2014-2015 Sezon Formalarımız

Gsstore bile daha iyisini uretir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenmedim bende. Iç saha biraz idare eder.

Beyaz çok basit duruyor, moru tanımıyorum.

Iç saha forma alırım herhalde. Collectionda bir değişiklik olur en azından

Son yılların en kötü forma serisi kesinlikle .

Gelecek sezon giyeceğimiz formalar belli ise kaynak belirtinde EA'ye aktaralım FİFA 15 için hazır olsun.

her sene parcali olacak diyenlere katilmiyorum

bu kulup en buyuk avrupa basarilarina cubuklu formayla ulasmistir, birden cubukluyu uvey evlatmis gibi bi dislamak hos birsey degil renktaslarim

2001 cubuklusu kadar guzel bir forma cok nadirdir tarihimizde

ayrica bu bizim sari renkimizin her sene daha koyulasmasinada karsiyim igrenc geliyor bana (my opinion)

Galatasaray_kit_history_update_Jan_2014.png

visne kirmizisi neyse hadi ama sari rengi 2005ten beri tecavuze ugraniyor biri dur demeli artik as romaya donduk iyice

Bu seneki sari rengi galatasaray'in orjinal sari rengidir. Cart sari orjinal degildir. Ali sami yen'in de dedigi gibi "visneye calan koyuca kirmizi, turuncudan iz tasiyan tok bir sari" ayrica parcali da her sene olmali. Siz fenerin parcali giydigini gordunuz mu? Bizim cubuklu giymemizi, fenerin parcali giymesiyle esdeger goruyorum ben. Benim gorusum bu sekilde..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada gecen sene son macta, bu sene giydigimiz parcali formayi giymistik. Bu son macta da yeni formayi mi giyicez? Gerci bence bu hafta siyah formayla cikmaliyiz..

Bu seneki sari rengi galatasaray'in orjinal sari rengidir. Cart sari orjinal degildir. Ali sami yen'in de dedigi gibi "visneye calan koyuca kirmizi, turuncudan iz tasiyan tok bir sari" ayrica parcali da her sene olmali. Siz fenerin parcali giydigini gordunuz mu? Bizim cubuklu giymemizi, fenerin parcali giymesiyle esdeger goruyorum ben. Benim gorusum bu sekilde..

herkesin kendi gorusu sonucta bu renkler ben begenmiyorum acikcasi koyu renkleri daha acik daha canli severim

sarının bu kadar turuncuvari olması beni de rahatsız ediyor

sarı-kırmızı bildiğin vişne-portakal olmuş

hadi kırmızı tamam

ama sarı mutlaka revize edilmeli, turuncudan yeniden sarıya dönülmeli

Kavuniçinden izler taşıyan tok bir sarı tanımı son yıllardaki sarı renge uyuyor. Bence çok güzel.

Parçalıyı savunanlardanım.

O değil de, yine mi moruz?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Çubuklu isteyen gitsin kuşları tutsun.Geçmişte yapılmış olması hata olduğu gerçeğini değiştirmez.Mesela eskiden formalarımız vişne kırmızısı tok sarı yerine düz sarı kırmızıydı.Şimdi önceden böyle yapılmış diye bu da mı doğru?!

Sene de 3 forma çıkmasının bir mantığı var.Klasik bir forman vardır üzerinde fazla oynanmaz, 2 tane de yeni forma çıkartılır.Endüstiriyel futbolun dibine vurmuş kulüpler de bile böyleyken bizde ki 3 yeni forma sevdası anlamsız.

Renkler de tartışma konusu olmuş.Rahmetli başkanımız Özhan Canaydın'ın yaptığı en iyi işlerden biri renk kodlarımızı doğru belirlemek olmuş.

Cart sarı isteyen gitsin Kayserispor'u tutsun:rugby:

Keita yi alalim

Mor forma geliyor

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt