden haberi olması güzel.

Sen 5 yaşındayken kazanılan kupanın maçlarını (Mallorca, Dortmund, Leeds) bir izle bak bakalım üzerimizde hangi forma var.

O maçlarda üzerimizde parçalı olmaması bizim klasik formamızın parçalı olmadığı anlamına gelmez. 29 yaşındasın ama 1905'ten beri hangi formayı giydiğimizi hala araştırıp öğrenememişsin.

wvLq0v.png

Müthiş.

Bu arada Fenerin Nike işi yalan olmuş. Gerçi adamların hayatı yalan :D

Adidasla anlaşmışlar yine.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş ("Adidas Türkiye") ile Resmi Ürün Tedarikçiliği konusunda anlaşmaya varılarak yıllık 750 bin $'lık kısmı ürün tedariği,

7,750 bin $'lık kısmı reklam, royalite ve diğer muhtelif haklar karşılığında olmak üzere yıllık toplam 8,5 mn $, 5 yıllık toplam 42,5 mn $'lık sözleşme imzalanmıştır.

Çubuklu diye anımsatsa da güzel olmuş bence. Hem tam çubuklu değil.Öyle olmasını istemezdim.

sezonun karşılıklı sloganları belli oldu

karşı taraf - ağlıyor bir mor menekşe

bizim taraf- bu sene moruz hepinize ..:)

ortadaki çok güzel parçalı gibi de değil, çubuklu gibi de değil.. aslında her ikisi gibide güzel güzel:D

Ilk izlenimim, olmamis bence. Bir kere parcali yok, eger bu seneki parcali devam edecekse bu forma gereksiz. Cubuklu falan deniliyordu ama böyle cubuklu mu olur?? Ayni 2008-2009 daki tek bantli forma gibi. Beyaz forma ise 2001-2002'deki beyaz Lotto formasi gibi. Keske beyaz'in kalibi mor formadaki kalip olsaymis. Mor forma'da karasizim, yakindan görmek gerekli. Ama özetlemek gerekirse, sanki hic özen gösterilmemis gibi. Nike 2 seneden beri düsüste forma konusunda. Nike'ta en güzel setimiz 2012-2013 sezonundaki set bana göre. Bu seneki set de fena degildi ama gelecek sezon olmamis. Bakalim konclar nasil olacak ve hangi kombinasyonlar ile giyilecek. (Resimdeki konclarin o formalara ait oldugunu düsünmüyorum. Bunlar eski konclar.) He birde unutmadan sanki kirmizi'nin tonu biraz daha acik gibi bu seneye göre, insAllah öyle degildir. Zira bu seneki renkleri cok begeniyorum ben. Her sene'de bu renkler ile oynanmaz ki.

Ben formalari begendim. Ancak mor formanin tarzi cubuklu veya parcali formada olmaliydi diye düsünüyorum.

O tarzi cok seviyorum ama mor renk sevmedigim icin almayacagim.

Formalari begendim ama

Ya ne Moru kardesim ya Mor ne anasini satim, Fiorentina miyiz neyiz ya, birakin allah askina nekadar igrenc bir tasarim, parcali,beyaz,kirmizi yetmiomu ya ?

dokunmayın arkadaş parçalıma!! bu nedir ya?? önce parçalıyı koyun, ondan sonra istediğiniz kadar alternatif forma yapın ister mor ister beyaz ister çubuklu. bizim kimliğimizdir efsanemizdir o parçalı forma. gelecek sene şu formalar çıkacaksa cidden rezillik başka birşey değil.

Çubuklu da Türk Telekom yazısını siyah çerçeveyle kaplasınlar bari.Hoş durmuyor böyle.

1. GS FORMALARI ‏@gsformalari 5 min.

Şampiyon olduğumuz takdirde 4. yıldız ve bayrak da eklenir formaya, zor iş değil yani. şimdiden öyle hazırlamak garip olurdu zaten.

2. GS FORMALARI ‏@gsformalari 6 min.

Yani fotoğrafta olmaması, olmayacağı anlamına gelmiyor. Sedat Doğan olacak demişti. Güvenelim biz de.

3. GS FORMALARI ‏@gsformalari 7 min.

Dediğimiz gibi, yeni tasarım olacaksa parçalı, bu fotoya girebilmesi için henüz erken, bu seneki kullanılacaksa da bu fotoya konmamıştır.

4. GS FORMALARI ‏@gsformalari 8 min.

Taraftarın tepkisiyle yönetimin parçalı formayı sete ekleyeceği açıklanmıştı. Bu fotoda olmaması normal. Eklenir o da söz verildiyse.

5. GS FORMALARI ‏@gsformalari 11 min.

Kimden çıktı fotolar bilmiyorum ama Türkiye'den çıktığı söylendi. Muhtemelen bu zararın farkında değillerdi heyecanla. Yazık olmuş diyelim.

Bence kotu durmuyorlar ama parcali olmadıktan sonra gerisi boş.

Geri
Üst Alt