2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

1386496844-fatih-terim-demiroren.jpg

terimi hep destekledim ama bugün (sınırın kalkmasını sürekli dile getiren ) terim o toplantıda bulunmalı ve yabancı sınırsız olsun demeliydi ha kulüpler kabul eder etmez ama terim bugün toplantıya katılmalıydı..çok düştün gözümden...

:DDahhahaha Cavcav in konusmasi acayip:

''Besiktas niye bize takiliyor ki? Gitsin onlar istedigi kadar Turk oyuncuyla oynasin, yada gitsinler baska bir ligde oynasin, 3 yabanci mi, hep Turk mu yaparlar kadroyu onlar bilsin'' bize ne demis:D

7+4+0 olsaydi ne güzel olurdu. Bu demirdöveni haziranda indirmek farz oldu

Besiktas herseyiyle bir anadolu kulup olmus

Yonetim, taraftar, "vizyon", vs vs.

Besiktas kesinlikle buyuk bir kulup degil (artik)

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

anadolu kulüpleri bile daha vizyonlu...yabancı sınırsız olması demek enz 10 takımın üst sıraları zorlaması demek çünkü kaliteli yabancı bol bulunuyor ama şuan ki sistemde kaliteli yerliler biz ve fb arasında paylaşılmış durumda bir iki tanede bjkde var ..yani böyle devam ederse önümüzdeki 20 sene şampiyonluk biz ve fb arasında gider gelir bi iki şampiyonlukta diğer kulüplerin şansına denk düşerse olur ancak...

Bjk kim ya,capsiz cibiliyetsiz bir anadolu kulübü,kücük takım Bjk,17 kulüp mutabıksa 6+2'ye gecilir,ötesi yok...

6+2 = 8

5+0+3 = 8

Birisi BJK yoneticilerine matamatik dersi versin.

bir besiktas taraftari: ins. 6 2 olmaz, olursa GS muthis topcular alacak yine

:DDahhahaha Cavcav in konusmasi acayip:

''Besiktas niye bize takiliyor ki? Gitsin onlar istedigi kadar Turk oyuncuyla oynasin, yada gitsinler baska bir ligde oynasin, 3 yabanci mi, hep Turk mu yaparlar kadroyu onlar bilsin'' bize ne demis:D

bizden bir kişi şunu demeyi akıl edemedi ona hayret ediyorum

bjk biz planımızı 5+0+3 e göre yaptık diyo iyi de yabancı kuralını serbest bırakmak demek yerli oyuncu sınırlaması anlamına gelmiyor ki, sen yerli futbolcularına çok güveniyorsan 11 yerli oyuncuyla çık sahaya seni kimse tutmuyor

yabancı sınırı istemesinin tek anlamı olabilir o da rakiplerimin yabancı oyuncularından çok korkuyorum, ben menemenspor olarak o kadar kaliteli yabancı alamam demek. zaten vizyon olarak da avrupada başarı bizim neyimize biz eziksporuz vizyon yok bizde, bize zaten her yol 8-0, yerel ligde 8 senede bir şampiyon olabilirsek bizim hedefimiz ancak bu kadar olabilir mantığı var. ama yabancı sınırı olduğunda en iyi yerlileri zaten fb ve biz toplayacağız yine ligde şansın olmayacak yine aynı şey olacak bari yabancı sınırı olmasa belki afrikadan bi oyuncu alırsın tutar seni şampiyon yapar bi ihtimal.

heralde zaten her türlü şampiyon olamıyorum bari Galatasaray'ın avrupada önünü kesiym diye düşünüyolar

Bu işte önce Fenerbahçe yabancı sayısını arttıralım demişti hem Ali şen hem Aziz Yıldırım Türk futbolu düşmanı ilan edilmişti.

Hiçbir kulüp destek olmyordu.

Gün oldu devran döndü..

Tamam kademeli olarak düşürülsün dendi. Bütün kulüpler anlaştı.

Sonra malum Fenerbahçeyi ele geçirme operasyonu yaşandı ve bu kez yabancı sayısı yine arttsın denmeye başlandı.

Burda yan çizen 5+0+3'ü savunan BJK degıl savunmayan dıger kulüplerdir.

Fenerbahçe önce 5+0+3'ü savunuyordu ama sürekli oyun bozan gibi görunmektense siz karar alabılırsenız alın ben de uyacagım dedi..

O zaman soru şu. : Yabancı sayısı arttırılması hani vatan hainliğiydi?

Not: Kişisel görüşüm yabancı sınırlıması hiç olmamalıdır. Her zaman bunu savundum. sadece yabancı kriterleri getırılebılır. Örnegın ıngıleterede oldugu gibi son 2 yıl ıcınde mıllı takımlarında %60 oynama şartı veya yaş şartı gibi şeyler..

Bu işte önce Fenerbahçe yabancı sayısını arttıralım demişti hem Ali şen hem Aziz Yıldırım Türk futbolu düşmanı ilan edilmişti.

Gün oldu devran döndü..

