Mesut Aslan
Kırmızı Üye
- 5 Haziran 2009
- 1.965
- 153
- 1.333
Gsstore bile daha iyisini uretir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her sene parcali olacak diyenlere katilmiyorum
bu kulup en buyuk avrupa basarilarina cubuklu formayla ulasmistir, birden cubukluyu uvey evlatmis gibi bi dislamak hos birsey degil renktaslarim
2001 cubuklusu kadar guzel bir forma cok nadirdir tarihimizde
ayrica bu bizim sari renkimizin her sene daha koyulasmasinada karsiyim igrenc geliyor bana (my opinion)
![]()
visne kirmizisi neyse hadi ama sari rengi 2005ten beri tecavuze ugraniyor biri dur demeli artik as romaya donduk iyice
Bu seneki sari rengi galatasaray'in orjinal sari rengidir. Cart sari orjinal degildir. Ali sami yen'in de dedigi gibi "visneye calan koyuca kirmizi, turuncudan iz tasiyan tok bir sari" ayrica parcali da her sene olmali. Siz fenerin parcali giydigini gordunuz mu? Bizim cubuklu giymemizi, fenerin parcali giymesiyle esdeger goruyorum ben. Benim gorusum bu sekilde..
Sent from my iPhone using Tapatalk
herkesin kendi gorusu sonucta bu renkler ben begenmiyorum acikcasi koyu renkleri daha acik daha canli severim
herkesin kendi gorusu sonucta bu renkler ben begenmiyorum acikcasi koyu renkleri daha acik daha canli severim