2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

ya beyler bunlar hep anlasmali...allah belalarini verecek.

Demek ki ceza geliyor...

adamlara niye kızıyorsun bu anlaşmayı imza atan ünal aysala kız..5+0+3 saçmalığını kabul etmek vizyonsuzluktur son çıkıp cl yi alacağız demiyecekler...

Imza fln yok ya bunu zaten bir cok kez acikladi.

Ve TFF nin aldigi 5+0+3 karari zaten resmi olmadigi icin aranizda halledin dediler.

Her neyse bizden imza yokmus.

Bu sikecilerin ortak derdi biziz zaten.amaclari avrupada basarisiz olmamiz.ulan aysalin yerinde olsam öylemi lan der basar parayi calhanoglu,inler gibi avrupadaki yerlileri toplarim.o cocuklari

Koca kafa tüpcü ve yandaslari ve azize sizin gelmisinizi gecmisinizi .........

valla bence imza var olmasa idi kanunsuz olurdu ve bizimkiler çoktan mahkemeye giderdi , anlaşma zemini aramazlardı...

O gün TFF kulüplere bu kurali önerdiginde cogu katilmis ama bizden imza yokmus. Ama iste orda kulüplerin cogu tamam dedigi icin TFF bu karari almis.

Bugün ise cogu karsi cikmasina ragmen hala israr ediliyor.

Amac belli.

Bizden BJK ve FB hakkinda vizyon icerikli cok agir aciklama bekliyorum. Iyi rezil edelim sözde büyük kulüpleri.

5+0+3'e göre planlarını yapmışlar... Planlarını ananın a.....a göre yap diyecem şimdi olmayacak... Çıldırtırlar resmen adamı. Nedir lan bizim bu aptallardan çektiğimiz...

Yıldırım Demirören: Bizim dediğimiz belli kulüpler kararını alıp bize bildirirlerse bizde kararımızı veririz.

SON DAKİKA: Yıldırım Demirören: Kulüpler bize isteklerini bildirsinler. Bakacağız. Türk futbolunun yararına neyse onu yapacağız

6+2 gelecek sanki

O gün TFF kulüplere bu kurali önerdiginde cogu katilmis ama bizden imza yokmus. Ama iste orda kulüplerin cogu tamam dedigi icin TFF bu karari almis.

Bugün ise cogu karsi cikmasina ragmen hala israr ediliyor.

Amac belli.

Bizden BJK ve FB hakkinda vizyon icerikli cok agir aciklama bekliyorum. Iyi rezil edelim sözde büyük kulüpleri.

Bunu Lütfi Arıboğan anlattı...Dediği şuna benzer birşeydi: O zaman Türk futbolu şike davasından kaynıyordu,bizim de şampiyonluk için odaklanmamız gerekiyordu,Play Off falan derken odaklanamadık bazı şeylere. Yani bir nevi punduna getirilmiş,bizimkiler de savsaklamış...Diyor ki Arıboğan sonra; yanlıştan dönülebilir....Evet dönülebilir,bu ülkede 1 gecede kanun değişiyor...Ama adamlar kötü niyetli,sen onların eline koz verince onlar da bunu her daim kullanacaklar...Yönetimsel dikkatsizlik var burada yani,işi takip etmemek gibi...

Halen sig gibi Besiktas´in Vizyon´unu elestiriyorsunuz, ya kardesim adamlar neden taviz versinler ? Türk futbolcularin kaliteleri pek farkli degildir birbirinden, o sayede yabanci siniri öyle yada böyle Fenerbahce ve Galatasaray´i asagida tutuyor. Ancak Fenerbahce Avrupa´da olmadigi icin, onlarda inat ediyorlar, cünkü Galatasaray su an Türkiye´de en kaliteli yabanci oyunculari getirebilecek yegane Türk takimi ve muhtemelen 3, kez üst üste CL´e katilacak. Eger yabanci siniri serbest olsa Besiktas birdaha sampiyonluk ve sampiyonlar Ligi yüzü göremez, zaten zor görüyorlar son 20 sene.