Sonra malum Fenerbahçeyi ele geçirme operasyonu yaşandı ve bu kez yabancı sayısı yine arttsın denmeye başlandı.

Fenerbahçe önce 5+0+3'ü savunuyordu ama sürekli oyun bozan gibi görunmektense siz karar alabılırsenız alın ben de uyacagım dedi..

Not: Kişisel görüşüm yabancı sınırlıması hiç olmamalıdır. Her zaman bunu savundum. sadece yabancı kriterleri getırılebılır. Örnegın ıngıleterede oldugu gibi son 2 yıl ıcınde mıllı takımlarında %60 oynama şartı veya yaş şartı gibi şeyler..

PetShop_2023412.jpg

Bu bjk kadar ezik mal bir takım yok. 8. sınıf bir köy takımı.

Arkadaşlar her mesajımın altına yeni bir şey keşfetmiş gibi vayy kuşş... bilmem ne gibi şeyler yazmanızın manası yok. Ben buraya 2011yılında üye oldum. Fenerbahçeli oldugumu hiçbir zaman gizlemedim.

3 yıl önce kayıt olurken profilimde de tuttugum takımı Fenerbahçe yazdım. O günden bu yana hiç ceza da almadım. Çünkü sadece görüşlerimi yazıyorum. Polemik olsun diye igneliyici mesajlar atmıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmıyorum. Fenerbahçe için yazılan mesajlara da kızmıyorum çünkü burasının bir GS forumu oldugunu bilerek burdayım. Farklı görüşlerin oldugu bir yerde kafama göre düşüncelerimi yazıp cıkıyorum. Çogu zaman da sadece okuyup çıkıyorum. Saygılarımı sunarım.

Arkadaşlar her mesajımın altına yeni bir şey keşfetmiş gibi vayy kuşş... bilmem ne gibi şeyler yazmanızın manası yok. Ben buraya 2011yılında üye oldum. Fenerbahçeli oldugumu hiçbir zaman gizlemedim.

3 yıl önce kayıt olurken profilimde de tuttugum takımı Fenerbahçe yazdım. O günden bu yana hiç ceza da almadım. Çünkü sadece görüşlerimi yazıyorum. Polemik olsun diye igneliyici mesajlar atmıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmıyorum. Farklı görüşlerin oldugu bir yerde kafama göre düşüncelerimi yazıp cıkıyorum. Çogu zaman da sadece okuyup çıkıyorum. Saygılarımı sunarım.

Haydaaaaaaaaa kuşmuş.

Gün oldu devran döndü..

ulan şu kuşlara nasıl izin veriliyor ya..biz bişeyy desek 1 hafta mycyi basarsınız...kışt lan kışt...

6+0+4 veya 5+0+3 ü biz değil ateistler bile açıklayamaz.Arkadaş hani derler ya çalışmazsan kim kime oturduğu yerden para verir diye ama bizim tiribün güzelleri alıyor.Buna da sağolsun vizyonsuz kulüp yöneticilerimiz seyirci kalıyor.Adam sezon boyu oynamıyor belki de sen milyon dolarlar sayıyorsun o adama 5+3 de gene anlarız ama 5+0+3 ün hiç bir mantığı yok gazetelerdeki yoruma bakıyosun hep cahil dolu yöneticiyi bırak çoğu futbolsever bile fiko ve demirören mantığı ile haraket ediyor.

Milli takıma bakıyosun başından beri ne gördün ki başarı olarak 2002 dünya kupasını örnek aldık galiba biz sadece 10 yılda böle çeyrek finaller yarı finaller görelim yeter.

3 yıl önce kayıt olurken profilimde de tuttugum takımı Fenerbahçe yazdım. O günden bu yana hiç ceza da almadım. Çünkü sadece görüşlerimi yazıyorum. Polemik olsun diye igneliyici mesajlar atmıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmıyorum. Fenerbahçe için yazılan mesajlara da kızmıyorum çünkü burasının bir GS forumu oldugunu bilerek burdayım. Farklı görüşlerin oldugu bir yerde kafama göre düşüncelerimi yazıp cıkıyorum. Çogu zaman da sadece okuyup çıkıyorum. Saygılarımı sunarım.

Tuttugun takim beni ilgilendirmez. Fikirlerini de paylasabilirsin seviyeli bir sekilde. Saygi görürsün. Ne yazik ki forumda seviye nedir bilmeyen bazi retarded arkadaslarimiz oldugu icin hep bu konuda sIkIntI yasayacaksin. Bence pek ciddiye alma. Seninle tartisacak 4-5 kisi de cikar.

Ama Fenerbahce'yi ele gecirmek gibi sacmaliktan bahsedersen ciddiye almam, saygim kalmaz ve digerlerine hak veririm. Bu ülke'de insanlari aptal yerine koyamazsiniz, yeter artik.

Sonucta seviyeli bir tartisma istiyor her iki taraf yanilmiyorsam. Bunu gerceklestirmek istiyorsak birbirimizi aptal yerine koymamamiz gerek.

Geri
Üst Alt