2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

Bari 5+3 desinler lan 3 tane yabancıyı tribünde oturtup maaşa bağlamanın nasıl bir mantığı olabilir arkadaş? Bu kadar mı salak bu adamlar? Hadi diyelim tribünde adam oturtmayacaksın, koca bir sezonu 5 yabancıyla mı geçireceksin? Avrupa'da şamar oğlanı olmaya ne kadar meraklıymışsınız.

İlhan Cavcav: "Fikret Orman'la toplantı öncesi konuştuğumuzda 'Hiçbir problem yok' demişti ama toplantıda 6+2'yi kabul etmedi."

Dayim der (fanatik besiktas li) zaten Besiktas CHP takimi diye :p, eski kafayla yonetiliyor hala.. O yuzden bi halt olmaz onlardan..

Yani mantiga bak: ''Biz sahada 5 yabanci oynasin istiyoruz ama 3 taneside loca dan izlesin?! '':DD Sanki bunlar beles e izliyorlar maclari..

Beyinsiz kulub diyebiliriz, en azindan Fener serbest olmasini istiyor ama onlarin durumu degisik oldugu icin (cezalar vs) onlar da simdilik pek yanasmiyordu, yoksa onlar CL ye katilsin hemen serbest olsun isterler bizim gibi..

beşiktaş'ın neden itiraz ettiğini de bir türlü anlayamadım. 6+2'de de 5+0+3'te de 8 yabancı oyuncu kaydedebileceksin. bir kulüp bu kadar mı vizyonsuz olur ya. neden ısrarla ben aldığım 3 yabancıyı tribünde oturtmak istiyorum diyor? Ateistim ben bile açıklayamıyorum ya.

Bos bos konusmalar, asil IMPARATOR NERDE? Hani Turk futbolun iyiligi serbest olmasi idi? Hani nerde bu beyfendi bilen varmi?

1 takimdan bi pok olmaz, geri kalan (en onemlisi fener) istesin degisir bu kural merak etmeyin..

iyide bizim hani kurumsallaşıyorduk..kurumsal kulüpler önündeki 10-15 senenin planının yapar..demek ki bizim kurumsallık sözde kalmış...

Türkiye şartlarında kurumsallık olmaz geçelim bu işleri..Biz insan ve ülke olarak kurumsal ve profesyonel değiliz. Şartlar devamlı değişirken belirli bir düzeni getirmek zor. Kulüpler ben kendimi bildiğimden beri "kurumsallaşma"dan söz eder,bu yeni birşey değil. Ama gelinen noktada,futbolun üst mercii bile kurumsal değilken kulüplerin olması imkansıza yakın.Bizim yapımız buna müsait değil kısacası...Önce sistem ve kafa yapıları değişecek sonra kurumsallaşma oturacak..

1386496844-fatih-terim-demiroren.jpg

Bos bos konusmalar, asil IMPARATOR NERDE? Hani Turk futbolun iyiligi serbest olmasi idi? Hani nerde bu beyfendi bilen varmi?

Başarı vaadi nerede ise orada kendisi. Buna rağmen çocukluğumdan beri her geldiğinde sevindim. Çünkü o gelince başarı da gelecek diye düşündüm.

2-3 yıl şampiyon olamazsak yine bir şekilde gelir (başkan, direktör, teknik adam, sportif direktör vs...) buraya da yazıyorum. Ama bu kez sevinebilecek miyim onu bilmiyorum işte.

MIlli takim hersey iyi giderse 4 yilda bi kere heyecan verecek diye, takimlarin Avrupa hedefini yok ediyorlar.

Yani Türk´üm filan eyvallah da, ya yemisim milli takimi ya. Kimse kusura bakmasin.

Bu 5 yabanci kararini alirken takimlarin hepsinden onay aldilar mi da simdi hepsinden onay istiyorlar?

Allah belanizi versin. Besiktas´a gelince, ulan kücük enisteler, Gökhan Töre´yi alalim da görün seyinizin seyini.

Neyse fiyati bas al Baskan. Inat meselesi bu.

gökhan degil de, luce gelirse veli kavlak'i isteyebilir.

ki veli'nin gitmesi bile kargalara büyük zarar verir :)

gökhan'in gelmesini istemiyorum. beyinsizin teki. takim disiplinini bozar. olcan veya serdar gürler'i tercih ederim.

Bjk isi yokusa suruyor (simdilik) CL durumuna gore tavirlari degisecektir. Eger 2 olup direk giderlerse onlarda 6+2 kabul edecek.

3 olurlarsa zaten on elemeyi gecemeyecegiz dusuncesiyle, bari Gs onunu keselim dusuncesiyle hareket edecekler ( simdi yaptiklari gibi). bunlar Fenerbahceyle anlasmali.Gecen sene onlar bu sene Bjk.

Bari 5+3 desinler lan 3 tane yabancıyı tribünde oturtup maaşa bağlamanın nasıl bir mantığı olabilir arkadaş? Bu kadar mı salak bu adamlar? Hadi diyelim tribünde adam oturtmayacaksın, koca bir sezonu 5 yabancıyla mı geçireceksin? Avrupa'da şamar oğlanı olmaya ne kadar meraklıymışsınız.

Neden mantık arıyorsun ki ? Kötü amaçlı bir kuralda mantık aramak pek doğru değil..Neden arıyorsan tamam..Nedeni de FBJK'yi potada tutmak ;)

her b.ku kendi kendine karar veren tff yabanci sinirlamasini kaldirmaya gelince neden kulüplerin onayini istemeye kalkiyor?

simdiye kadar kulüplere sorup mu yabanci sinirlamasi getirmisler?!

Dur sen UEFA' nın kucağına oturmalarına az kaldı, sonra zaten istese de 6 yabancı oynatamayacaklar.

Cavcav ayda yılda bir işe yarasa da, şu YD'yi göndertse.

Besiktas herseyiyle bir anadolu kulup olmus

Yonetim, taraftar, "vizyon", vs vs.

Besiktas kesinlikle buyuk bir kulup degil (artik)

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Geri
Üst Alt