Besiktas´in yaptigi vizyonsuzluk degil, adamlar kendi maddi durumlarini biliyorlar. Yabanci siniri kalkarsa Fenerbahce ve Galatasaray tamamen ucar, Fenerbahce´nin Sike sorununu göz alirsak, Galatasaray bu Lig´de rekabet diye birsey birakmaz. Bundan Fenerbahce´de korkuyor, ama en fazla Besiktas cekiniyor. FB ve Galatasaray bir iki kademe ileri gecerse, artik insanlar 3. Büyük Lafini yayinci kurulsta bile kullanamaz hale gelecek.

Valla agir küfür hakediyor bunlar.

Yeter ulan yeter be.

Ulan resmen gecen sezon basinda yazdigim gerceklesti.

BJK finansal anlamda yerlerde oldugu icin, FB Avrupa'ya gidemedigi icin bizim kadro konusunda önümuzü kesmek isteyecek demistim.

Belliydi yani, yoksa kaliteli anlaminda cok rahat fark atardik.

Bunu Lütfi Arıboğan anlattı...Dediği şuna benzer birşeydi: O zaman Türk futbolu şike davasından kaynıyordu,bizim de şampiyonluk için odaklanmamız gerekiyordu,Play Off falan derken odaklanamadık bazı şeylere. Yani bir nevi punduna getirilmiş,bizimkiler de savsaklamış...Diyor ki Arıboğan sonra; yanlıştan dönülebilir....Evet dönülebilir,bu ülkede 1 gecede kanun değişiyor...Ama adamlar kötü niyetli,sen onların eline koz verince onlar da bunu her daim kullanacaklar...Yönetimsel dikkatsizlik var burada yani,işi takip etmemek gibi...

Cidde bir yönetim zaafiyeti var o konuda. Yönetim´in ilk isi saha ici degil, saha disidir. Ve ondan kast ettigim sike yapmak degil, böyle lanet olasi kurallara karsi cikip engel olmaktir. Ama bir sene bizden bir tane yönetici bir tane adim atmadi. Göya AIHM´e gidecektik yabanci siniri icin, gördüldügü kadar o adim da atilmamis.

SERBEST olsun...

Nefretimsiniz :ka10::ka10::ka10:

6+0+4 5+0+3 hangi kafa ile ya hangi!!???

Abi Premier League deniyorum, Liga deniyorum! Kalite var ama ask tutku yok, yanmisim bir kere :gs::gs::gs: yapamiyorum birakamiyorum bu moktan spor toto süperligi!!!:mad::mad:

BJK gelecek sezon on eleme maclarini Olcay ile mi oynamak istiyormus, boyle beyin mi var.

eğer bu anlattığı doğruysa lütfi bey anında kovulmalı.saki kendi çıkıp oynayacak onun işi zaten böyle idari işler değil mi...

Halen sig gibi Besiktas´in Vizyon´unu elestiriyorsunuz, ya kardesim adamlar neden taviz versinler ? Türk futbolcularin kaliteleri pek farkli degildir birbirinden, o sayede yabanci siniri öyle yada böyle Fenerbahce ve Galatasaray´i asagida tutuyor. Ancak Fenerbahce Avrupa´da olmadigi icin, onlarda inat ediyorlar, cünkü Galatasaray su an Türkiye´de en kaliteli yabanci oyunculari getirebilecek yegane Türk takimi ve muhtemelen 3, kez üst üste CL´e katilacak. Eger yabanci siniri serbest olsa Besiktas birdaha sampiyonluk ve sampiyonlar Ligi yüzü göremez, zaten zor görüyorlar son 20 sene.

Besiktas´in yaptigi vizyonsuzluk degil, adamlar kendi maddi durumlarini biliyorlar. Yabanci siniri kalkarsa Fenerbahce ve Galatasaray tamamen ucar, Fenerbahce´nin Sike sorununu göz alirsak, Galatasaray bu Lig´de rekabet diye birsey birakmaz. Bundan Fenerbahce´de korkuyor, ama en fazla Besiktas cekiniyor. FB ve Galatasaray bir iki kademe ileri gecerse, artik insanlar 3. Büyük Lafini yayinci kurulsta bile kullanamaz hale gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde başarı bekleyen bir kulüp bu saçmalığa evet diyemez, lig için anlarım bu dediklerini ama Avrupa için mümkün değil.

Geri
Üst Alt